Foto bij Chapter 31.1 ||

Theo Walcott


Geschokt schoten mijn ogen naar een woedende Melanie, daarna naar Nadieh en dan weer terug naar Melanie.
'Mel, what are you doing here?!' Ik snapte er niks van. Had ze me hierheen gevolgd? Dat moest wel.
'Before I answer that, why don't you start off by telling me why you're here?' vuurde ze terug. Ze keek me gespeeld poeslief aan. 'Oh, wait, I just heard it. You're here to visit your little skank of course!'
Nadieh keek haar beledigd aan en liet zich niet doen. 'Skank? Well, better a skank than a bitchy wife! There's a reason why Theo's more at my place than at home with you!'
Melanie's mond viel open en ik was echt bang dat ze Nadieh in de haren zou vliegen. Ik moest snel tussen beiden komen, want ik wilde niet voor de gevolgen instaan.
'Stop it, please!' riep ik wanhopig waarna ik me omdraaide naar Mel. 'Mel, I swear I can explain everything.'
'Explain what? That you kissed her? That you weren't going to tell me?!'
Ik wist echt niet wat ik moest zeggen, want dit viel ook niet goed te praten. Toch moest ik het proberen. Melanie was nog steeds mijn echtgenote en ik wilde haar niet kwijt omwille van een bevlieging.
Vanuit mijn ooghoeken zag ik dat Nadieh ons fijntjes toekeek, alsof ze blij was dat de bom ontploft was. Ik kon het niet hebben en concentreerde me weer op Melanie.
'Please, let's go home, love. Let's not discuss it here,' vroeg ik haast smekend.
Melanie had duidelijk geen zin om langer op Nadieh's gezicht te kijken dus stemde ze vlug toe. Ik wierp nog snel een verontschuldigende blik naar Nadieh, maar die moest er niets van weten. Ze rolde sarcastisch met haar ogen en gooide de deur dicht.

Terug thuis was de spanning te snijden. Melanie sloeg nors haar armen over elkaar en zette bewust een stap achteruiten ik toenadering zocht.
'I just wanna know why, Theo. Why did you kiss her?!'
Ik keek haar spijtig aan omdat ik zelf geen aannemelijke verklaring had. Ik kon ook moeilijk de schuld op de alcohol steken. Dat was het slapste excuus dat ik kon gebruiken.
'I don't know, Mel, but I'm truly sorry,' zei ik bijna onhoorbaar.
Haar ogen vulden zich met tranen, deels door verdriet, deels door woede. 'I just knew something was wrong!' riep ze toen. 'I had this feeling that you were gonna cheat on me sooner or later! And look, I was right!'
Ik beet hard op mijn lip en probeerde mezelf in te houden, maar kon het niet.
'As if you haven't cheated before!' riep ik terug.


Anne Ramsey


Die volgende ochtend werd ik met een zalig gevoel wakker. Ik draaide me op mijn zij naar Alexis die naast me lag. Hij was ook nog maar pas wakker en keek me met kleine oogjes aan.
'Good morning,' zei ik zachtjes. Ik glimlachte en streek met mijn vingertoppen over zijn wang.
'Buenos días, mi guapa,' glimlachte hij terug.
Gisterenavond was gewoon perfect. Ik vond het fantastisch dat hij voor me gekookt had en me liet kennis maken met de Chileense keuken, zijn cultuur. Het lag nauw aan zijn hart en dat maakte het extra speciaal. Maar het dessert mocht er ook zeker zijn! Met kriebels in mijn buik dacht ik terug aan onze zoensessie die tot veel meer was uitgedraaid.
'Last night was so great. I enjoyed it a lot, just the two of us,' zei ik dan ook tegen hem.
'Me too.'
Ik ging nog even tegen hem aanliggen en genoot van zijn lichaamswarmte. Na een kwartier soezen, was het echt hoogtijd om op te staan. Ik moest eerst nog naar Aaron's huis om andere kleren aan te doen en me op te frissen. Ik kon moeilijk met mijn 'date night' kleren naar het werk vertrekken en volgens mij had Alexis ook nergens make-up liggen.
'I wish I could have breakfast with you but I really have to go home to change and stuff.'
Alexis knikte begrijpend waarna ik het bed wilde uitstappen, maar hij trok me al gauw terug om een kus op mijn mond te drukken.
'I'll see you at Colney then,' zei hij dan.
Thuis trof ik Nadieh aan de ontbijttafel aan. Ze zag er maar kribbig uit en roerde afwezig in haar kom muesli. Zodra ze mij opmerkte, begonnen haar ogen echter geïnteresseerd te blinken. Ze keek me met een jennende blik aan zoals alleen zussen dat konden.
'Well, you didn't come home last night...' verweet ze me.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen