Foto bij Chapter 49.1 ||

Anne Ramsey


Ik grijnsde breeduit toen we om een drankje gingen. De dansvloer was misschien niet voor mij weggelegd, maar de bar was mijn terrein.
'Alright, you showed me how to dance the South American way, now I'm gonna show you how to drink the Welsh way, señor Sanchez.'
Ik deed onmiddellijk het teken naar de barman die ons een aantal shots kwam brengen.
'You're underestimating me, hermosa,' waarschuwde hij me.
Ik was echt niet van plan om me te laten aftroeven. Daarvoor had ik te vaak in pubs rondgehangen in Cardiff. Ik dronk alles snel op en liet niet merken dat ik wat draaierig was door het verhoogde alcoholgehalte in mijn lichaam. Alexis volgde mijn voorbeeld en zette koeltjes het lege glaasje weer op de toog. Hij leek nergens last van te hebben.
'Shall we dance again?' stelde hij voor.
'Sure,' zei ik stoer.
Alexis nam mijn hand al vast, maar toen ik van de barkruk sprong, verloor ik even mijn evenwicht. Ik greep me vast aan zijn brede schouders totdat ik mijn balans had teruggevonden.
'Careful, guapa. Maybe you shouldn't drink that much,' knipoogde hij pesterig waarna ik hem tegen zijn borstkas sloeg.
'How do you say 'asshole' in Spanish? Because I have this feeling I'm gonna use it a lot.'
'I'm not telling you,' grinnikte hij. Hij trok me weer mee naar de dansvloer en legde galant zijn hand op mijn onderrug. Daarna keek hij me intens aan en ik voelde hoe ik begon te zweven. Wat een heerlijke man was hij toch. Ik voelde plots alles weer rond me draaien en ik wist niet of het door de alcohol of de verliefdheid kwam.
'Wanna come to my place this time?' vroeg ik midden in een nummer. 'To test my bed?'
Alexis schoot in de lach en begeleidde me terug naar de bar. Hij legde zijn handen op mijn schouders en keek me lief aan.
'You're drunk as hell so here's what I'm gonna do. I'm gonna go to your place, lay you in bed so you can sleep it off. Isn't that a better plan?'


Theo Walcott


Ik genoot van volle teugen van het dansen en zo te zien, leefde Nadieh zich ook helemaal uit. Na enkele nummers kreeg ik een ontzettende dorst dus gingen we terug naar de bar waar Carl en Alex van hun drankje zaten te nippen.
'Checking out girls?' lachte ik en legde mijn armen rond hun schouders.
'You're a lucky man, Theo,' bromde Alex. 'You broke up with Mel and you immediately found another bird.'
Nadieh kwam ertussen en pakte Alex natuurlijk op z'n woorden. 'A bird? Is that what I am? Just a random chick?'
'You know what I mean,' zei Alex snel om haar te sussen.
Ik sloeg losjes mijn arm rond Nadieh en bestelde twee cocktails.
'So are you still not over Perrie then?' vroeg ik verder.
'At least I still had a sex life when I was with her,' mopperde hij. Ik lachte hard en ook Nadieh kon zich niet inhouden.
'Poor Chambo,' grapte ze en zei het opzettelijk met zo'n kinderachtig stemmetje.
'Anyway, where's the rest of our crew?' vroeg Carl plots die in het rond keek.
Nadieh rolde met haar ogen en nam meteen een grote slok van de cocktail die net geserveerd was.
'Anne and Alexis can have their own fun. We're the true squad goalsss!' riep ze uitbundig en hield haar glas in de lucht.
Het werd nog een leuke avond en nacht met veel gedans en gelach. Het was drie uur wanneer Nadieh en ik besloten er een punt achter te zetten en de taxi terug naar Nadieh's appartement te nemen.
In de lift naar boven konden we het niet laten om te staan zoenen en wat te frunniken. Toen de liftdeur openging, strompelden we snel naar de voordeur. Nadieh wilde de deur openen, hoewel dat niet direct lukte omdat ze werd afgeleid door mijn hand die onder haar rok was gegaan. Ze giechelde voor zowat de hele gang, maar kreeg uiteindelijk de deur open.
Het eerste wat ze deed, waren haar stiletto's uitschoppen die in een hoek van de kamer vlogen.
'Sooo much better!' zei ze opgelucht. Ze trippelde weer naar me toe en sloeg haar armen rond mijn nek. Ik begon haar zachtjes te kussen, maar dat werd al vlug intenser. Mijn handen gleden over haar dijbenen waardoor haar rok ook omhoog kroop. Ik voelde Nadieh tegen mijn lippen aangrijnzen toen ik haar voorzichtig optilde. Ze sloeg haar benen rond mijn middel en liet zich door me naar de gang dragen. Daar botsten we per ongeluk tegen de muur en schoten in de lach. Ik wilde haar weer zoenen, maar hoorde plotseling een deur opengaan gevolgd door een gedempte gil.
'For fucks sake!' riep Anne. 'I thought you were burglars!'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen