Foto bij Chapter 44.1 ||

Nadieh Ramsey


'Wow, Theo... I don't know what to say.' Met open mond stond ik hem aan te gapen. Nadat ik naar Theo was gegaan, of ja, Alex' huis, had ik niet verwacht dat er überhaupt nog een reactie zou komen. Dat zou hem goed recht zijn, moest ik eerlijk toegeven.. Maar nu dit.
'Must be one of the few times.' lachte hij smalletjes, waarna ik ook lachte, met mijn vingers over het lege bureau streek terwijl ik naar hem toeliep.
'It actually is.' glimlachte ik terug. 'So.. how are we gonna do this?' vroeg ik verder toen ik recht tegenover hem stond en Theo in zijn ogen keek. De ogen keken me lief aan.
'To be honest, I really don't know. My preference would be to keep it low-key.. for now anyways.' Ik knikte. Dat begreep ik wel, bovendien was het ook niet echt mijn idee om overal in de kranten te staan. Wat moest Melanie en oh, vooral Aaron wel niet denken?!
'Yeah, I think that would be best.' zei ik ook en glimlachte smalletjes. Ik voelde zo de drang om hem te kussen nu hij zo dicht bij me stond. 'But I can still do this right?' vroeg ik voordat ik mijn lippen op de zijne drukte. Theo grijnsde tegen mijn lippen aan en ik voelde zijn hand in mijn nek. Ik sloeg mijn armen ook rond zijn nek en zoende uitgebreid terug, totdat ik stopte. 'You still have to see my apartment..' fluisterde ik en keek hoe onze neuzen niet meer dan een centimeter van elkaar verwijderd waren. Even had ik een flashback van het gala, toen we ook zo stonden, alleen met iets minder kleren. De kriebels kwamen weer terug en even maakte het me niet uit dat we in Colney waren.
'I will have to see it.' fluisterde Theo terug voordat hij zijn lippen weer op de van mij drukte. 'Soon.' grijnsde hij daarna. Ik lachte terug.
'Yeah, for sure.' We gingen weer verder met zoenen, totdat Theo degene was die ons stopte.
'When are you off?' Ik dacht na. Nadenken was moeilijk op dit moment, vooral als hij zo dichtbij me stond en zo lekker rook.
'At 4.' bromde ik, waarna ik grijns op mijn gezicht kreeg, hem aan zijn shirt dichterbij me trok en zijn hals kuste.
'Okay, we should definitely wait till 4 then.' lachte Theo en drukte zich met tegenzin los.

Alexis Sanchez


Grijnzend kwam ik het kantoor van Anne binnen en klopte nog even op de deur, zodat ze van haar computer afgehaald werd. 'Hi Alexis!' lachte ze toen ze me zag, waarna ik grijnsde en de deur achter me dichtdeed. Ik liep naar haar toe en kuste haar voorhoofd, waarna ik haar beter aankeek.
'Hey, guapa, what's up?' vroeg ik toen ik haar ogen zag. Er was iets, dat was wel zeker. Ze zuchtte en wreef even over mijn armen.
'It's just that.. Aaron knows.. About us. I'm not sure what to do or how to react.' gaf ze toe.
'Why? Come on, babe, tell me.' Anne zuchtte weer en keek weg.
'He just went off about how the paparazzi is going to find out and so.. What are we gonna do then?' Ik zuchtte en aaide haar wang met mijn duim.
'We'll fight that when the time comes, alright? What if I took your mind of that now?' grijnsde ik toen. Anne trok haar wenkbrauwen op.
'Really? How were you gonna do that?' Ik kreeg een grijns rond mijn mond en liet haar los, waarna ik naar de kantoordeur liep en die op slot draaide, en weer naar Anne toeliep.
'Like this.' fluisterde ik toen, ronde mijn handen rond haar kaak en kuste haar zachtjes op haar lippen. Ze kuste me terug en dat was voor mi het teken om haar steviger te gaan kussen. Ik ging met mijn lippen naar haar nek en hoorde haar sneller ademen. Mijn hand gingen over haar kont, waarna ik haar optilde en op het bureau tilde.
'I can't believe we're actually going to do this.' lachte Anne toen ik mijn shirt over mijn hoofd trok en ook haar bloesje ontknoopte.
'Well, you better start believing it.' knipoogde ik, ging met mijn handen over haar rug en kuste haar schouderblad.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen