Severus Tobias Snape

”Sev for short”

Let her go


“Every time I see the red hair of Lily Evans, it remembers me of memories I destroyed.”16 jaar ( 9 januari)

Halfblood.

Slytherin

Social Media

* Twitter Account: PrinceHalfB
* Snapchat Naam :Sev"Shut up, Potter!"
Uiterlijk
FC: Louis Garrel

Severus heeft donker bruine ogen met zwarte haren die er vaker ongewassen uitzien. Zijn haren staan ook vaker alle kanten uit omdat hij gewoon te lui is om zijn haren te kammen. Verder is Severus lang en slungelig waardoor hij vaker in rare situaties komt met zijn kleren maar ook in reallife waar iedereen bij is. Zijn kleren zien er vaak sjofelachtig uit waarmee hij vaker wordt gepest. In zijn vrije tijd draagt hij graag een pak met converse schoenen omdat hij zich hierbij prettig voelt.

Innerlijk
Severus heeft over het algemeen een gesloten karakter omdat hij niet veel mensen toelaat in zijn leven. Zodra dit wel het geval is, zul je gauw merken dat Severus aardig en loyaal is tegenover die persoon. Over het algemeen is hij een rustige jongen die het liefste de drukte vermijdt maar kan het absoluut niet laten om een van de Marauders te beheksen. Maar zoals iedereen dat heeft, heeft Severus ook een donkere kant. Door de invloed van Deatheaters en zijn interesse in de Dark Arts veranderd zijn karakter in de negatieve zin.


"Always..."Vakken
Potions
DADA
Charms
Alchemy
Herbology
Ancient Runes

Relaties
Lily Evans; zijn crush en best friend waarmee mij ruzie heeft.
James Potter; aartsvijand
Sirius Black; aartsvijand
Pixie York; fuckbuddies
Celebran Serpen von Leirko; de enige waarvoor Severus echt bang is.
Maia; haat- haat relatie

Extra
Severus heeft een lange geschiedenis met de Marauders. Hij weet dat ze Animagi zijn en Remus een weerwolf is en maakt er graag misbruik van om het maar onder hun neus te wrijven. Tevens is er met James en Sirius een jarenlange 'wedstrijd' aan de gang die regelmatig uit de hand loopt.


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen