Foto bij Chapter 40.1 ||

Nadieh Ramsey


Die middag liep ik zuchtend met Anne door de ikea. Ik wilde het niet toegeven, maar het hele Theo gedoe trok me meer aan dan me lief waas. Ik wist dat ik vroeg of laat echt mijn gevoelens moest vertellen, maar ik was daar niet zo goed in. En wat als hij me afwees? Dat was echt mijn ergste nachtmerrie.
'Come on, help me!' spoorde Anne me aan. 'You have to choose at least a bed for your room! Which one?' Ik koos een random boxspring waarvan ik dacha dat die goed zou zjin en liet me door Anne meeslepen door de ikea. Ik liet haar maar het meeste doen en het huis inrichten, daar was ze toch beter in. Al gauw konden we een afspraak maken met de man van de Ikea die ons hielp en hij zou de meubels diezelfde middag nog bezorgen. Dat was mooi, want Alex en Carl zouden ons ook die middag helpn met verhuizen.
'I have to say, it looks like a nice place.' vond Alex toen we met z'n vieren in ons appartement stonden.
'You think?' zei ik, zette mijn handen in mijn zij en trok een wenkbrauw op.
'Oh god not again!' zuchtte Carl. 'You're even worse than me and Carl!' ik grinnikte, dat was waar. We kibbelden behoorlijk wat af, maar dat was ook wel weer een soort van banter.
'I have to say, I'm even thinking about crashing here since Theo's been crashing at my place.' Dat trok mijn aandacht. Als Theo bij Alex was, betekende dat het niet goed ging met hem en Melanie, toch?
'Why's Theo at your place? vroeg Anne voor me. Alex haalde zijn schouders op.
'His marriage been a mess ever since they got married, ironically. I guess it's blown up and now he's staying at mine so.. Anyway, where does this nightstand have to go?'

Alexis Sanchez


Die volgende dag ging ik met Anne naar Portobello Road. Ik stond al voor haar deur te wachten met de auto en niet veel later sprong ze ook in de auto met een grote glimlach op haar gezicht. 'Hi handsome!'
'Hola señorita! Que tal?' vroeg ik haar glunderend.
'Bien!' antwoordde ze en grijnsde. 'You're not going with the car to Portobello Road, are you?' voeg ze toen en keek de auto rond. Ik haalde mijn schouders op.
'We could always see if there's a parking space and otherwise we'll take the tube.' Anne knikte en niet veel later reden we al rond in het drukke Londen. Wonder boven wonder vond ik dichtbij een parkeerplekje en konden we de auto zo kwijt. Er waren zoveel tweedehands winkeltjes op Portobello Road, maar het was ook stervensdruk.
'So what exactly are you looking for?' voeg ik aan haar.
'Well, yesterday I went to the Ikea with Nadieh, but she wasn't exactly a big help in choosing furniture.. So I thought you'd be my help for today and hopefully we could cheer up the apartment later on.'
'I'd definitely like to see your apartment.' knipoogde ik, waarna Anne haar ogen rolde en verder keek tussen de spulletjes. 'What do you think of this?' Ze hield twee beeldjes was. 'They'd look amazing in the hallway!'
'then you should buy them.' spoorde ik haar aan, waarna ze me een oogverblindende glimlach gaf en afrekende. Na nog een paar winkeltjes besloten we dat het genoeg was en koffie te drinken. Echter was het bij de bakkerij zo druk, dat we maar besloten om twee cupcakes mee te nemen in ze in Regent's Park op te eten.
'This one is so tasty.' mompelde Anne en likte wat cheese frosting eraf. Ik grijnsde toen ik zag dat er nog wat frosting op haar neus zat en ging er met mijn vinger langs.
'Definitely.' knipoogde ik en likte de frosting van mijn vinger af. 'Oh, I believe there's more there..' mompelde ik en kuste haar mondhoek, waarna al gauw onze lippen elkaar vonden.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen