Tegen de tijd dat de expositie ten einde liep was ik eigenlijk nog steeds aanwezig. Langzaamaan begon de ruimte leeg te lopen. Harry had volgens mij weer redelijk wat schilderijen weten te verkopen. Toen eenmaal de laatste paar gasten de ruimte verlaten hadden, kwam Harry naar me toe gelopen "je bent er nog".
Ik glimlachte "moet ik weg gaan?"
Harry schudde driftig zijn hoofd en gaf me een glas champagne "blijf, alsjeblieft".
Ik nam het glas aan en nipte er toen voorzichtig aan. "Goede opkomst en verkoop gehad vanavond?" besloot ik te vragen.
Harry knikte tevreden "dat zeker. Maar ik moet zeggen dat ik jou nog het meest belangrijk vond. Ik hoopte echt dat je kwam".
Ik keek hem glimlachend aan terwijl ik tegen de tafel leunde. Harry kwam naar me toe gelopen en keek me ondertussen ook glimlachend aan. Ik besloot het gewoon op me af te laten komen. Voorzichtig zette hij het glas achter me op de tafel en leunde toen steeds verder naar me toe met zijn gezicht. Het ging allemaal heel langzaam, maar ik wilde nergens anders liever zijn. Ik voelde hoe zijn lippen zachtjes over die van mij streken. Kippenvel vormde zich over mijn hele lichaam. Het liet me hunkeren naar meer. Ik zette mijn glas ook achter me neer en ging toen op de tafel zitten, om vervolgens Harry naar me toe te trekken en mijn lippen weer op de zijne te zetten. Ik proefde de smaak van champagne op zijn lichtelijk natte lippen. Harry tikte met zijn tong tegen mijn lippen. Met alle plezier opende ik mijn mond een beetje, waarna zijn tong de mijne vond. Ik kon hem niet dicht genoeg bij me hebben voor de zoen. Ik voelde passie en de drang om hem uitgebreid te zoenen. Harry schuurde met zijn onderlichaam tegen me aan. Ik sloeg mijn benen om zijn middel en voelde hoe hij zijn handen onder mijn kont zette en me toen optilde. Terwijl de zoen niet eens eindigde tilde Harry me een paar meter en drukte me toen tegen de muur. Ik bleef tegen zijn middel geklemd zitten en hield mijn armen over zijn schouders terwijl de gepassioneerde zoen door ging.
"Damn, Louis" gromde hij zachtjes onder het zoenen door. Ik kon het niet langer verbergen. Ik moest die aantrekkingskracht uiten. Het was niet meer te ontkennen.
"L-Louis" probeerde Harry te zeggen onder de kus door. Ik liet zijn lippen los en keek hem glimlachend aan "zeg het eens".
"Hoewel ik dit heel plezierig vind, kunnen we denk ik beter naar het appartement gaan voor zulke dingen". Ik kon het ook niet ontkennen; dit was inderdaad niet bepaald de meest charmante ruimte. Ik maakte een bevestigend geluid.
"Dus, je gaat mee?" vroeg Harry. Ik hoorde ergens verbazing in zijn stem. Ik knikte gelijk. Ik wou bij hem zijn. Ik wou verder gaan. Ik was zo opgewonden en op dit moment kon ik het niet uiten.
Harry liet me weer fatsoenlijk op de grond staan en begon toen met het opruimen van de spullen die er nog lagen. Toen uiteindelijk alles een beetje netjes weg gezet was, nam Harry mijn hand vast en liep naar de uitgang, om vervolgens naar de parkeergarage te gaan en daar in zijn auto te stappen. Ik stapte aan de passagierskant in en staarde naar de weg terwijl we naar het appartement reden. Harry legde zijn hand op mijn bovenbeen terwijl hij reed. Ik legde mijn hand op de zijne en streek er zachtjes over.
Zijn heerlijk warme hand voelde zo zacht en vertrouwd. Ik wist niet precies waarom, maar het voelde echt alsof ik hier altijd al naar gehunkerd had en het nu kreeg.
Terwijl we in de lift naar het appartement stonden staarde ik weer naar buiten en kwam Harry achter me staan. Zijn handen dwaalde over mijn heupen en mijn kont. Ik glimlachte tevreden. Zijn lippen dwaalde over mijn nek en drukte zachtjes zuigzoenen. Ik sloot mijn ogen en beet op mijn lip terwijl ik mijn nek nog wat beter bloot legde.
"Harry" mompelde ik half kreunend.
"Kom mee Lou" klonk de stem fluisterend in mijn oor, waarna ik voelde dat hij me ergens heen dirigeerde. Door de hitte van het moment had ik niet eens door dat de liftdeuren geopend waren. Ik grijnsde en liet me door Harry mee voeren, het appartement in.

Reacties (2)

  • Paardenvriend

    Oeh Larry word heet mensennnnnnn(H)(flower)

    4 jaar geleden
  • Smexy

    Oeh, can't wait for the next part. So sexy.

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen