Hey ik ben ook vergeten mijn element te vertellen. Mijn element is planten. Ik heb 1 superschot en 2 verdedegins technieken. Ik sta bijna altijd als verdediger maar soms moet ik aanvallen. Dit zijn mijn superschoten:

1. Spiraalschot ( aanval )
Bij dit schot trap ik de bal hoog de lucht in daarna schiet ik met mijn verkeerde voet in een spiraal en trap ik met mijn goede voet de bal hard weg. Daarna schieten er planten weg en vormen een spiraal om de bal heen. Hoe langer de bal onderweg is, hoe dikker de planten.

2.klimopmuur (verdediging)
Bij dit schot hou ik de bal tegen door een hoge muur van klimop achter me te laten verschijnen. Deze houd de bal tegen of remt hem af.

3.tulpenveld (verdediging)
Bij dit schot verschijnen er allemaal tulpen in het veld. Deze schieten omhoog en proberen de bal uit de lucht te gritsen.

Greetz arriemert

"Aaaaaah" ik zucht en sta kreunend op uit mijn bed. Ik kijk om me heen en zie dat mark voor de deur staat. " Aria kom nu toch eens je bed uit. Je komt te laat voor de wedstrijd." Ik ben nog half aan het slapen en (probeer) te roepen dat het pas 9 uur is. Mark rent naar me toe en zwaait mijn wekker voor zijn neus. " waaaaat maaaark het is toch nog geen half twee." Mijn ogen worden zo groot als pingpong ballen. Ik ren gillend door de kamer en bots tegen een vaas op. Mark duikt erop af en vangt de vaas met zijn linkerhand." Aria, mens doe eens kalm en kleed je om." Ik wacht geduldig *kuch* tot mark de kamer uit was gelopen. Ik smijt de deur dicht en kleed me om. Het word een spannende wedstrijd vandaag en ik heb er heeuuul veel zin in. ( ik heb altijd overal zin in dus ja, zo speciaal is dat niet).

Toen ik klaar was met omkleden duurde het voor mijn gevoel drie uur voor Mark van de wc af kwam lopen. Ik grits mijn tas van de tafel en ren naar het voetbalveld toe. Iedereen is al bezig met de warming-up zelfs royal is er al. Ik bloos omdat iedereen naar me aan het kijken is. " okaaay jullie mogen doorgaan met de warming-up hoor." Er klinkt wat instemend gemompel en nog geen minuut later is iedereen druk bezig en let niemand meer op mij. Tenminste dat dacht ik. Ik zie vanuit mijn ooghoek een meisje met blauw hoor mij aanstaren. Ze loopt naar een jonge met bruine haren en een cape om en vraagt hem iets. Ik kan niet verstaan wat ze zeggen maar de jongen knikt instemmend. Ik besteed er verder geen aandacht aan en loop naar timmy. " heeeeyy, heb ik iets gemist??? " timmy begint te grinniken en ik schud zijn hoofd. Toch moet ik mijn lach proberen in te houden. "Hey Aria." Ik schrik me dood en draai me om. Aaarrggg Jim laat me weer eens schrikken. " hey" zeg ik een beetje ongeïnteresseerd. Ik loop naar Jack toe en vraag om een bal. Ik begin mt de warming-up en na 15 minuten vraagt Mark of iedereen klaar is. Er klinkt wat instemmend gemompel. Ik loop naar Silvia toe en begroet haar. Ze geeft me een flesje water en glimlacht. " hey Aria leuk om je weer eens te zien. Ik was er en laatste tijd niet zo veel op de trainingen. " ik snap het. Ik moet vast meer trainen hé?" Ze kijkt me aan en barst in lachen uit. Ik stond een beetje ongemakkelijk om me heen te kijken. " moest je dat van Mark vertellen?" Vraag ik. Silvia knikt bijna onmerkbaar met haar hoofd. Ook ik moet nu moeite doen om niet in lachen uit te barsten. Het is leuk om weer terug te zijn. "OKAAAAAY JONGENS WE GAAN NUUU BEGINNEN ." Ik rol met mijn ogen. Waarom moet hij zo hard schreeuwen.

"OKAAAY WELKOM BIJ DE WEDSTRIJD VAN ROYAL TEGEN RAYMON, DIT IS EEN VRIENSCHAPPELIJKE WEDSTRIJD." Ik begin in de verdediging en sta links achter op mijn positie. We hebben bal en rennen naar voren. "Yasss, dit gaat goed." Maar op dat moment sprint een jongen met een ooglapje naar voren en pakt de bal van ons af. Achter me hoor ik Mark roepen dat het niks uitmaakt en we gewoon door moeten gaan zoals we dat nu doen. Aand de toonhoogte hoor ik dat hij het spannend vind. Ach ja ik ben ook reeeeuuuze enthousiast. "Kom op David ga naar voren." Hoor ik de jongen met de cape roepen. Oké de jongen met het ooglapje heet dus David. Leuk om te weten zegt het sarcastische stemmetje in mijn hoofd. ( dat was ik vergeten te zeggen, ik heb veel verschillende stemmetjes in mijn hoofd. Bijvoorbeeld: sarcastische, hypere, gestoorde, schijnheilige en ga zo maar door) aargghh ze zijn al te dichtbij, ik kan tulpenveld niet meer gebruiken. Dan wordt het "klimopmuur" roep ik. Achter me verschijnt een hooge muur van klimop. De bal vliegt er recht tegenaan en word afgeremd. Ik pak de bal af en schiet hem naar Kevin die in de aanval staat. " kom op Kevin je kan het." Hij rent op het doel af maar raakt alweer de bal kwijt, dit keer door het meisje met de blauwe haren. Wie is dat toch? Vraag ik me af. Ze komt me zo bekend voor. *hypere stemmetje*: "concentreeeeeeeer je nou toch eens op het speeeeheeeel kom in actie. " ik zucht ik kan me toch niet concentreren daar ben ik te hyper voor. Shit daar komt de bal aan. "Tulpenveld" roep ik en er verschijnen overal tulpen. Huh het meisje schiet al vanaf daar!? Wat is ze van plan om te doen? "Ijspegel" roept ze. Ik kijk omhoog en zie de bal met een rota aard op het doel afgaan. Nee wacht hij komt op mij af niet op het doel. Ik probeer nog weg te duiken, maar de bal raakte me al op mijn slaap. Toen viel ik bewusteloos neer. Het laatste wat ik hoorde was het meisje met de blauwe haren die bezorgt vroeg of het ging. Daarna werd ik compleet uitgesloten van alles en iedereen. Maar ik denk dat de wedstrijd gewoon doorgaan zonder mij. Dat zouden ze wel moeten doen, het is belangrijk voor hun om nu te winnen. Ik wil de voetbalclub nog niet opgeven. Moet.... doorgaan......

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen