Foto bij Deel 78

Tom pov

Rustig keken we naar het concert dat bijna was afgelopen. Ik hield Melanie beschermend in mijn armen vast terwijl ze mee zong met de jongens. Ze genoot er van het concert en daardoor genoot ik ook van het concert. Toen Zayn aan kondigde dat het laatste ging zingen hoorde je meteen mensen protesteren maar dat hoort erbij. Ik gaf Melanie een kusje op der wang waardoor ze lachend naar mij keek. Ik moest ook lachen en ze keek weer naar het concert. Zayn zong zijn laatste nummer met de andere jongens liepen toen rustig af. Toen afgelopen was nam ik Melanie mee naar de zijkant. Daar liet een bewaker ons meteen door toen vertelde wie ik was. We werden naar een kamer gebracht war we Zayn zouden gaan meaten.

Rustig zaten we op de bank te wachten. “Danke Tom voor deze avond nu al” zei Melanie blij. Lachend keek ik der aan. “Graag gedaan, daar komt Zayn” zei ik lachend en de deur ging open. Meteen bloosde Melanie heel erg. Eindelijk kon ze hem ontmoeten. Zayn liep meteen naar Melanie toe en gaf der een knuffel. “Hoe vond je het concert?” vroeg Zayn lachend. “Super gaaf en dat ik op het podium mocht komen” Zayn lachte en de deur ging open en de nadere jongens kwamen binnen. “Ik heb hun ook gevraagd, dacht dat vind je ook wel leuk” Melanie kikte blij. Ze had de avond van der leven. Rustig praten ze met zijn alle een beetje over van alles. Toen stond Zayn op en pakte een tas en lep naar Melanie toe. “Ik heb een tas voor je gemaakt, alles wat er zin zit mag je hebben” zei die en gaf aan Melanie. Melanie pakte hem aan en opende hem. Meteen lachte ze blij toen ze zag wat er allemaal in zat. Er zat een shirt, zijn nieuwe cd en een poster in van Zayn en nog een poster van one direction. “Wow dank je” zei ze blij en deed meteen het shirt aan. “Willen jullie jullie handtekening op de posters zetten?” vroeg Melanie blozend. “Tuurlijk toen we dat” zei Harry lachend en pakte een stift. Allemaal zetten ze een handtekening op de posters.

“Zullen we maar eens een paar mooie foto’s maken?” zei ik met een knipoog. Melanie had het nog niet gevraagd. Daarom deed ik het voor der. Dankbaar keek ze mij aan. “Ja is goed” zei Liam meteen en alle jongens stonden op. Ik pakte mijn mobiel erbij. “Ik maak ze wel, komt goed” zei ik en Melanie knikte blij. We namen om ste beurt een foto met alle jongens en daarna nog een groepsfoto. Tot een bewaker binnen kwam. “Jullie moeten gaan” We knikte dat het goed was. “Bedankt voor alles” zei Melanie blij. “Graag gedaan” zeiden alle jongens. Ik pakte Melanie der hand en samen liepen we naar de auto toe, ik hielp Melanie met in stappen en stapte daarna zelf in. “Hoe vond je het?” vroeg ik aan der. Ze keek me met een grote glimlach aan. “Geweldig!” zei ze blij en knuffelde me. Ik knuffelde terug en lachte. “Gelukkig maar, nu lekker huis, is al laat aan het worden” Melanie knikte en rustig reed ik naar huis toe. Ben blij dat Melanie het leuk vond. Zou het zo weer voor der regelen!

Angel pov

Ik knuffelde met alle honden die blij waren dat we weer thuis waren. Na een tijdje gingen ze allemaal liggen maar star bleef de hele tijd maar likjes geven. “Je bent ook lief meis” zei ik lachend en tilde der op. Bill was drinken aan het pakken voor ons. “Ze hebben je eindelijk losgelaten?” vroeg Bill lachend toen ik de woonkamer in kwam. Ik knikte en plofte op de bank neer. “Ja alleen mijn deugniet niet” zei ik en aaide der rustig. “Dat is logisch dat heeft pumba vaak met mij” Ik knikte. “Mag de foto’s zien? Ben nieuwsgierig hoe ze zijn geworden” zei ik blij. Hoofdschuddend pakte Bill zijn mobiel erbij en liet alle foto’s zien die had gemaakt voor mij. Blij keek ik naar de foto’s. Het was zo leuke avond! “Je genoot er echt van he” Ik knikte blij. “Heb ze eindelijk ontmoet en heb tijd met jou door kunnen brengen zonder dat pap of jouw moeder moeilijk doet” zei ik en keek hem aan. Bill knikte dat het klopte en sloeg zijn arm om me heen en trok me tegen zich aan. Terwijl ik alle foto’s aan het afgaan was.

Bill en ik zaten nog steeds op de bank. Toen de deur open en ging en Tom en Melanie binnen kwamen. Melanie had een grote grijns op der gezicht. “Volgens mij is jouw avondje ook geslaagd” zei ik meteen blij. Meteen schudde ze der hoofd dat het klopte. “Liam, Harry, Louis en Nail waren er ook! Het was zo leuk en Tom heeft foto’s gemaakt voor mij” zei ze super blij en gaf Tom een kus op zijn mond. Meteen kuste die der terug. Lachend keken ik en Bill naar ze. Me zus is echt heel erg blij. “Super leuk! Beide de avond van ons leven gehad” Melanie knikte blij en plofte op de bank neer met Tom. Ze begon te vertellen hoe haar avond was en ik die van mij. De jongens luisterde alleen maar grinnikt toe. Die genoten van hoe blij waren van deze avond.

Toen het 3 uur in de nacht was besloten we maar naar bed te gaan. Tom nam Melanie mee naar zijn kamer en Bill mij naar zijn kamer. Star legde zich naast pumba neer in zijn mandje. “Kom stuiterbal, we gaan slapen” zei Bill lachend toen ik nog te blij was om stil te kunnen staan. “Gaat niet, te veel energie” “Dan noemde zij mij een stuiterbal!” zei die lachend en gooide een shirt van hem naar mij toe. “Slaap daar maar in” “Dank je” Ik gaf hem een kus en Bill kuste even lief terug. Lachend lieten we elkaar los. Rustig begonnen we ons om te kleden. Helemaal klaar legde ik me in bed naar. Bill kwam naast me liggen en sloeg zijn armen om me heen. “Nu ga je slapen stuiterbal” zei die lachend. “Ga me best doen” zei ik alleen maar. Lachend schudde Bill zijn hoofd en legde zich goed neer. Dit was echt een super avond!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen