Jessica was naar de slaapkamer vertrokken om daar, en tevens in de badkamer, schoon te maken.
Harry was bezig met pancakes bakken aan het fornuis. Ik was een paar rondjes gelopen in de ruime keuken en woonkamer, om het appartement eens fatsoenlijk te bekijken. Harry bleek wel een kunstfanaat te zijn. Her en der hingen wat schilderijen die van hem zelf konden zijn. Ook was er een grote vleugel aanwezig en een paar beeldhouwwerken.
Toen ik eenmaal weer bij Harry aangekomen was stak ik langzaam mijn armen tussen de zijne door en omhelsde hem toen. Harry leek er lichtelijk van te schrikken. Hij zette het fornuis wat lager en draaide zich toen naar me om. Hij moest zich een bukken om me een fatsoenlijk kusje te geven, om me vervolgens "well hello there" toe te fluisteren.
"Hallo meneer Sty-"
verder kwam ik niet, gezien Harry zijn hand wederom voor mijn mond plaatste "wat een buzzkill".
Ik grinnikte en beet op mijn lip, waarna ik wat met mijn vingers met zijn haar speelde "hoe kan ik het goed maken?"
"Let me take you, Louis" fluisterde Harry zachtjes in mijn oor.
"Right here?" vroeg ik zacht terwijl mijn hand over zijn borstkas gleed.
"Right fucking here, Louis"
"Maar dan hoort Jessica ons toch?" bracht ik zachtjes in verweer.
"Dan moet je maar extra stil zijn. Het feit dat we betrapt kunnen worden maakt het alleen maar opwindender" hijgde hij zachtjes in mijn oor.
Het was een uitdaging die ik besloot aan te gaan. Harry was zo goed in de lust in me stimuleren. Ik legde mijn handen in zijn nek en zoende hem uitgebreid. Harry draaide ons om en zette me op het aanrecht. Ik trok hem met mijn benen naar me toe. Terwijl ik zachtjes zijn nek kuste en vervolgens mijn lippen verplaatste naar zijn oorlel, voelde ik hoe hij zacht hijgend over mijn heupen naar mijn riem tastte.
Ik haakte blindelings mijn vingers in zijn blouse en maakte de knopen langzaam los.
"Je had beter je kleding uit kunnen laten" zei de schorre stem in mijn oor. Ik grinnikte zacht "jij wou dat ik ze aan deed".
"I regret saying that" fluisterde de stem hees. Ik voelde hoe zijn vingers zich haakte aan de lussen van mijn broek, waar normaal gesproken de riem doorheen ging. Hij trok er op een manier aan dat de broek naar beneden ging zonder dat ik mee getrokken werd van het aanrecht. Mijn boxer volgde al vrij snel. Harry zette mijn benen uit elkaar op het aanrecht en ging vervolgens met zijn gezicht naar beneden. Nog voordat hij mijn penis überhaupt aanraakte knipoogde hij even. Het was een major turn on.
De vochtige lippen vormde zich om mijn geslachtsdeel, om vervolgens zachtjes en plagend op en neer te gaan. Ik onderdrukte de luide kreunen die mijn mond wouden verlaten. Het was een stuk lastiger die kreunen in te houden dan ik verwacht had. Mijn vingers vormde zich tussen zijn haren en kneedde er gefrustreerd in.
Zodra een of andere raar geluid uit mijn mond kwam dat een onderdrukte kreun moest voorstellen, keek Harry grijnzend op.
"Nog even volhouden Lou" gromde hij zachtjes zodra hij zijn gezicht dichter bij het mijne bracht. Zijn hand vormde zich om mijn penis en begon deze ietwat ruw af te trekken. Ik beet op mijn lip met gesloten ogen. Een diepe zucht van seksuele frustratie verliet mijn mond, als vervanging voor een kreun.
Langzaamaan begonnen we het hoogtepunt te bereiken. Mijn ademhaling was nogal hevig. Ik deed enorm veel moeite om me zo stil mogelijk te houden.
Harry's vochtige lippen gingen over de mijne toen hij begon te praten "goed bezig Lou".
Toen mijn hele lichaam zich aanspande omdat het hoogtepunt bereikt werd, was het nog het meest moeilijk om me stil te houden. Harry had zijn vinger voor mijn mond gehouden, waar ik uiteindelijk uit frustratie op beet in plaats van de gebruikelijke kreun.
Het was dan niet seks, maar dit was ook verdomd bevredigend.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen