Harry had zich netjes afgeveegd met een doekje en ik had mezelf ook maar snel opgefrist voordat ik mijn boxer en broek weer naar boven trok. Net daarna kwam Jessica weer aan lopen. "Het ruikt hier aangebrand" merkte ze op. Harry glimlachte onschuldig "je weet hoe slecht ik in koken ben". Zijn haren stonden werkelijk alle kanten uit door de activiteit van zojuist en zijn blouse was nog open geknoopt. Het mocht dan niet per se duiden op een blowjob of aftrekbeurt, maar op zijn minst op een hevige make out session.
Het leek Jessica wel op te vallen, maar ze zei er in ieder geval niets van. "Is er nog iets dat gepoetst moet worden, meneer Styles?" vroeg ze uiteindelijk. Harry leek zichtbaar na te denken en schudde uiteindelijk zijn hoofd "je mag van mij stoppen, Jessica".
Jessica knikte "dan leg ik even de poetsspullen weg en zal ik jullie alleen laten". Het klonk als een omweg om te zeggen dat ze wel wist dat er zojuist iets gebeurd was.
Ik draaide me naar het fornuis en keek naar de pancake, waar behoorlijk wat rook vandaan kwam. Grinnikend schudde ik mijn hoofd "ik betwijfel of ik een nieuwe verdien".
Harry kwam achter me staan en drukte een kusje in mijn nek "jij altijd Lou".

's Middags hadden we gewoon de televisie aangezet. Harry had een of ander discovery programma op gezet dat me mateloos verveelde. Ik kwam uiteindelijk overeind en rekte me uit. Harry keek me ietwat verward aan "wat ga je doen?"
"Ik ga even iets uitproberen" zei ik mysterieus. Ik ging een eindje verderop achter de vleugel zitten. De toetsen waren netjes gepoetst en blonken onder mijn vingers.
"Speel je?" vroeg Harry fronsend vanuit de bank verderop. Ik haalde mijn schouders op "ik kon het ooit een klein beetje, maar ik geloof niet dat ik het nog steeds allemaal weet". Ik begon wat toetsen in te drukken om de juiste klanken en melodie terug te vinden. Harry luisterde zwijgzaam mee.
"Probeer je nu SOS van Abba te spelen?" vroeg hij uiteindelijk. Ik keek fronsend op "was dat er nog uit te halen dan?"
Harry haalde zijn schouders op "een klein beetje. Maar ik kan je wel helpen hoor".
Harry kwam overeind van de bank en kwam richting de vleugel gelopen, om vervolgens naast me op het krukje te gaan zitten. Hij stak een arm achter me door en zette zijn vingers op de juiste toetsen op twee plaatsen, om vervolgens de toetsen in te drukken die ik zojuist niet echt kon vinden. Ik keek geïnteresseerd naar zijn vingerbewegingen. De smalle pianovingers gingen met gevoel voor muziek over de piano. Het was werkelijk waar een prachtig beeld.
"Ik leg het je wel een keertje uit. Wanneer je het onder de knie hebt kunnen we het samen proberen te spelen" vertelde hij. Ik maakte een bevestigend geluid.
"Leg je vingers op deze drie toetsen" vertelde hij terwijl hij een aantal toetsen aanwees. Ik volgde op wat hij zei. Harry plaatste zijn warme hand op de mijne en drukte met zijn vingers tegen de mijne, om de goede tonen te laten horen. Het was een enorm hartverwarmend moment. Ik kreeg het er spontaan warm van. Terwijl Harry zijn best deed om me de goede toetsen aan te leren, voelde ik hoe hij een kusje op mijn schouder drukte. Ik glimlachte tevreden en beet op mijn lip.
"Weet je het weer een beetje?" vroeg de warme adem in mijn nek.
Ik maakte een bevestigend geluid. "Je leid me wel behoorlijk af, Harry".
Harry drukte nog een kusje in mijn nek. "Misschien is dat ook wel mijn bedoeling".

Reacties (4)

 • Smexy

  This is so damn cute!

  4 jaar geleden
 • Paardenvriend

  YES misschien extra stukkie!!!

  Ik wil ook piano spelen met Harry! ^^

  4 jaar geleden
 • Qualantinos

  Omdat je het zo lief vraagt overweeg ik dat straks wel te doen zodra ik er tijd voor heb (:

  4 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  Wil je please please please nog een hoofdstukje plaatsen! I love this story so much!

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen