Alexis Sanchez


Mijn mond viel open. Ik had alles verwacht en ja, Anne had wat bijzonders over zich, maar dit? Dit had ik niet verwacht. Ik wreef over mijn haar en wist even niet wat ik moest zeggen. 'I know it sounds bad and i'm not saying it wasn't.. But it taught me a lesson. zei ze en beet op haar lip. Ik zuchtte nogmaals.
'Anne.. this is not nothing you're saying right now.. I don't know what to think.' bracht ik uit.
'I just want you to know I'm not into any of that anymore. I just felt like you deserved to know.' Anne klopte op mijn been en stond op.
'I'm gonna go.. I'm out tonight with Nadieh, so if you wanna come, let me know. I would understand if you didn't.' zei ze en liep weg. Ik hoorde de deur dichtklappen en schudde mijn hoofd. Wat moest ik nou van Anne denken? Was ze ooit een drugdealer geweest? Ja, dat had ze gezegd. Had ze het zelf ook gebruikt? Ja. Maar was ze anders nu? Ja , dat ook.. Ik had zoveel mensen in Chili gezien die ook verslaafd waren aan drugs en ik moest er niet aan denken dat Anne er ook ooit zo bij had gezeten.. Dit waren wel extreme voorbeelden, maar toch.. Ik had het echt nooit achter haar gezocht. Misschien was dat ook juist wel weer het voordeel, dat ze echt veranderd was.

Nadieh Ramsey


'So where are we gonna go tonight?' vroeg Anne en ik haalde mijn schouders op.
'I don't know, I was thinking Mayfair.' zuchtte ik en en deed nogmaals een keer de liquid lipstick op. Het was zo rood als bloed, maar ik wilde nu eenmaal aandacht vanavond. En drankjes. Veel drankjes.
'Are you sure it's a good idea to go all out tonight? I mean, Theo hasn't gotten back to you and maybe he just needs time to think.' probeerde Anne. Ik rolde mijn ogen.
'Trust me, he would've gotten back by now. It's over Anne! He can't accept my past, well, then I'm afraid there isn't a future for us.' Anne rolde haar ogen en trok ook haar hakken aan, waarna we op stap gingen. Gemakkelijk kwamen we binnen in een beroemde club in Mayfair, ik bedoel, alles was tien keer gemakkelijker als je een naam had. Ik bestelde twee cocktails en twee shotjes, waarna ik mijn glas tegen dat van Anne aantikte. Nadat het brandende gevoel in mijn keel gedaald was vroeg ik nog maar eens om Alexis.
'So what happened with Alexis after all?'
'He was shook.' Anne haalde haar schouders op. 'I can't blame him. I just wish he would see me differently. but we'll see.' Ik knikte, waarna ik de cocktail achterover sloeg en Anne meetrok naar de dansvloer. Ze moest wel, aangezien ze de enige was die met me mee was. Al snel kwamen er twee jongens op ons af, waar ik graag gebruik van maakte en Anne haar hoofd schudde. Na een tijdje gedanst te hebben, besloten we naar de bar te gaan en betaalden de twee jongens die drankjes voor ons. Om heel eerlijk te zijn, wist ik niet eens hun naam, maar het kon me niet boeien. Ik moest Theo's beeld kwijt uit mijn hoofd, en dit was de enige manier om dat te doen. De enige manier die ik ooit gekend had, ook.
'Wanna have more fun?' fluisterde er eentje in mijn oor, waarna ik hem vragend aankeek. Vroeger had ik meteen ja gezegd, maar... ik wilde uitsluitsel krijgen van Theo. Ik kon dit niet.
'What do you mean?' vroeg ik onschuldig, waarna hij zijn hand ophield waar twee pilletjes in lagen.
'ARE YOU OUT OF YOUR FUCKING MIND?!' hoorde ik Anne naast me schreeuwen en ze gaf de jongen een duw.

Alexis Sanchez


De club was zo druk, jeetje. Ik dacht dat ik het na die ene keer met Anne wel gehad had voor een paar maanden, maar ik wist dat Anne hier was en ik wilde níet niets van me laten horen. Ik bedoel, ze had me na alles wel in vertrouwen genomen om dit te vertellen. Zoekend keek ik rond, maar sloeg de dansvloer over. Daar zou ze toch niet zijn. Ik liep rond de bar, waarna ik haar zag, weliswaar aan de andere kant. Ik glimlachte even en wurmde me door de andere mensen, maar toen ik eenmaal bijna aan de andere kant was, hoorde ik haar schreeuwen.
'WHAT DID YOU THINK, I'M GONNA DRUG HER? THAT'S REALLY WHAT YOU THOUGHT, ISN'T IT?!' Plotseling kreeg ik haar in het vizier en liep ik sneller naar haar toe. Ze was inmiddels begonnen met de jongen te duwen, maar ik greep haar vast.
'Anne, calm down, please.' zei ik in haar oor, waarna ze zich verschrikt omdraaide.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen