surprise surprise, extra hoofdstukje (;

Toen ik eenmaal aan gekomen was bij de slaapkamer van mij en Jamie, trof ik Jamie al in de slaapkamer aan. Hij keek op van zijn laptop en fronste "waar kom je eigenlijk vandaan?"
"Walmart" zei ik met een droge ondertoon. Jamie schudde glimlachend zijn hoofd "dat moest nog eens kunnen".
Ik plofte op mijn bed en keek even naar Jamie terwijl hij verder ging aan zijn schoolwerk. Ik voelde me helemaal niet zo geweldig. Ik was ietwat moe omdat ik niet geweldig geslapen had en de alcohol van gisteren maakte dat gevoel zeker niet beter. Misschien was het beter om eerst eens wat rust te pakken voordat ik mijn schoolwerk na ging lezen. Ik legde mijn telefoon naast het bed op het nachtkastje en sloot vervolgens mijn ogen. Dat ik nog op mijn dekbed lag en mijn kleding aan had maakte me vrij weinig uit.
Met gesloten ogen luisterde ik naar het typen van Jamie op zijn laptop. Toen ik eenmaal wat weg aan het doezelen was hoorde ik Jamie nog iets vragen, maar ik kon niet zeggen dat ik de energie had om er fatsoenlijk op te reageren. Ik besloot me dan ook maar gewoon mee te laten voeren de duisternis in.

Mijn ogen openend realiseerde ik me dat er weinig veranderd was aan de situatie in de kamer. Jamie zat nog steeds achter zijn laptop en ik lag nog steeds in dezelfde houding op bed. Ik graaide mijn telefoon van het nachtkastje en checkte mijn berichten. Geen berichten meer. Wat zou Harry aan het doen zijn? Ik zuchtte diep.
Jamie draaide zich om "oh, je bent er weer".
Ik knikte en rekte me ietwat uit, om vervolgens naar Jamie toe te sloffen en te kijken naar zijn werk "goed bezig".
Jamie knikte "als het zo rustig is hier kom je nog ergens".
Ik grinnikte "helaas, ik heb nog meer te doen vandaag dan slapen".
Jamie haalde zijn schouders op "helaas". Ik gaf hem een plagende stomp en nam toen mijn eigen laptop er bij. Ik zette mijn hoofdkussen tegen de muur en ging daar toen op het bed tegenaan zitten.
"Hoe ver ben je al?" vroeg ik Jamie vervolgens.
"Over de helft, gelukkig. Maar ik heb nog genoeg te doen. Hoe zit het bij jou?"
"Ik hoef het alleen nog één keer door te lezen" gaf ik toe.
"Ik ben jaloers. Had ik dat maar" zuchtte Jamie.
"Ik heb er vrijdagmorgen de hele morgen aan gewerkt, zodat ik het weekend vrij had voor andere dingen" vertelde ik vervolgens.
Jamie draaide zich naar me toe "en wat moet dat zijn geweest? Rond lopen in walmart?"
Ik zuchtte en schudde mijn hoofd "ik ben niet eens in walmart geweest dit weekend".
"Dat had ik ook wel door, maar je wil ook niet toegeven waar je wel was. Hoezo heb je vannacht niet thuis geslapen trouwens?"
"Ik had gisteren weer eens wat veel gedronken en voordat ik het wist werd ik 's nachts wakker, gedesoriënteerd. Ik mocht niet naar huis van Harry voor 9 uur".
En daar ging het dus mis. Ik had gewoon het verhaal willen vertellen, maar de naam was ik er vergeten uit te halen. Jamie begon te grijnzen "en nu gaf je toe waar je was".
Ik haalde mijn schouders op "je zag het wel aan komen, of niet soms?"
Jamie knikte "best wel. Maar wat is dat met die Harry kerel dan? Hij moet toch wel heel gezellig zijn".
"Harry is een aardige kerel" gaf ik toe. Harry was heel aardig. Ik had dat dan ook niet voor niets vannacht laten blijken. Ik vond Harry hartstikke aantrekkelijk. Hij wist precies wat hij moest doen om me de adem te ontnemen.
Toch was het vreemd om een man te zoenen in plaats van een vrouw. Het was namelijk niet zo dat ik daar daadwerkelijk ervaring mee had.
Alle stille hints van Harry die dag hadden me dan ook zo ver gekregen om het daadwerkelijk te doen, gepaard met het beetje alcohol dat nog voelbaar was. Ik had er geen spijt van, enkel wat onzekerheden. Ik moest even wennen aan het concept, dat moest Harry wel begrijpen.. toch?

Reacties (3)

 • Qualantinos

  @Smexy aaaah dat vind ik echt zo lief, dankjewel! En geloof me, ik kan niet wachten om jullie de nieuwere hoofdstukken te laten lezen. Ik vind ze zelf zo veel leuker dan de beginhoofdstukken (: xx

  4 jaar geleden
 • Smexy

  Je schrijft zo prachtig, ik vind dit zo fijn lezen.
  Ben zo benieuwd wat je allemaal nog phetto hebt. Kan niet wachten.

  4 jaar geleden
 • Paardenvriend

  Jeeeej extra hoofdstukie!!!

  En lol. Lou praat zijn mond voorbij.xD
  Harry. Harry. Harry.
  Louis. Louis. Louis.
  Larry. Larry. Larry.

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen