Ik liep na de douche, poedelnaakt, terug naar de slaapkamer. Harry had zich inmiddels ook opgefrist en tevens de lakens op het bed vervangen. Ik beet op mijn lip terwijl ik naar het bed toe liep, om me daar vervolgens op het bed te laten vallen. Harry nam naast me plaats. Ik kroop tegen hem aan en legde mijn hoofd op zijn borst. Met mijn vinger ging ik over de omtrek van zijn tatoeages.
"Moet je nog terug naar het campus?" vroeg hij uiteindelijk.
Ik kreunde gekweld "ik heb echt geen zin meer om terug te gaan".
"Van mij hoef je niet te gaan hoor" reageerde hij.
"Ik krijg echt de neiging om me ziek te melden" gaf ik toe.
"Wat houd je tegen dan?"
"Helemaal niets". Ik graaide naar mijn telefoon en zette de wekker op half 8.
"Half 8?!" bracht Harry gekweld uit. Ik drukte een kusje op zijn mond "alleen maar om me ziek te melden, daarna kom ik gewoon weer gezellig terug naar bed".
Ik hield me weer bezig met Harry's tatoeages.
"Zullen we maar eens gaan slapen?" stelde hij voor.
Ik maakte een bevestigend geluid. Het was dan ook al half 1. Harry klikte het nachtlampje uit. Ik nestelde me nog wat dichter tegen hem aan.
"Welterusten Lou" zei Harry zachtjes.
"Welterusten Harry" antwoordde ik.
Ik sloot mijn ogen en glimlachte tevreden. Ik moest zeggen dat ik niet verwacht had dat ik ooit seks met een man zou hebben, ondanks het feit dat ik zo open minded was. Toch bleef ik liever hier dan dat ik terug naar het campus ging. Ik moest er nog niet aan denken. Ik kon dan ook wel een dag missen. Mijn aanwezigheid was optimaal en ook mijn verslagen waren ruim voldoende. Er was vast niemand die me zou missen op school. Ik miste het campus dan ook niet.
De enige die ik kon missen was Jamie. Daar over gesproken... Shit, helemaal vergeten!
Ik rolde van Harry's borst en graaide weer naar mijn telefoon.
Jamie (23:34): is het leuk in walmart?
U (00:38): Ja hoor. Ik blijf nog tot morgen in walmart. Ga me ziek melden voor de les.

Ik legde de telefoon weer weg en draaide me naar Harry. Hij lag op zijn rug met zijn gezicht de andere richting uit. Ik drukte zachtjes een kusje in zijn nek en nam toen weer plaats op zijn torso. Harry liet een zachte kreun horen en draaide zijn hoofd tegen het mijne. Ik vond het niet erg dat hij nu tegen me aan lag. Het lag helemaal niet zo verkeerd.

Ik schrok me werkelijk een ongeluk zodra de wekker van zich liet horen. "Louuuiiss" kreunde Harry ongemakkelijk. Ik graaide naar de telefoon en zette de wekker uit. Mijn hand ging over Harry's warme bovenarm "Sorry. Ik ben zo terug".
"Hm-hm" mompelde Harry, waarna hij zich op zijn zij rolde met gesloten ogen.
Ik stapte uit bed en over de kledingstukken die her en der lagen. Eenmaal in de woonkamer aan gekomen zocht ik het nummer van de schoolleiding in mijn contactenlijst, om vervolgens te bellen.
Ik wist met enige overtuigingskracht wat te kuchen en te doen alsof ik nog amper uit mijn woorden kwam van misselijkheid. Tot mijn verbazing accepteerde ze de ziekmelding en kon ik uiteindelijk weer ophangen. Jamie had geen bericht meer gestuurd. Ik besloot me er niet erg druk om te maken en maar gewoon terug naar de slaapkamer te gaan. Ik stapte voorzichtig terug in het bed en hulde me fatsoenlijk in de dekens.Ik kroop wat dichter richting Harry en sloot mijn ogen. "Welterusten Harry" zei ik zachtjes. Ik kreeg geen reactie naast het zachte gesnurk. Nou ja, daar nam ik genoegen mee.

Reacties (2)

 • Paardenvriend

  Jajajaja schattig. En dat laatste. Haha.
  Ze zijn lief.:)

  4 jaar geleden
 • Smexy

  They are so cute!

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen