Foto bij Season 9 - Chapter 9

En hier is hoofdstukje 9!
Aangezien ik een lange tijd weg ben geweest, gaan we nu wat sneller door het seizoen heen:)

ENJOY

Lisley Loneglow

Ik bevond me op de troon in de troonzaal waar ik overleg had met Cliffin Explossion, toen op een gegeven moment de zaaldeuren open gingen en twee wachters onze richting op kwamen gelopen.
‘Het spijt me dat we u moeten storen’ zei de wachter meteen lichte buiging. ‘Maar er is tragisch nieuws gekomen van onze oostelijke verkenners’.
Ik kwam langzaam overeind en keek naar Cliffin.
‘De steden Wumont en Kria zijn met de grond gelijk gemaakt door de duistere ridders. De huizen en gebouwen zijn platgebrand en vrijwel alle mensen zijn op gruwelijke wijze vermoord. Het bloed wat vergoten is stroomt als stadswater door de rioleringen en de straten liggen vol met afgehakte hoofden. De verkenners verkeren in een staat van shock en mensen die ontsnapt zijn uit de aanval zijn direct overgebracht naar Marnald. Het schijnt dat de duistere ridders zo snel als dat ze gekomen zijn ook weer verdwenen zijn. De verwoeste steden zijn onderzocht en er bevind zich geen levende meer’.
Ik voelde me draaierig in mijn hoofd en keek naar Cliffin die langzaam naar de wachters liep.
‘Bedankt voor het informeren’ zei Cliffin. ‘Stuur een bericht naar Marnald, Brinefort, Direville, Fallmoor en Redrock. De zullen niet stoppen totdat alle steden van Northwick vernietigd zijn. Ze moeten voorbereid zijn op een eventuele aanval’.
De wachters knikte, maakte wederom een lichte buiging en verlieten vervolgens de troonzaal.
Cliffin draaide zich om en haalde zijn handen door zijn haren.
‘Zo’n aanval overleven wij nooit’ zei ik. ‘Wumont en Kria waren bij elkaar net zo groot als New Northwick. Wij mogen dan wel de wolven van Rhys hebben, of jouw explosies of mijn bliksem, maar dat alles zal die hoeveelheid duistere ridders niet kunnen tegenhouden.
‘Ik hoop dat we snel wat horen van Rhys en de rest’ zei Cliffin. ‘Ik hoop dat ze een manier gevonden hebben om de duistere ridders te bevechten’.
‘De duistere ridders zullen snel Marnald of Redrock naderen, aangezien ik niet denk dat ze de oversteek kunnen maken over de Northwickzee’ zei ik.
‘Het kleine stukje zee tussen ons continent en het continentgedeelte tussen Fallmoor en Direville zal ze niet tegenhouden’ zei Cliffin. ‘Die oversteek kunnen ze dan weer wel maken’.
‘Moeten we legers sturen richting Redrock en Marnald?’ vroeg ik aan Cliffin.
Cliffin bleef stil en aarzelde duidelijk of hij zijn gedachte met me moest delen.
‘Ik denk dat je twee keuzes hebt’ zei hij. ‘Of je doet niets en de andere steden zullen weten dat ze geen support krijgen van hun wereldleidster, of je stuurt je legers de dood in’.

Rhys Wolfmoon

Iedereen hield zijn blik strak gericht op de Brightsight die nog altijd in hun visioen verzonken waren.
Toen Sarah en George als eerste wakker schrokken, kwamen ook Emily, Amira en Judith weer bij.
‘Wat is er?’ vroeg Layla direct. ‘Wat hebben jullie gezien?’
‘Wumont en Kria zijn verwoest door de duistere ridders’ zei Emily. ‘Er zijn heel weinig overlevenden’.
Iedereen bleef stil en liet zijn hoofd hangen, aangezien dit afgrijselijk nieuws was.
‘Hun volgende aanval zal op Marnald zijn’ zei Sarah die direct mijn aandacht trok. ‘Het zal plaats vinden over een paar dagen’.
‘Marnald’ fluisterde ik.
‘Er is helemaal niets meer over van Wumont en Kria’ zei George. ‘Tientallen duizenden mensen zijn op koelbloedige wijze vermoord’.
‘We moeten deze waanzin stoppen’ zei ik. ‘En daarvoor moet jij contact leggen met de duistere magiërs’.
‘Dan zullen we ons moeten voorbereiden op een hevige veldslag’ zei Uthey. ‘Die we hopelijk allemaal overleven’.

Iedereen had zich terug getrokken en bereidde zich voor op een ontmoeting met de duistere magiërs en hun ridderleger.
Ik aaide Baryn over zijn kop en mijn vertrouwde vriend keek me geruststellend aan.
Ik besloot om mijn moment te nemen met Sarah en George Brightsight, wetend dat zij het niet zouden overleven wanneer deze missie fout zou aflopen.
Toen ik aankwam bij de rode edelsteen, keken ze direct op.
‘Ah, Rhys’ zei George.
‘Ik wilde nog een moment nemen om jullie te bedanken’ zei ik. ‘Dankzij jullie ben ik nog in leven en had mijn zus nog een kans om een tweede leven te starten. Daarom heb ik Myra nu in mijn leven en daarvoor is mijn dank erg groot’.
‘Jij bent ons niets verschuldigd’ zei Sarah. ‘We deden wat we moesten doen om Northwick te redden’.
‘Northwick is jullie een ontelbaar dingen dankbaar’ zei ik. ‘Als deze strijd achter de rug is, zullen jullie namen herdacht worden als ware helden’.
‘Pas je goed op onze meiden?’ vroeg George. ‘We zijn drie kinderen verloren en hopen dat de andere drie nog een nieuw leven mogen hebben in een nieuw Northwick die zal ontstaan na dit gevecht’.
‘Dat beloof ik’ zei ik tegen Sarah en George Brightsight.
Op dat moment kwamen Emily, Amira en Judith aangelopen, waarvan ik wist dat ze afscheid gingen nemen van hun ouders, niet wetend of de missie ging werken en of dit hun laatste moment met hun ouders was.
Ik knikte nog eenmaal naar Sarah en George Brightsight en liep toen richting de andere, terwijl Baryn me volgde op de voet.

Ik vond Myra, Brox en Adam die bij elkaar stonden en direct opkeken toen ik aan kwam gelopen.
‘Alles hier nog onder controle?’ vroeg ik aan de drie.
‘Ik weet even niet wat ik moet voelen’ zei Myra. ‘Als deze missie lukt, weten we de locatie van het monument en kunnen we wellicht een einde maken aan deze duisternis. Als de missie niet lukt, dan zullen de duistere magiërs ons hier vinden en dan zullen we nooit allemaal kunnen ontsnappen. Hoe het ook went of keert, er zullen zware gevechten geleverd moeten worden’.
‘Ik wil dat jullie straks nergens alleen staan’ zei ik. ‘Jullie zullen altijd met iemand anders geteleporteerd worden in geval van nood door Max. Adam jij moet bij je moeder blijven, Brox jij bij je vader. Myra jij zal bij mij blijven en zal samen met mij geteleporteerd worden. Jullie betekenen veel voor ons en ik wil dat jullie vrijheid gegarandeerd wordt. Familie is altijd belangrijk geweest voor de gaven’.
En moet die woorden omhelsde de drie mij en wist ik dat ze alle drie even zenuwachtig waren voor de missie die snel zou plaats vinden.

Reacties (1)

  • katl1

    Snel verder please!!!!

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen