[face=arial]Ally Brooks
'Louis!!' Tranen wellen op in mijn ogen als ik Louis bewusteloos op het podium zie liggen, op zijn voorhoofd zie ik een straaltje bloed naar beneden stromen.
'Don't you ever touch my girlfriend!!' Schreeuwt Nate, maar het duurt niet lang voordat de security komt en hem van het podium weg sleept. Ik ga op mijn knieën zitten en streel zacht op Louis' wang, en niet veel later komt de EHBO en dragen Louis backstage. Ik sta gevroren in mijn schoenen, twijfelend om wat ik moet doen. Het publiek word rumoerig. Wanhopig kijk ik naar Eric , die naast het podium staat, hij wenkt me naar hem toe en zonder twijfel loop ik zijn richting op.
'What just happened?' Vraagt hij gestrest terwijl hij zijn hand door zijn lange krullen glijd.
-'I don't know, Louis was just singing, and before I knew it, Nate punched him.' Eric scheld, en haalt diep adem.
'You must go back on stage and perform alone, we'll take care of this!' Zegt hij en duwt me het podium weer op.
'Don't worry guys everybody will be fine!' Zeg ik met een breede glimlach op mijn gezicht, en zo ga ik door met de show, nog altijd met Louis in mijn gedachten.


---

Mijn tanden zinken in mijn onderlip als ik aarzelend op de hotelkamerdeur van Louis klop. Niet veel later zwaait deur open.
'Hey Ally,' zegt hij, zijn stem klinkt schor, alsof hij net wakker is.
Glimlachend stap ik de kamer binnen.
'Brought you something, I bet it's going to make you feel better.'Glimlach ik en overhandig hem de bruine McDonalds tas.
'Aww, thank you,' zegt hij glimlached als hij de BigMac eruit haalt.
'I know it's your favorite. Damn that scar looks badass,' lach ik als ik kort mijn vingers glij over de hechting op zijn voorhoofd. [ ILL BE NEEDING STITCHES]
'Hope you're done with him now.' Spreekt hij met volle mond, om vervolgens overdreven te lachen.
-'Are you kidding me? Of course I am, the boy must've lost his damn mind.' Ik plof neer op de bank en neem mijn eigen burger uit de zak. 'Everybody is Tweeting about this you know!'
Louis haalt nonchalant zijn schouders omhoog en zet wat muziek op.
'It'll be fine, I promise, Nate's arrested now he'll leave you alone.' Mijn mondhoeken krullen omhoog, en ik laat mijn hoofd op zijn schouder rusten.
-'That song was beautiful,' geef ik toe. Louis grinnikt en slaat een arm rond mijn schouders.
'Of course it is, it's written by the best person in the world.' Zegt hij pronkend.
-'Pff shut up, maybe we should put it on the deluxe album?'
'No... I didn't write it for that purpose.' Ik trek mijn wenkbrauwen op, en trek mij een beetje terug, twijfelend dat hij een grapje maakt. Maar zijn gezichtsuitdrukking staat serieus.
-'For what then?!'
'I wrote it for you... I actually wanted the world to know how I feel about you, but... I failed.' Louis duwt zijn onderlip naar buiten. Ik voel de vlindertjes in mijn buik rond fladderen door zijn lieve woorden, de warmte stijgt naar mijn wangen waardoor ik verlegen naar beneden kijk.
-'You didn't fail Louis, trust me, all the effort you put into writing that song for me.' Onze ogen vinden elkaar opnieuw. 'You kept holding on... I love you Louis.' Het laatste fluister ik, en ik meen het, het voelde goed, alsof er een grote last van mijn schouders af is gevallen. 'I never stopped.'
Zonder geen enkel woord meer te zeggen drukt Louis zijn lippen op die van mij. Synchroon bewegen ze op elkaar, mijn handen vinden zich op zijn borstkas.
Zijn handen glijden naar mijn middel en hij trekt me dichter naar hem toe.
'Love you to, baby girl.' Een ondeugende grijns danst rond zijn lippen. Met één beweging trekt Louis mij op zijn schoot, onze ogen verlaten elkaar niet, zijn pupillen groeien groter van de lust. 'I want you to be mine... For ever. Would you want to be mine, Ally?' Vraagt hij zwoel en plaatst zijn handen op mijn heupen, als hij zijn lippen opnieuw drukt op die van mij.
-'Yes... Jesus... I'm yours.'
Hij drukt zijn groeiende bobbel omhoog wat mij genietend laat zuchten. Automatisch schuur ik mijn bekleden vagina tegen zijn lengte.
Korte zuchtjes verlaat Louis zijn lippen, als hij in mijn billen knijpt en zichzelf harder tegen me aan schuurt.
Ik trek me terug om in zijn ogen te kijken, zijn mond hangt een stukje open en zijn wenkbrauwen zijn naar elkaar toe getrokken. De bobbel in zijn, grijze Nike joggingsbroek, groeit groter en groter.
'Oh... Yeah.' Hij slaat zijn hoofd genietend naar achteren, als ik het tempo een stukje toeneem. Het geluid van zijn kreuntjes, liet me vochtig worden in mijn onderbroekje. De welbekende knoop begint zich te vormen in mijn buik, en ook ik sla mijn hoofd naar achteren.
-'Gonna c-cum,' zeg ik en duw mijn lippen op elkaar, concentrerend op het genot. Maar dan voel ik zijn twee sterke handen me opzij duwen.
'Not like this,' zijn ademhaling klinkt zwaar, hij staat op van de bank en trekt de touwtjes los van zijn joggingsbroek. 'Be right back baby.' Hij loopt richting de slaap kamer.
Isn't this going to fast? Nah, fuck it, I love him.
Mijn handen glijden in mijn slipje, en ik schrik zelf om hoe nat ik wel niet ben. Mijn ogen knipperen dicht als ik langzaam één vinger in me breng. Genietend stoot ik die vinger in en uit mijn natte poes, ik ben gewoon te ongeduldig om te wachten op Louis.
'Haha, patience is the key Ally.' Meteen schiet ik mij ogen open als ik Louis zie staan met zijn erectie in zijn hand. De warmte stijgt voor de zoveelste keer vandaag naar mijn wangen. Maar ik herstel me snel en vouw mijn jurk omhoog zodat mijn bil te zien is.
Ik hoor hem schelden, en hij buigt me voorover zodat mijn armen over de leuning hangen.
'This,' hij knijpt stevig in mijn billen, en ik voel zijn lengte tegen mij dij aan prikken. 'Is mine.' Ik kreun ongeduldig en duw, voordat ik kan reageren heeft Louis al zijn dikke eikel in me, allebei kreunen we genietend.
Ik voel zijn nagels in mijn bil krassen, als hij het tempo toe neemt.
-'Louis! Oh god!!' De kreunen verlaten mijn mond automatisch en ik knijp mijn ogen stevig dicht van genot.
Louis' hand reikt uit naar mijn zeik natte poes, en draait rondjes op mijn gezwollen clitoris.
'Ah... So... Fucking close,' gromt Louis in mijn oor, om er vervolgens in mijn huid te buiten.
-'Do it!!' Schreeuw ik en laat wild my haren aan de zijkant van mijn hoofd vallen. 'Cum for me!'
Mijn ogen rollen naar de achterkant van mijn hoofd en ik duw mijn nagels in de stof van de bank.
Louis blijft genadeloos door stoten, zijn ritme begint steeds langzamer te worden, en niet veel later voel ik zijn lul in me op zwellen en hij trekt zich genietend terug.
'I'm so glad ur mine'
Hi, im bored.

Reacties (3)

 • Tomlinsbear

  Damn, eindelijk zijn de hoge woorden eruit.

  Oh en om nog even te reageren op Renate:
  Dit was niet te voorkomen, Nate is gewoon een lul
  En nee, Louis zou het niet rustiger aan moeten doen. Seks kan altijd. Alsof je op dat moment kan zeggen dat het niet kan. Dat gebeurt alleen in sprookjes.

  4 jaar geleden
 • Writex83

  'I don't know, Louis was just singing, and before I knew it, Nate punched him.'

  Ehm, Ally, je weet heel goed waarom Nate hem sloeg.
  Misschien moet je het eerst uitmaken met Nate voor je Louis kust. Dan had je dit kunnen voorkomen.

  Maar Louis is dus geslagen door Nate (niet zo zachtjes ook) en in het volgende stukje hebben ze seks.
  Zou Louis het niet even wat rustiger aan moeten doen? Of is het een tijdsprong van minstens 4 of 5 uur?

  xxx

  4 jaar geleden
 • Niallerslove

  Hehe, dat duurde wel lang guys ^^

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen