Foto bij Chapter 45.1 ||

Anne Ramsey


Holy shit, ik moest wel even bekomen na die ehm... stoeipartij, laten we maar zeggen. Toen ik opnieuw mijn adem had teruggevonden, kleedde ik me snel weer aan en ruimde mijn bureau op waarvan de helft van de spullen op de grond was gedonderd.
Alexis knoopte rustig zijn broek weer dicht en rekte zich uit.
'That really was something else. Estás muy buena, me vuelves loco,' zei hij met een hese stem.
'You're very hot as well,' lachte ik en gluurde snel naar zijn abs die verdwenen onder zijn trainingsshirt. Ik richtte me weer tot de kantoorartikelen en schrijfwaar die nog verspreid over de vloer lagen. Ik griste gehaast mijn papieren samen en legde ze terug op mijn bureau.
'Here, the stapler.' Met zijn aanstekelijke glimlach reikte hij me het nietjesmachine aan. 'We made quite a mess.'
'It was worth it,' knipoogde ik. Ik trok hem naar me toe en ging met mijn handen door zijn haar. 'I've always wanted to have hot office sex anyway.'
Alexis lachte nu nog meer en wreef over mijn schouders.
'I know you just moved to your apartment but do you wanna come over this evening? Atom and Humber are already missing you,' zei hij lief.
Ik dacht even aan Nadieh, maar voor haar ging ik heus niet thuisblijven. Ik zou haar later wel een berichtje sturen.
'I'd love to,' ging ik akkoord. 'Especially when you're gonna pour me another glass of that amazing Chilean wine from last time.'


Theo Walcott


Nieuwsgierig keek ik in het appartement van Nadieh en Anne rond. Hier en daar stonden nog wat dozen die uitgepakt moesten worden, maar voor de rest zag het er al aardig uit.
'Whatya think of the interior? Do you like the aesthetics?' plaagde ze me toen ik de ruimte in me opnam.
'The ultimate aesthetic is standing right here,' grijnsde ik. Ik liep naar haar toe en drukte zacht een kus op haar mond. Daarna stapte ik door naar de keuken.
Het was ondertussen vijf uur en ik had best al trek na al dat trainen. Zonder gêne trok ik de koelkast open om te kijken of ik iets lekkers kon klaarmaken. Nadieh vond het blijkbaar niet erg dat ik in haar koelkast zat te neuzen, want ze zei er niets op. Al gauw merkte ik waarom: er zat ook amper iets in.
'Are you still going to the supermarket or are you planning to survive on crackers for the rest of the week?' jammerde ik.
Ze schoot in de lach en checkte haar mobiel.
'Well, I was gonna go to Tesco's with Anne but she just texted me and - surprise - she's staying over at Alexis' place once again,' bromde ze.
'I suppose he's not teaching her Spanish?' gokte ik.
Nadieh lachte sarcastisch en het bevestigde mijn veronderstelling dat ze Alexis niet echt mocht. 'If there is something he's teaching her, it's probably how to moan in Spanish.'
Ik grinnikte en liep terug naar haar toe. Ze zat nonchalant op de armleuning van de bank en ik zag dat haar grijns alleen maar groter werd toen ik haar benaderde.
'How about we order some take away food? Chinese, Lebanese, whatever your heart desires,' stelde ik voor.
Ze keek me slinks aan. 'Whatever my heart desires, hmm? How about I make your appetite even bigger then?'
Ze greep mijn pols vast en trok zich naar zich toe, waardoor ze snel haar evenwicht verloor en achterover op de bank viel. Ik viel met haar mee en belandde wat onhandig op haar. We barstten in lachen uit en ik ging wat beter liggen.
'Well? Are you comfy?' Uitdagend ging haar hand naar haar bloesje waarna ze de bovenste knopjes losmaakte.
Damnit, ze wist echt wel wat ze wilde en week er niet van af. Misschien trok dat me juist wel aan. En natuurlijk was haar lichaam ook niet mis als ik het zo zag.
'Let's start with the appetiser then,' grijnsde ik. Ik legde mijn handen op haar heupen en begon haar krachtig en verlangend te kussen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen