Nadieh Ramsey


Ik probeerde me op Carl te focussen, echt waar, maar het was verdomd moeilijk. Ik had wel gedacht dat Theo er in pak nog beter uit zou zien, iedereen doet dat, maar dit was moeilijker dan verwacht. Carl was ook geen slecht uitzicht om naar te kijken, helemaal niet. Ik voelde me alleen schuldig tegenover hem. Hij had waarschijnlijk niet verwacht dat ik zo aanhankelijk zou doen, maar mijn emotionele en goed, seksuele frustraties zaten hoog. Erg hoog. Het hielp niet dat Melanie mee was gekomen en ik kon d'r wel voor de smoel slaan, elke keer als ze me fijntjes aankeek en weer wat in Theo's oor fluisterde waardoor hij moest lachen. Niet dat Theo niet op z'n plaats gezet moest worden. Misschien verdienden ze elkaar wel. Om mijn gedachten te verzetten, dronk ik mijn glas champagne in één teug leeg en ruilde hem snel om voor een volle, waar ik meteen aan begon.
'Behave.' bromde Anne naast me die het zag gebeuren. Ik trok een wenkbrauw op.
'Shut up and don't act like Aaron tonight. One is enough.' siste ik terug, waarna ze haar ogen rolde en weer naar Alexis zocht. Ik rolde mijn ogen. Soms snapte ik niet wat ze in de gozer zag. Na een eindeloos verhaal over de Arsenal Foundation door Ivan Gazidis, een kalende man met een verschrikkelijke haarlijn, ging eindelijk de muziek aan en verschillende mensen bewogen zich al richting de dansvloer. Enthousiast draaide ik me naar Carl om.
'Will you dance with me?' vroeg ik, en Carl zuchtte vermoeid.
'Do I really have to?' jammerde hij, wat ogen aan de tafel trok, waaronder die van Theo. Precies wat ik hebben wou.
'Oh come on...' smeekte ik, pakte met beide handen zijn arm vast en ging zo dicht mogelijk tegen hem aan zitten als dat de stoel me toeliet, voordat ik grote ogen opzette. 'For me.' grijnsde ik daarna en kuste zijn wang, waarna Carl zwichtte.
'Alright then.' Ik grijnsde, pakte zijn hand en trok hem mee naar de dansvloer, nadat ik heupwiegend wegliep van de tafel en nog een bitchy look op Melanie wierp.

Alexis Sanchez


Op zich was het gala prima, alleen kon ik het niet laten om soms een blik op Anne te werpen. Ze zag er classy uit in haar jurk, alleen dat ze met Alex was, stond me niet zo aan. Het was waarschijnlijk omdat Nadieh met Carl was, en ik respecteerde dat ze het geheim wilde houden, maar ík wilde naast haar zitten en niet Alex. De muziek begon eindelijk en mensen begonnen van plek te verschuiven. Ik hield een oog op de tafel en zag dat Nadieh met Carl al verdwenen was. Alex was ook nergens te bekennen, alleen zat Anne nog aan de tafel en nog Theo met zijn vrouw. Ik stond op en besloot naar haar toe te gaan.
'Hola.' zei ik zachtjes in haar oor en kwam naast haar op een stoel zitten. Haar lach werd groter.
'Hi Alexis, how are you?' vroeg ze toen zo neutraal mogelijk.
'Care for a drink?' vroeg ik en knikte met mijn hoofd richting de bar, waarna Anne knikte en mij volgde. Eenmaal bij de bar bestelde ik twee glazen wijn waarvan ik er haar eentje gaf. We gingen op een wat rustiger plekje staan voordat ik begon te praten.
'You look amazing.' grijnsde ik naar haar en nipte om mijn glas om me in te houden en haar niet te zoenen.
'You're not so bad yourself either.' glimlachte ze naar me.
'So are you here with Alex?' vroeg ik. Anne zuchtte.
'It's just because him and Carl are glued to each other. I told him I am dating someone and I want to keep it casual.'
'I know, no worries.' Glimlachte ik en zette mijn glas neer, waarna ik checkte of er niemand om ons heen stond en ik haar bij haar heupen pakte. 'Mind if I kiss you quickly?' vroeg ik. Anne schudde haar hoofd en ik drukte mijn lippen op de hare. Het overspoelde me met een heerlijk gevoel, en ik wilde meer. 'Please go home with me tonight.' fluisterde ik in haar oor.
'What?' lachte Anne half.
'Go home with me tonight. We'll sneak out and I'll show you every corner of the bedroom.' fluisterde ik net hard genoeg in haar oor. Ik zag dat er kippenvel ontstond op haar armen.
'Let's see what we can do.' zei ze toen schor.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen