Toen ik eenmaal weer ontwaakte van mijn alcoholroes was het licht in de slaapkamer. Ik was het meisje oprecht even vergeten totdat ik naast me keek. Langzaam kwam ik overeind en rekte ik me uit. Ik voelde me minder beroerd dan ik verwacht had. Aan het meisje een ontbijtje aanbieden begon ik niet. Het was hier per slot van rekening geen hotel. Wel belde en betaalde ik altijd de taxi. De betaling daar van vond ik een van de minste dingen die ik kon doen. Ik besloot maar gewoon een douche te gaan nemen, gezien ik die wel kon gebruiken.
Ik zette mijn voeten op de grond en stond langzaam op, om vervolgens naar de badkamer te sjokken. Het heerlijke aroma van de shampoo dat me tegemoet kwam tijdens de regendouche liet me glimlachen. Ik sloot mijn ogen, genietend van het warme water. Mijn gedachten dwaalden naar afgelopen avond en nacht. Ik had het weer eens voor mekaar gekregen iemand mee naar huis te nemen. Het deed me toch iedere keer weer goed om iemand aan mijn zijde te hebben. Relaties wou ik eigenlijk niet eens kennen, enkel lust. Ik voelde enkel lust voor personen. En vreemd genoeg, had ik vrede met die mindset.

Ik ging met mijn hand door mijn natte haar terwijl ik rustig terug naar de slaapkamer liep. Het bed was echter leeg inmiddels. Zeg nu niet dat dit een van die meiden was die gewoon ongevraagd je keuken overhoop haalde. Ik zuchtte zacht en liep het appartement volledig door, maar nergens was meer een spoor van haar te bekennen. Het was pas behoorlijk laat dat het briefje op het aanrecht me op viel.
"Vannacht was gezellig, bedankt x".
Oké, die was dus al vertrokken. Ik had niet eens meer de kans om haar taxi te betalen of iets, maar dat had ze dan ook zelf in de hand gewerkt nu. Als ik er nog iets aan kon doen had ik het gedaan, maar helaas. Ik haalde maar gelijk de handdoek van mijn middel, gezien er toch niemand meer was. Ik hield van de vrijheid van het naakt rondlopen.
Rustig liet ik me op de bank zakken en zette de televisie aan. Verderop klonken voetstappen. Was ze er toch nog? Ik draaide me abrupt om. Jessica.
"goedemorgen meneer Styles" begon ze zoals gewoonlijk.
"goedemorgen Jessica" reageerde ik terug terwijl ik weer fatsoenlijk ging zitten. Het feit dat ik geen kleding droeg was waarschijnlijk niet erg schokkend meer. Het was dan ook niet de eerste keer dat ze me zo zag. Het begon allemaal bij een toeval, maar gezien hoe vaak het voor begon te komen, deed ik de moeite ook niet meer om me fatsoenlijk te verhullen.
Jessica deed een uitgebreid verslag over wat ze gepoetst had en nog ging poetsen.
"Ik kwam net trouwens een of andere meid hier tegen" sloot ze mee af.
Ik knikte "dat zou kunnen ja".
"Wie is de gelukkige?" vroeg ze geïnteresseerd.
Ik grinnikte zacht en haalde mijn schouders op "volgens mij was haar naam Jacy".
Jessica begon te lachen "dat is dus ook al geen blijvertje".
"Je weet dat ik daar niet aan doe" lachte ik zacht. Ze haalde haar schouders op "misschien had je een change of heart".
Ik zuchtte en schudde mijn hoofd "ik ben geen relatiemateriaal, helaas voor Jacy".
"Waar heb je Jacy vandaan getoverd dan?" vroeg ze verder.
"Ik ben gisteren naar de kroeg gegaan".
Jessica schudde grinnikend haar hoofd "hoe kon het ook anders. Nou ja, als het maar gezellig was. Zal gelijk even het bed verschonen".
Ik glimlachte bedankend naar Jessica "het was zeker gezellig en bedankt daarvoor".
"geen moeite meneer Styles, daar ben ik uw huishoudster voor" zei ze plechtig. Ik grinnikte even en keek hoofdschuddend naar Jessica totdat ze uit het zicht was. Een zoemende telefoon liet me de andere richting uit kijken. Weer een onbekend nummer. Vast een klant, toch?

Reacties (1)

  • LarryNiam

    even hopen dat het Louis is die belt:)
    snel verder<3

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen