Oké, hebben jullie ook gehoord dat Louis opgepakt is voor het aanvallen van een kerel van de paparazzi? Dat zag ik niet aan komen, wauw.
https://www.instagram.com/p/BRN3bJbB-Ka/?taken-by=gayboyniall

Na het etentje waren we inderdaad naar mijn appartement gegaan. Om verder te gaan aan het portret stelde ik maar niet voor, gezien ik me niet voor kon stellen dat Louis daar momenteel zin in had met zijn duffe kop.
In de lift bestudeerde ik hoe Louis gefascineerd naar de skyline van New York staarde. Het was best een interessant plaatje om te zien. De skyline van New York was dan ook indrukwekkend; ik had hem al vaak genoeg gezien.
Het met de lift naar de bovenste etage gaan duurde een hele tijd, maar geen van ons beide leek zich echt te vervelen met ons uitzicht. Ik moest zeggen dat ik het enorm rustgevend vond om naar Louis te kijken terwijl hij zelf ook rustig was. Was het niet toen hij gisteren in slaap viel, dan was het nu wel. Ik kon dan ook niet ontkennen dat het me al lang opgevallen was dat hij in slaap sukkelde, maar me gewoon stil hield. Ik was op deze manier niet alleen. Louis was waarschijnlijk langer bij mij thuis dan hij verwacht had. Hij had dan ook de intentie om na het eten weg te gaan. Dit was een manier om tijd te rekken.
Toen de deuren eenmaal opende voor de bovenste verdieping, liepen we beide naar het appartement. Zodra ik de deur opende, zag ik Jessica al staan in de keuken. Oh, handig.
Ze keek natuurlijk gelijk op "oh hallo meneer Styles".
Ik stak mijn hand op "hey Jessica". Vervolgens draaide ik me naar Louis en nam zijn jas aan. Louis keek me ietwat fronsend aan "je poetsvrouw neem ik aan?"
Ik knikte "Jessica is mijn poetsvrouw". Jessica, met haar spontane persoonlijkheid, kwam gelijk aan lopen om zich voor te stellen aan Louis.
"Jessica, de poetsvrouw" was dan ook haar uitleg.
"Louis, de ehm.." hij keek mij aan. Ik trok mijn wenkbrauw op.
"een vriend van Harry" was uiteindelijk de uitleg. Het was een teleurstellende, maar wel realistische uitleg. Ik moest zeggen dat ik behoorlijk geschrokken zou zijn zodra hij meer dan vrienden had gezegd.
"Ik moet alleen nog even de keukenkastjes van binnen poetsen" vertelde Jessica me. Ik wuifde het weg "dat hoeft niet per se nu te gebeuren hoor, neem je de middag maar lekker vrij".
"Zeker weten meneer Styles?" vroeg ze ietwat onzeker. Ik knikte "ja hoor, zo'n puinhoop is het hier ook weer niet".
Ze glimlachte "oké, dan zal ik jullie maar niet langer storen. Tot morgen meneer Styles en tot ziens Louis".
We zeiden haar beide gedag en wachtte totdat ze de deur uit was. Louis draaide zich naar mij toe "meneer Styles? Doe maar ruig".
"Ik heb haar al heel vaak gezegd dat ze me Harry mag noemen, maar ze blijft me zo noemen" zei ik grinnikend.
"Denk dat ik dat ook ga weigeren. Dus, wat gaan we doen meneer Styles?"
Ik gaf Louis een speelse por "laat dat eens gauw achterwege. Ik voel me oud". Louis grinnikte zacht "oké sorry ik stop al".
Ik knikte tevreden "heb je zin in een potje scrabble?"
Louis knikte "daar zeg ik geen nee tegen". Ik gebaarde dat Louis alvast aan de salontafel kon gaan zitten en ging toen zelf het bordspel halen.
De woorden bleven eerst vrij normaal en netjes, maar toen ik eenmaal 'voor de grap' wat ondeugendere woorden neer legde, leek Louis daar een voorbeeld aan te nemen. De woorden werden steeds meer seksueel getint. Ik vond het helemaal best.
"Deze ondeugende kant ken ik helemaal niet van je, Louis" merkte ik speels op.
"Je moet eens weten hoor" zei Louis ietwat zwoel.
"Oh? Het bevalt me wel hoor" zei ik zwoel terug.
Louis grinnikte zacht "dat is mooi om te horen". Was dat een teken dat hij het ook vond? God Louis, wees eens duidelijk.

Reacties (1)

  • Paardenvriend

    Oeps ik ben vergeten reactie te plaatsen. ik was, zoals je weet, druk bezig met het nieuws over Lou..

    Hazzaaaaaaaaaa vraag gewoon aan Lou wat hij vind.xD
    Dat gaat of goed of heleeeeemaaaal fout.xD

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here