Foto bij Dark 4

Dark 4

Ik wandelde samen met Adam en Melissa naar de match. Ik had hier helemaal geen zin in. Ik wou ze allemaal vergeten, al mijn zogenaamde vrienden. Ik wilde alles af zetten, ze weg gooien net zoals ze dat bij mij hadden gedaan. Ik balde mijn vuisten en verlangde al terug naar een sigaret. Het geld zat in mijn zak en ik hoopte dat het genoeg was en dat ze dan ook echt wegbleven.
We kwamen aan het veld en mijn ogen registreerde al de mensen die zaten te juichen voor hun favoriete ploeg. ‘Kom, het is hierlangs.’ Zei Melissa en liep naar links en begon de trappen op te lopen. Ik zuchtte en volgde haar. Adam liep achter me en ik gromde. Ik wou hier niet zijn, het was allemaal zijn schuld. Anders zat ik nog bij Aimee. Ik zuchtte en merkte dat we op de rij aankwamen want Melissa begon zich tussen mensen te wringen. Ik fronste en keek de rij langs en zag Niall samen met zijn vrienden en zijn broer, ook Gemma zat naast hem en ik slikte. Zet je erover Zayn. Nee dat ging niet lukken. Ik hield te veel van hem. Hij had mijn hart en zonder dat hij het wist brak hij het in duizenden stukken.
Ik keek naar de rijen erboven en zag Bruce en gromde. Hij had twee mannen bij Dario en Yeth. Ik herkende de twee nog, ze konden je zo kapot krijgen met één hand. Ik liep op de rij af samen met Adam achter me. Adam en ik waren op elkaar ingespeeld. Ik ging naast Dario zitten en Adam naast me. ‘Wat doen jullie hier?’ Vroeg ik hard. ‘We komen je vriendje bezoeken.’ Grijnsde hij. ‘Hij is mijn vriendje niet en ik dacht dat we een deal hadden, ik blijf uit de buurt en jullie vallen hem niet lastig?’ ‘Ja, we moesten toch wat komen controleren.’ Zei Dario en keek me woest aan. ‘Controleren, ik denk eerder dat het wat anders is.’ Gromde ik kwaad.
‘Ach een beetje bang maken kan ook.’ Zei Yeth ik keek hem aan. Ik draaide met mijn ogen.
‘Ik heb een idee, we kunnen jouw vriendje alleen laten als je ons betaald.’ Zei Bruce die me recht in mijn ogen aan keek. ‘Wie zegt dat ik jou wilde betalen?’ Vroeg ik hard. ‘Oh dus het maakt je niet uit dat ik nu mijn pistool zou nemen en hem neerschiet?’ Vroeg ik hij uitdagend en greep naar zijn zak. Ik liet mijn ogen naar zijn zak af gaan. ‘Hoeveel wil je?’ Vroeg ik. Hij lachte en liet zijn zak los. ‘Nou tweeduizend euro.’ Zei hij en keek me aan. Ik zuchtte opgelucht alle geluk had ik zoveel mee. ‘Is hij dat waard?’ Vroeg Adam. Ik keek mijn vriend aan en knikte kort en gaf hem het geld. ‘Nu weg wezen, en als ik nog maar verneem dat jullie hier zijn, of hem lastig vallen dan zijn jullie er geweest.’ Zei ik dreigend. Ik moest hard overkomen anders leerde ze nooit dat ik het meende. ‘Is goed hoor loverboy, geef me het geld.’ Glimlachte hij gemeen. Ik gromde en gaf hem tweeduizend euro ongezien. Hij knikte telde het na.
Nadat hij het had geteld stond die op en liep met zijn twee hondjes weg. Ik zuchtte opgelucht en keek Adam aan. ‘Je deed er goed aan.’ Zei hij. Ik knikte gewoon. ‘Kunnen we nu gaan?’ Vroeg ik en stond op. ‘Natuurlijk kom.’ Zei hij en stond ook op en liep de rij uit. Ik volgde hem liet mijn ogen over de rij glijden en merkte dat alleen Melissa me aankeek en glimlachte. Ik knikte naar haar en liep weg. Ze hadden niet eens doorgehad dat ik er was geweest. Ik liep snel het plein af en zuchtte. Ik pakte een sigaret en stak die op. ‘Eindelijk.’ Zei ik en nam een trek ervan. ‘Wil je wat drinken?’ Vroeg ik Adam, ‘Nee Zayn, ik denk dat het tijd is dat je je studieleven weer gaat opnemen.’ Zei Adam. ‘Sinds wanneer ben jij zo bezorgd om mijn leven?’ Vroeg ik geïrriteerd. ‘Sinds altijd Zayn, ik heb het nooit getoond, je bent mijn beste vriend.’ Zei hij. Ik zuchtte wetend dat hij gelijk had. Ik keek hem aan. ‘Dank je Adam.’ Zei ik hem oprecht. ‘Ik zie je morgen Zayn, en ga naar je les.’ Zei hij. Ik knikte en knuffelde hem kort en liep weg. Ik zuchtte en deed mijn sigaret uit voor het gebouw en liep binnen.
Ik deed een jogging aan en een wijde shirt en zette me aan mijn bureau en begon te werken aan al mijn opdrachten die ik had laten slingeren.
Na drie uur had ik ze bijgewerkt en ik zuchtte opgelucht. Ik rekte me uit en dronk wat van mijn cola. Ik hoorde de deur en draaide me om in mijn bureau stoel en keek naar Liam die in de deur opening naar me stond te kijken. Ik fronste. ‘Je bent terug.’ Zei hij verbaasd. ‘Goed gezien.’ Zei ik en draaide me weer om. Ik hoorde voetstappen die vermeerderden en ik gromde. Had hij zijn vriendjes weer meegenomen? Ik draaide me niet meer om. Ik wou rustig weer bekomen en wennen aan het idee dat ik hier was. Ik stond op en pakte mijn spullen en stopte ze in mijn zak en hoorde gefluister en draaide me om en zag Liam, Greg, Niall en Gemma ze waren wat uit de kasten aan het nemen en ik slikte. Ik bekeek Niall zijn achterkant. Zijn kleuring was weg aan het gaan en ik slikte. Hij stond goed met zijn bruin haar maar hij bleef mijn blonde god. Ik slikte nee hij was niet mijn blonde god. Hij was die van Gemma. Ik slikte en voelde me ziek worden door de gedachten dat ik hem niet meer kon aanraken, kon kussen. Ook al was het geniepig, ook hadden we nooit bevestigd dat we samen waren. Ik slikte en liep de kamer uit en werd rustiger als ik buiten kwam.
De frisse wind liet me afkoelen

Reacties (1)

 • Renate1983

  Ehm, als je 1 keer toegeeft om die eikels te betalen, zullen ze je blijven chanteren omdat ze er mee weg komen.
  *schudt hoofd*

  Daarbij, euro???? Waar speelt dit verhaal zich af???
  Zelfs als het in Engeland is, dan betaal je daar met de pond.
  De euro is alleen in kleine gedeeltes een betaalmiddel, tenzij je over UK schrijft vóór Brexit.

  En hoe zit het ermee dat Zayn constant weg loopt? Je deelt je kamer dan wel met Liam maar jij
  staat ook in je recht om hun weg te sturen. Laat hun lekker ergens buiten gaan zitten.
  Constant weglopen kan ook gezien worden dat je van je problemen weg loopt.

  xxx

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen