Foto bij Hoofdstuk 1, Nieuwe school

Hey nieuwe lezers,

Ik ben dit verhaal begonnen en heb geen idee of het goed of slecht is, dus ik laat het aan jullie over om dat te zeggen. Dat kan me ook helpen om te weten of er meerdere hoofdstukken moeten komen of niet. Dus zet alsjeblieft reacties (hopelijk goeden)
dat was het een beetje, probeer nu dit hoofdstuk maar uit.

Angelina Dilaurentis POV

Begin oktober

"Ok, hier gaan we dan, gewoon naar binnen in mijn nieuwe school." zei ik tegen mijzelf terwijl ik voor de deuren van mijn nieuwe school stond. Omdat mijn ouders juist gescheiden zijn ben ik met ik met mijn moeder verhuist. Mijn moeder wou een nieuwe start en ze vond het daarom om helemaal naar de overkant van Nederland te gaan. Het was een nieuw begin ja, maar of ik er zo blij mee ben niet echt. Ik verschoot uit mijn gedachten door de schoolbel en keek naar mijn horloge. Ik kon mijzelf wel vervloeken want ik was te laat op mijn eerste schooldag. Ik holde als een gek naar binnen naar mijn eerste les wiskunde, wat keek ik daar naar uit zeg. Ik kwam bij mijn klas lokaal en zonder kloppen of iets holde ik het lokaal binnen. Iedereen keek me aan alsof ik iemand vermoord had, ow wat schaam ik me zo op dit moment. Dit is beschamend en het is altijd erger als een nieuwe iets later in het jaar komt. De leraar wiskunde kijk me met een strenge blik aan die nogal angstaanjagend is. "Ga maar daar zitten en laat dit geen tweede keer gebeuren." zei hij terwijl hij wees naar een lege plaats naast een meisje met bruin haar met roze strepen. De leraar gaf mij de boeken ik nodig had en zei toen iets tegen de klas en liep het lokaal uit. Ik had het niet verstaan, maar ik denk hij zei dat met de directrice moest praten. "Hi, ik ben Angelina en wie ben jij." zei ik vriendelijk tegen het meisje met het bruin/roze haar. "Ik ben Roxy." antwoorden het meisje naast mij vriendelijk. Ik keek even rond in de klas om te zien wie mijn klasgenoten zijn en wat mij direct opviel was een jongen die naar mij keek en dan iets tegen degene naast fluisterde. Ze schoten alle twee in de lach, het was eerder uitlachen. Ik had geen idee waarom en wou ik het vragen. "Nee, niet doen." zei Roxy die doorhad dat ik het wou vragen. "Waarom?" vroeg ik nieuwsgierig. "De jongen die naar je keek is Alex en de grootste pestkop op school, hij was nu waarschijnlijk bezig over hoe je de klas binnen kwam." antwoorden ze. "En zeg 1 ding tegen hem dat niet aanstaat en hij zal je pesten en zorgen dat iedereen dat en hij zal ervoor zorgen dat niemand je vriend wil zijn. enzo voort." zei ze ook nog. Ik was niet een persoon die snel bang was dus stond recht en liep richting die Alex.Alex Grayson POV

Ik fluisterde tegen mijn vriend over het nieuwe meisje en hoe idioot ik haar vond. Zij was waarschijnlijk iemand die niet in mijn groep hoort en dat betekent dat ze in geen enkele groep hoort dacht ik terwijl ik de de nieuweling op mij zag af lopen. "Hey, jongens" zei ze op nogal een onvriendelijk manier, "En wie of wat is er om uit te lachen?" vroeg ze alweer onvriendelijk terwijl ze wel zeker wist dat het over haar ging. "Wel wel wel, wie hebben we hier." zei ik tegen haar terwijl ik achteruit leunde op mijn stoel. Ik zag gewoon dat ze er niet tegen kon dat ik haar vraag niet beantwoorden en daar had ik plezier in. "Waarom dat gezicht, ik mag toch eerst je naam wel weten." zei ik grijzend en zag dat mijn houding haar niet aanstond. "Angelina Dilaurentis dat is mijn en nu antwoordt op mijn vraag." zei ze nogal bruut terwijl Roxy haar aan keek met een 'wat ben je toch aan het doen' blik. Ik kon er niet tegen als iemand dacht dat ze op die manier tegen me konden praten. Maar daar liet ik niks van merken. "Wel kijk in de spiegel en dan weet je direct waarom we lachen." zei ik vals en keek grijzend naar mijn vriend Jonas, die hier ook plezier in had. Ik zag dat Angelina haar handen tot vuisten balden en op het punt stond iets te zeggen, maar toen kwam die idioten Roxy. "Kom mee, laat het toch gewoon." zei Roxy tegen Angelina en nam haar terug mee naar haar plaats.En moet ik verder gaan of niet.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen