Foto bij Chapter 043

Ik opende mijn ogen weer, en keek om. Jason die nog steeds over me heen gebogen stond raakte zijn schouder aan, waar een hele bloedvlek ontstond. 'Fuck!.' gromde hij en viel naast me op de grond. Ik kwam met moeite overeind en keek voor me, waar Jimin stond met een pistool in zijn handen. 'Jimin?.' vroeg ik en sprong overeind. Jimin liet het pistool vallen. Mijn ogen werden groot toen Jimin op de grond viel en rende naar hem toe. 'Jimin?.' vroeg ik en schudde hem door elkaar. Geen antwoord. 'Jimin?.' riep ik weer, maar hij reageerde niet. Ik draaide hem om, en mijn ogen vlogen gelijk naar de rode bloedvlek op zijn buik. 'Omg nee!.' zei ik en probeerde het bloeden te stoppen. 'AILEE!.' hoorde ik Akira roepen en keek om. Akira rende met Mark en Rap Monster naar ons toe. 'Jimin!.' zei Rap Monster. 'Hij moet zo snel mogelijk naar het ziekenhuis!.' snikte ik. Akira knikte en tilde Jimin op. Rap Monster stak zijn hand naar me uit en ik pakte hem aan. We haasten ons naar het ziekenhuis waar Rap Monster's vriend naar ons toe kwam gerend. 'Schotwond in zijn buik!.' zei Akira. 'Alsjeblieft help hem!.' smeekte ik. Die arts knikte, 'Oké deze kant op snel!.' zei hij. Ze legden Jimin op een brancar en snelde naar de operatie kamer toe. We liepen naar de wachtkamer toe. Ik ging op een van de stoelen zitten en keek naar mijn bloederige handen. 'Jin? We zijn in het ziekenhuis!.' zei Rap Monster aan zijn telefoon. 'Wat is er gebeurd?.' hoorde ik Jin vragen. 'Jimin is in zijn buik geraakt!.' zei Rap Monster stil. Ik trok mijn knieën op en legde mijn gezicht er tegen aan. Akira kwam naast me zitten en legde zijn hand op mijn schouder. 'Hij overleeft dit Ailee, Jimin is een vechter!.' zei Akira. Na een kwartier kwamen de rest ook naar ons toe gerend. Tessa en Noah sloegen gelijk hun armen om me heen. 'Hij word beter Ailee!.' zei Tessa. De jongens hielden zich voor de rest stil, en de operatie duurde uren tot uren.
*Tegen middernacht*
Ik stond op en liep rondjes in de gang, ik word echt gek hier. Toen ik echt dat dat ik van mijn stokje zou gaan ging de deur open, en iedereen keek op. Die arts liep naar ons toe en deed zijn mondkapje af. 'En?.' vroeg Suga. Hij schudde iets zijn hoofd. 'Wat nee?.' vroeg Suga. 'Het spijt me.... maar we hebben hem niet kunnen redden!.' zei hij. 'Wat?.' vroeg ik doodstil. 'Hij heeft te veel bloed verloren, en tijdens de operatie raakte hij in shock. We konden niks meer voor hem doen!.' zei de arts. Niemand...maar dan ook niemand zei een woord. 'Zeg dat je een grapje maakt!.' zei Jhope. 'Helaas niet, sorry!.' zei de arts en liep toen naar binnen toe. Jimin.... is dood?. Nee nee nee nee dit kan niet waar zijn. 'Dit kan niet....!.' zei ik. Iemand sloeg zijn arm om me heen. 'Kom mee!.' zei Akira en loodste me naar buiten toe. Toen ik buiten stond drong het pas tot me door, en de tranen rolden over mijn wangen. Akira sloeg zijn armen om me heen. 'Hij kan niet dood zijn!.' snikte ik. Het kan gewoon niet, hij kan niet dood zijn.. 'Sorry Ailee!.' zei Akira. Fuck fuck fuck.. 'Laten we maar gaan!.' klonk Rap Monster's stem zeggen. 'Kom Ailee!.' zei Akira. Langzaam liepen we naar de loods terug. We kwamen voorbij dat steegje, en ik keek erin. Vooraan lag een grote bloedvlek, maar geen spoor van Jason. Hij leeft nog.... In de loods trok ik mijn jas uit en sloot mezelf op in mijn slaapkamer. Ik ging op bed zitten en staarde blind voor me uit. Jimin kan niet dood zijn, hij kan me niet in de steek laten. 'Jimin klootzak!.' snikte ik en greep zijn kussen vast. Ik drukte zijn kussen tegen me aan en veegde wat tranen weg.
*De volgende ochtend*
Er werd zacht op de deur geklopt, maar ik keek niet op. Ik had geen oog dicht gedaan voor de rest van de dag. De deur ging zachtjes open en Jin liep naar binnen. 'Ailee je moet echt wat eten!.' zei Jin. Ik schudde mijn hoofd enkel. 'Laat me alsjeblieft met rust!.' zei ik en keek Jin aan. Jin knikte en liep toen de slaapkamer weer uit. Ik mis je oppa...
Tegen eind van de middag was ik nog steeds niet de slaapkamer uit gekomen, en ik zat alleen maar op het bed naar de muur te staren. Ik had moeten sterven niet Jimin, Jimin verdient dit echt niet. Een paar tranen vielen op Jimin's kussen. 'Sorry oppa!.' snikte ik.

*Rap Monster pov:*
Akira en Mark liepen naar binnen toe. 'Hoe is ze?.' vroeg Akira. 'Niet goed, ze wil niet eten niks!.' zuchtte Tessa. 'Ze heeft net wel haar vriend verloren!.' zei Jhope. Mark en Akira knikten. 'Jason al gevonden?.' vroeg ik. 'Niks, de hele stad afgezocht maar geen spoor van hem of Nathan!.' zei Mark. 'Hoe hebben ze jullie in de val gekregen?.' vroeg Akira. 'Mijn telefoon gehackt en een nep sms gestuurd via Mark's telefoon!.' zuchtte ik. 'Fuck....daar hebben we niet aan gedacht!.' gromde Mark. 'Nee...en nu zijn wij onze beste vriend kwijt!.' zei Suga. 'Wil ze echt niet praten?.' vroeg Akira. Ik schudde mijn hoofd, 'Nee en als je te lang doorzeurt gooit ze dingen naar je hoofd!.' zei Jungkook en wreef pijnlijk over zijn hoofd heen. 'Wat kunnen we nog doen?.' vroeg Akira. 'Nu?. Niet veel!.' zei ik. 'We laten je weten als we meer hebben oké, wens Ailee sterkte!.' zei Mark en liep toen met Akira weer naar buiten. Ik keek zuchtend naar de jongens. 'Ik ben in mijn kantoor als jullie me nodig hebben!.' zei ik en liep mijn kantoor in. Ik ging op de stoel zitten, en keek naar de groepsfoto die ik op mijn bureau had staan. 'Sorry Jimin, ik had eerder in moeten zien wat er speelde!.' zuchtte ik en stopte toen de foto in de lade.

*Tegen de avond*
*Tessa pov:*
'Moeten we echt niet met haar gaan praten, ze is al bijna 2 dagen niet uit haar kamer geweest!.' zei ik. Jin die wat drinken op tafel zette schudde zijn hoofd. 'Het beste is om haar met rust te laten!.' zei Jin. 'Maar ze heeft al 2 dagen niet gegeten!.' zei Noah. 'Als we haar nu aanspreken word ze alleen maar boos. Geloof me dat wil je echt niet!.' zei Rap Monster. 'Ik maak me zorgen om haar!.' zuchtte ik. 'Wij allemaal Tess, maar het is echt beter om haar met rust te laten!.' zei Jin en ik knikte iets.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen