{ Her }

"A mind that is stretched by new experiences can never go back to it's old dimensions."

Met een frons op mijn gezicht sta ik voor een koelschap in de supermarkt, zoekend naar de goede soort aardappelschijfjes. Gevonden. Ik loop met de zak en een doos frituurhapjes naar de kassa. Even afrekenen en weer terug naar huis.
   Op de fiets gaat mijn telefoon af. Stuntelent en hopend dat ik niet zal vallen vis ik hem uit mijn broekzak. Het is Khiara. 'Hey Ki!' Ik ontwijk een voetganger.
   'Hey Robyn! Ik had eventjes een vraagje. Wacht, ben je aan het fietsen?'
   'Ja ik zit op de fiets wat dan?'
   'Stap eventjes af, ik heb je volledige aandacht nodig, omdat ik je reactie wil horen op wat ik je zo ga voorstellen.' Ik rij de stoep op, stop naast een bankje en stap af. Ik leg de aardappelen op het bankje en ga er naast zitten. 'Oké, ik zit. Vertel.'
   'Omdat we klaar zijn met de vakanties leek het Matt, Nina, Laurents, William, Thomas, en mij het leuk om naar het zuiden van Frankrijk te gaan met een paar auto's en een klein busje. Iedereen neemt een tent mee en deelt een tent met een ander iemand,' gooit Khiara er in slechts één ademstoot uit. Ik glimlach.
   'Geweldig! Wanneer gaan we?'
   'Morgen.'
   'Morgen? Ben je gek? Ik moet nog van alles regelen!' Snel sta ik op, pak de aardappelen en stap ik weer op de fiets. Met alle kracht duw ik op de trappers zodat ik snel thuis ben en mijn spullen kan pakken. 'Rustig, we hebben alles al geregeld, het enige wat je nodig hebt is wc papier, tandenborstel, make up, kleding en een kussen. En natuurlijk de dingen die ik nu vergeet op te noemen.' Khiara vergeet snel dingen te noemen of echt dingen die gebeurt zijn. 'Oké, halen jullie me op ofzo?' Na twee minuutjes vreselijk hard fietsen ben ik eindelijk thuis gekomen en smijt ik de aardappelen op het aanrecht zodat ik meteen naar boven kan lopen. 'Ja we halen je op. Maar ik moet gaan.'
   'Oké, tot morgen.'
   'Tot morgen. Ohja Rob? Voordat ik het vergeet, er gaat een nieuw iemand mee. Christian.'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen