Omdat het heel lief gevraagd werd door een van de lezers, heb ik tijd vrijgemaakt om nog een extra hoofdstukje online te zetten vanavond. Enjoy (: xx

Louis maakte de hele dag eigenlijk totaal geen aanstalten om te vertrekken. Ik vond dat dan ook totaal niet erg, gezien ik het gezelschap alleen maar kon waarderen. Louis was niet zomaar iemand die de leegte opvulde. Hij had iets speciaals. Ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om hem gewoon aan het lijntje te houden. Om me werkelijk op een relatie te storten zag ik ook echt niet zitten, maar zodra ik dacht aan hem enkel gebruiken voor seks, voelde dat ook niet goed.
Ik kickte er op om Louis opgewonden te krijgen. Was het niet door middel van seks, dan was het wel met een simpele aanraking. Onze intieme momenten brachten een gevoel teweeg dat ik nog nooit gevoeld had. Het voelde speciaal. Niet als een gewone aanraking of seks, maar echt als zo veel meer. Louis was niet zo iemand als Jacy, die goed was voor één keer. Louis verdiende meer dan dat.

Louis had zich weer voor de televisie geplaatst. Ik besloot maar eens de post te gaan halen. Het waren een paar reclameblaadjes en wat belangrijke financiële brieven. De bordeauxrode envelop met gouden letters herinnerde me spontaan aan iets wat me totaal ontschoten was.
"shit" mompelde ik terwijl ik onhandig de envelop open probeerde te krijgen. Louis keek me fronsend aan "is er iets mis?"
ik schudde mijn hoofd "ik was een feestje weer eens compleet vergeten. Dit is al de derde keer dat ik een brief ontvang omdat ik me nog niet aangemeld heb"
Louis trok zijn wenkbrauw op "dat moet toch wel een heel spectaculair feestje zijn als ze je zo graag daar hebben".
Ik haalde mijn schouders op "het is een chique feest, een masquerade ball"
Louis grinnikte "oh, bestaan die serieus? Ik dacht dat zoiets alleen in films gebeurde".
Ik knikte "die bestaan echt. Van mij mag je er best eentje mee bijwonen" opperde ik. Louis trok met zijn mond "ik weet het nog niet".
Zodra ik mijn folders en brieven doorgespit had, besloot ik ook maar gewoon televisie te kijken met Louis. Ik draaide me zo dat mijn hoofd aan zijn kant lag, om vervolgens tegen zijn borst te gaan liggen. Ik voelde hoe Louis met mijn haar speelde terwijl ik naar de televisie staarde.
"Hoef je trouwens niet terug naar het campus vandaag?" vroeg ik uiteindelijk, met tegenzin.
Louis maakte een afkeurend geluid "ik kan wel terug gaan hoor, als je dat wil. Maar ik heb geen plannen gemaakt als je dat bedoelt"
Ik draaide me op mijn buik, nog steeds over Louis liggend. Onze gezichten waren zo'n 20 centimeter uit elkaar. "ik jaag je echt niet weg hoor, Louis"
Louis glimlachte dankbaar "dat vind ik aardig Harry. Ik overweeg al bijna dat uitstapje van je"
Mijn gezicht lichtte op "dus je wil misschien mee naar het masquerade ball?"
"misschien wel, langzaamaan raak ik overtuigd".
Ik glimlachte en drukte een paar kusjes in zijn nek. Al snel kroop ik nog wat beter op hem en drukte nog wat plagerige kusjes in zijn nek. Het waren niet de meest romantische kusjes, eerder wat flirterige en plagerige kusjes. Toen ik een tijdje bezig was en Louis zijn lach niet meer in kon houden, gaf hij bij. "Oké oké Harry, ik ga al mee" lachte hij. Ik keek tevreden op "zo mag ik het horen".
Ik maakte een tevreden geluid en nestelde me toen weer tegen de borst.
"Wanneer vind dit plaats?" vroeg Louis vervolgens.
"aankomende week, op woensdag"
Louis liet een diepe zucht horen "dat is ook lekker midden in de schoolweek. Ik hoop dat ik het rond kan krijgen, maar ik zal mijn best doen".
Ik nam zijn hand vast en speelde er wat mee "dat lukt je vast wel, ik geloof in je".
"Bedankt voor het vertrouwen" zei hij glimlachend, waarna ik een kusje op mijn kruin voelde. Ik hield me nog steeds bezig met de hand van Louis, die ik uiteindelijk ook gewoon vast bleef houden. Het voelde goed om hier te zijn. No place I'd rather be.

Reacties (5)

 • Qualantinos

  thanks allemaal voor de lieve reacties (: <3 <3

  4 jaar geleden
 • Smexy

  Love this so much!
  En Harry, probeer gewoon eens een relatie, het kan heel anders lopen dan je denkt en Louis is de perfect relatie materiaal. You two are meant to be.

  4 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  Je hebt mijn shitty dag echt helemaal goedgemaakt! Dankjewel! Ik voel me daadwerkelijk iets vrolijker met dit extra hoofdstukje (kwijl kwijl nee is echt zo school was kut, vriendje deed kut en nu voel ik me beter ) ♡

  4 jaar geleden
 • Paardenvriend

  Yeay tweede hoofdstukje! Die tweeeeeee zijnnnnnnn zoooooo vreselijkkkkkk schattiggggggg!!!!!(lol)

  4 jaar geleden
 • LarryNiam

  nahww wat schattig<3
  snel verder:)

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen