Hs1 van live in fantasy

Ik plof neer op de bank en bedenk me dan dat ik honger heb. Ik sta op en pak een reep chocolade en een glas cola. Ik kijk op de klok. "Ughhh nog 2 uur wachten tot ik naar het bos kan." Ik sta open loop naar de deur. "Of ik ga alvast kijken, ze zal niks merken." Ik besluit dat te doen en loop naar de deur. Mijn fiets staat onder het afdakje en ik loop erheen, dan knalt de deur dicht. "Ook dat nog." Mijn sleutel ligt nog binnen. Ik begin te lopen en besef dat het wel 20 minuten gaat duren voor ik daar ben. Ik klop wel aan bij Dana en vraag of ik haar moeders fiets mag lenen.


Twee minuten later klop ik op de deur. "Jaja ik kom al, doe rustig." Ik moet lachen, wat is ze toch getikt. De deur gaat open en Dana lijkt geschrokken me te zien. " ehhh, hoi Arrie waarom had je een kaartje gestuurd?" Ik kijk haar beduusd aan en concludeer dat ze er niets van af weet. "Dana ik heb ook een kaartje gekregen. Was die dan niet van jou?" Dana schud haar hoofd ten teken dat ze dat niet gedaan had. Ik stap de deur binnen en plof neer op de bank. "Oke dus het kwam niet van jou? Wat zou het betekenen?" Ik denk dat we om dat te weten te komen eerst naar de "grote eik" "moeten gaan. Moeten we niet nog een uurtje wachten?" Ik schud mijn hoofd " neuuh we gaan nu meteen. Kan ik achterop?" "Dat kan Arrie, maar dan moet je wel omgedraaid zitten. Kunnen we niet beter lopen? Dan rekken we ook een beetje tijd." Ik sta op en loop maar de voordeur toen ik me bedacht dat ik nog geen antwoord gegeven had. Ik draai me om en zeg:" Oke we gaan te voet." Ik open de deur en loop maar buiten.


18 minuten later waren we bijna aangekomen bij de splitsing. " oke Daan we zijn er bijna, welke kant moeten we nu op?" Dana loopt naar links en ik volg haar. Ik zie nu al de hoge takken van de grote eik opdoemen en vraag me af of dit allemaal een grap is. "Daan denk je dat dit een grap is? Want wat zou dit anders kunnen zijn." Ik krijg geen antwoord en kijk in haar richting. Dan zie ik het ook. Waar normaal de boom staat, staat nu een portaal waar geel licht vanaf komt. Ik loop voorzichtig naar het portaal en pak een briefje wat ervoor ligt op.

"gegroet Vriendinnen.
Jullie zijn hierheen geleid en hebben dit portaal gevonden.
Het enige wat nu nog rest is de moed vinden om erdoor heen te stappen. Wat jullie aan de andere kant vinden is mooi maar ook gevaarlijk.
De rest moeten jullie Zelf uitzoeken.
Groetjes -A"
Met een enkele blik naar Dana weet ik dat we er doorheen stappen. Dana kijkt zelfverzekerd voor haar uit. " laat me raden, we moeten er zeker doorheen." Dana knikt en stapt vooruit. We stappen het portaal in en wachten.

Wat we dan zien was inderdaad mooi... maar we wisten niet hoeveel gevaar hier schuilging.

Reacties (1)

  • Kyonakoenen

    OW MA GAWDDD PLOT TWIST MET PLL

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen