Okay mensen 😂
Leuk hoor een bal tegen je gezicht krijgen.
😋
Ik ben nu echt hyper😵

"AARIAAAA!!" Ik zucht en kijk om me heen. Ik herken de stem van Mark goed genoeg om te weten dat hij weer wat bedacht heeft om me op te vrolijken. Ik lig nu al de hele avond op de bank en verveel me te pletter. Ik heb nogsteeds hoofdpijn en als ik probeer op te staan val ik half op de grond. "MAARK NU NIEET!!" Auww dat deed pijn aan mijn hoofd. " WAT NOUU NIEET ARIAAAAAA!!!" Ik kan me wel voor mijn gezicht slaan. Gelukkig stapt mijn (adoptie) moeder voor ons heen en houd Mark tegen. "Mark laat Aria nu maar met rust." Ik zak weer terug in mijn kussen en besteed er verder geen aandacht meer aan. Dan komt Mark er toch bij zitten en zet de TV aan. Dan loopt hij weg en laat mij alleen achter.


Om 21:00 begint er een programma over voetbal en zie ik dat onze wedstrijd word uitgezonden. Ik krabbel overeind en staar aandachtig naar de TV. Ik zet de TV stop op het moment dat het meisje met de blauwe haren in beeld is. Dan neem ik een foto met mijn telefoon en google ik de foto op internet. Na een paar minuten verschijnen er verschillende plaatjes in beeld. "BINGO!" Mark komt binnenlopen met een dampend bord hete sushi. Ik kijk hem beduusd aan en trek uiteindelijk een vies gezicht. "Baaah Mark je weet toch dat ik geen sushi lust. Hebben we nog brood en saus van gisteravond?" Mark kijkt een beetje zielig en loopt met gebogen rug terug naar de keuken.

"Ben er weer... nu met het goede eten." Ik kijk hem heel serieus aan. "Dat hoop ik maar voor je. Owja kom eens kijken wat ik heb gevonden. Ik open de pagina die open staat op mijn computer. Er staat op de eerste pagina een foto en een link naar een website. Ik open de link en zie dat het een webblog is. 'Blog van Talia' staat op de eerste pagina vermeld. "Mark, komt ze je niet bekend voor." Mark denkt even na en roept dan dat hij haar kent van de wedstrijd tegen royal. "Mark, op wie lijkt ze nog meer?" Daar weet hij het antwoord minder snel op. "Waaaacht ik weet het... het iiiiiiis...... Nathan!" Ik zucht en geef de moed al bijna op. "Nee Mark..... ze lijkt op mij.

Na tien minuten heb ik de complete pagina uitgelezen. Er stond wat informatie over Talia vermeld.
Naam : Talia
Leeftijd : 13
Is geadopteerd door de familie Sharp
En ga zo maar door.


Het is al bijna een uur in de ochtend en ik kan maar niet slapen. Ik lig rondjes te draaien en val de hele tijd (letterlijk!!!!) Uit bed. Ik pak mijn telefoon en zie dat ik een appje heb van Nathan. 'Hey Aria, ik hoop dat het beter gaat. Niet fijn wat er gebeurt was in de wedstrijd xx N'. Ik reageer terug: 'Hey nate, ya het gaat wel beter, kan alleen niet slapen. Xx A'. Ik moet glimlachen. Na drie minuten krijg ik al een appje terug. 'Ik kan wel even online ;). Hoop dat je je niet te veel verveelt. Xx N'. 'Leuk is goed, ik verveel me heeeuuul erg :)) Xx A'. Leuk dat Nathan nig even kan appen dat helpt misschien om de hoofdpijn te vergeten.

Om drie uur s'ochtends gaat Nathan ofline. Ik rek me eens uit en geeuw. Ik moet maar weer eens proberen te slapen. Het gesprek met Nathan was leuk. Hij is gewoon leuk. Ik bloos. Ik leg mijn hoofd neer, maar dan trilt mijn telefoon. Ik kijk en zie dat ik een weer een appje van Nathan heb. 'Was vergeten te zeggen, wil je misschien een keer afspreken ofzo.... je weet wel. Xx N'. Ik lach en val in slaap. En ik verheug me er nu al op.

Ik word wakker om negen uur s'ochtends. "dang ik moet Nathan nog appen. Ik ben echt stupide." Ik grijp mijn telefoon en ontgrendel mijn password. Ik heb drie gemiste oproepen. Twee van 'mister guess who' ( Nathan dus ) en eentje van Mijn moeder. Ze heeft ook een voicemail. ' hey schat, ik ben vanochtend even weg. Er ligt ontbijt op de tafel. Ven rond elf uur thuis. Hou van jou. Kusjes mam.' Ik loop naar onder en zie spek met ei op de tafel staan. "Yassss mijn favo ontbijtje." Ik doe er een vredensdansje bij. Ik bel Nathan:
Aria: hey Nathan ik viel in slaap sorry
Nathan: maakt niks uit. Je bent er nu en daar draait het om.
Aria: haha, maar om op je vraag van gisteren terug te komen. Dat zou wel leuk zijn.
Nathan: hmmmm. Heb jij ideetjes??
Aria: filmpje pakken of noodles eten;)
Nathan: lijkt me leuk. Ik trakteer.
Aria: dat hoeft niet hoor. Ik heb zelf ook geld hoor.
Nathan: dat hoort daar toch bij of vergis ik me nou :)
Aria: morgen?? Bios??
Nathan: is goed ik pik je wel op rond zeven uur
Aria: je bedoelt toch wel in de avond hé??
Nathan: wat denk jij dan sukkie.
Aria: bye mijn ontbijt word koud. Xxx
Nathan: smakkelijk en tot morgen.
Ik hang op en begin aan mijn eten. Ughhh brood is op. Dat word dan strakkies naar de winkel lopen. Ik sta op eet snel mijn spek op en trek mijn jas aan. De garage is op Slot en ik draai hem open met de sleutel. " ook dat nog... mijn band is leeg. Dat wird dan lopen. Ik stap de garage uit en begin te lopen. Dan hoor ik een bekende stem achter me. "Hey Aria lift nodig?" Ik draai me om en zie Nathan staan. Ik glimlach. "Misschien." Zeg ik met een misterieuze stem. Hij snapt de hint en stopt. Ik spring achterop. "Volgende bestemming.... supermarkt."

Reageer (2)

  • Kyonakoenen

    xD supermarktdate!!!!!!!! Lekker romantisch...

    5 jaar geleden
  • Amberfoster

    Tripje naar de supermarkt Perfecte date XD

    5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen