Foto bij hoofdstuk 4

hey!
ik vind je idee heel leuk uiltjes!
het duurt misschien nog even voordat iris erin komt, maar ik denk wel dat het gebeurt!
groetjes!

ik werd wakker, de zon scheen fel in mijn ogen. dit ging een mooie dag worden! iedereen lag nog in bed, dus het is vroeg!
ik deed mijn kleren aan en liep naar de leerlingenkamer, daar was ook nog niemand. ik liep de grote zaal binnen. er zaten veel ravenklauwers en een paar huffelpufs en griffoendor, bij de zwadderaars zat er nauwelijks iemand. ik ging aan mijn afdelingstafel zitten. ik pakte een broodje en deed er wat pindakaas op.
ik pakte nog een paar aardbeien, en liep weer naar boven. ik maakt me op, poetste mijn tanden en kamde mijn haar. ik keek in de spiegel, dit was wel goed voor je eerste dag school. ik liep met een goed humeur naar het lokaal toverdranken, dat helemaal in de kelders was. er zat nog bijna niemand. professor sneep was er ook nog niet. langzaam stroomden de klas vol, we kregen les met de zwadderaars. toen dacht ik weer aan die jongen, Moon! ik kreeg les met die jongen!
uiteindelijk was iedereen er. ook professor sneep. en die jongen. die tot mijn verbazing naar me zat te staren. " hallo allemaal.... welkom bij jullie les toverdranken. zei professor sneep op een irritante toon, "vandaag gaan jullie wisseldrank maken". dat was een makkie! dacht ik in me zelf." het recept staat op
bladzijde 123". oh ja trouwens.... zei hij nog steeds met zijn irritante toon, jullie moeten ook een keer in tweetallen werken. met wie je gaat, dat bepaal ik.
aan de slag! ik begon. ik pakte alle dingen die ik nodig had uit de ingrediëntenkast. en ging aan de slag. dit en dat toevoegen, drie keer met de klok mee roeren.
uiteindelijk was ik klaar. mijn drankje zag er best goed uit. ik goot het in een flacon. en liep naar voren, naar professor sneep. hij knikte goedkeurend, ook al wou hij het niet toegeven. toen zag ik weer die jongen. en voor ik het besefte moest ik blozen. Moon!!!! hij lachte. ik wendde mijn blik af en pakte mijn tas. ik liep
naar buiten, naar de volgende les...

Reacties (3)

 • GoCrazy

  Leuk hoofdstukje! Het is jouw story, kies maar;)

  3 jaar geleden
 • Uiltjes

  Fijn dat je iets kunt met mijn bedachte personage Iris ben benieuwd hoe je haar gaat verwerken (:
  Leuk hoofdstukje. Draco mag er zeker in voorkomen ik ben benieuwd hoe het verder gaat snel verder meid !!

  3 jaar geleden
 • zwadderaartje

  willen jullie dat draco er al in voorkomt?

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen