Hier is deel drie. Ik heb niet veel te zeggen, ik wil Maximecunnen wel bedanken voor een abo te nemen op dit verhaal.
o ja en schrijf alsjeblieft hoe je dit stuk vond.

alvast bedankt voor de reacties

Hermione POV

Leerlingenkamer

Hij zit de hele tijd in mijn hoofd, die Malfoy zit maar de hele tijd in mijn hoofd. Om mijn gedachten af te leiden pak ik een boek en begin het te lezen, maar het lukt niet om me op het boek te concentreren want zijn gezicht blijft maar spoken in mijn hoofd. Van frustratie gooi ik mijn boek op de grond en laat ik mezelf naar achter vallen in de zetel waar ik in zit. "Wat is er aan de hand?" vraagt Harry die juist de leerlingenkamer was binnen gekomen en had gezien wat ik deed. "O, hey Harry, ik had je niet gezien." zei ik tegen hem. Maar wat kon ik verzinnen om te zeggen, want ik kon niet even zeggen, hey harry ik zit met Malfoy in mijn hoofd. nee dat kon ik niet zeggen, dus verzon ik maar snel iets hopelijk geloofd hij mij. "Nou Harry, er is niks erg, ik heb alleen stress omdat ik denk dat ik te veel lessen heb genomen." zei ik in de hoop dat hij het zou geloven. "ah, maak je geen zorgen Hermione, jij bent voor nog geen enkele les gezakt." zei Harry en ging in een andere zetel zitten. Ik zette mij terug recht en zuchte, "Ja, je hebt gelijk." zei ik en zette een nep glimlach op. Ron kwam nu ook de leerlingenkamer binnen en ging naast mij zitten, iets te dicht naar mijn mening, maar ok. Ik keek op de klok en zag dat het half acht was, dus ik kon nog naar buiten als ik wou. en dat ging ik ook doen, ik moet uitzoeken wat er aan de hand en hoe ik hem uit mijn hoofd krijg. "Jongens, ik ga nog even wat boeken halen. Ok?" zei ik tegen Ron en Harry en stond en liep naar buiten.

Ik stond in de gang en begon te stappen zonder eigenlijk te weten waar ik naartoe ging. Het kon me niet schelen, ik zal wel zien waar ik uit kom. Ik was aan het kijken naar de vloer dus ik had echt geen idee waar ik nu was, na enkele minuten voelde ik dat op plek was waar het kouder was. Ik keek op en zag tot mijn verbazing dat ik in de kerkers stond.

Draco POV

Ik zat op mijn bed nog altijd aan het denken hoe ik Granger kon beledigen. Ik kon hier niet meer nadenken, ik moest hier even weg dus ik stond op en liep de gezamenlijke ruimte in en keek even rond en zag Pansy in een zetel zitten. Ik had echt geen zin om met haar te praten nu, ik liep gewoon voorbij haar richting de uitgang van de leerlingenkamer. "Dracie, waar ga je naartoe." natuurlijk moest ze haar mond weer openen. Ik draai me om naar haar, " Gaat jou niks aan!" reageer ik op een boze luide toon. Ik draai me en wandel de gangen in en loop iets verder en zie een meisje. Das raar want hier in de kerkers komt normaal niemand. Ik loop nieuwsgierig op het meisje af, ik denk dat ze ook in het vierde jaar zit. "Wat doe jij in de kerkers?" vraag ik nieuwsgierig en het meisje draait zich om. Ik kan mezelf wel vervloeken het is Granger, maar dit is wel een goeie kans om te bewijzen dat ik haar nog altijd haat. Ik moet iets doen wat ze irritant vind.

Hermione POV

"Wat doe jij in de kerkers?" Ik herkende die kille stem uit duizenden. Ik draai me om en hoop dat ik geen gelijk heb. Maar als ik me heb omgedraaid kijk in de kille ogen van Malfoy. "Ik weet het eigenlijk niet." antwoord ik stil. Hij loopt dichter naar mij en staat nu zo dicht dat ik zijn adem in mijn gezicht voel. Ik vind dat niet leuk en word er nerveus van en ik denk dat hij dat door heeft. Ik stap achteruit, maar hij blijft ook vooruit stappen. Ik voel dat ik nu tegen een muur sta en dus geen kant meer op kan en hij staat nu heel dicht bij mij en ik krijg er stress van. "Vind je het niet leuk Grange?" vraagt hij vals en ik zie dat hij er plezier in heeft. Ik beweeg mijn hoofd een beetje naar boven zodat dat ik Malfoy zijn gezicht kan zien en kijk nu recht in zijn grijze ogen.
Door naar zijn ogen te kijken vergeet ik de hele situatie, zijn ogen zijn echt prachtig en betoverend. Ik zie dat hij me ook weer aankijkt zoals in de trein en het stoort me alweer niet, het stoort me zelfs niet meer dat hij zo dicht bij mij staat.

Draco POV

Ik sta nu heel dicht bij bij Hermione en ik zie dat ze het niet leuk vind, ow wat heb ik hier plezier in. Dan kijkt ze me opeens aan, ze kijkt recht in in mijn ogen en ik kijk ook in haar ogen. Op een of andere manier voel ik me happy zo dicht bij haar. We blijven elkaar aankijken en ik geniet van dit moment. Ik weet dat het niet zou mogen, maar toch. "DRACO!!!!" Ik schrik uit mijn gedachten en vrees ervoor als het de stem is van wie ik denk dat het is.

Dit was deel 3

Reacties (2)

 • zwadderaartje

  ik denk dat het patty is!

  4 jaar geleden
 • zwadderaartje

  tamtam tam!!!!
  ik vind het een heel leuk hoofdstukje!
  zou bouw je de spanning echt op!
  snel verder!(lol)

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen