Foto bij hoofdstuk 5

reacties?
dat krijg ik inspiratie!
zeg ook even of ik leuke hoofdstukken schrijf!

draco's POV

ik liep weg van het lokaal toverdranken. ik kreeg dreuzelkunde, daar had ik echt geen zin in. ik dacht alleen maar aan dat meisje.
Draco je kan niet aan haar denken ze zit in griffoendor en is een halfbloed. en toen dacht ik bij me zelf: can i change?] want ik heb nooit alleen maar aan een meisje gedacht. ik was al bij het lokaal dreuzelkunde. iedereen was er al. kom snel zitten, zei de leraar. vandaag gaan we het hebben over voetbal.
saai..... ik dacht meer aan dat meisje. nog steeds niet bij haar in de buurt geweest! daar moest ik voor zorgen. voetbal speel je met je voeten. het was echt doodsaai wat hij uitlegde. ik had zin in een vrij uur! eindelijk was de les afgelopen. ik pakte mijn tas en leverde in wat ik had geschreven. goed meneer malfoy!
gaat u maar weer weg. yes! ik had een vrij uur! ik dwaalde door de gangen, ik wou naar buiten. ik liep langs allemaal schilderijen en standbeelden. de zon scheen heel fel. ik kwam bij een gang waar ik naar buiten kan. ik deed de deur open en stapte naar buiten. heerlijk! de zon scheen in mijn ogen. er zaten meer mensen buiten. zelfs het verboden bos leek nog gezellig! ik wou graag naar mijn favoriete plekje: het meer. ik rende over het nog natte gras, en liep naar het meer. ik maakte een plekje droog en ging er zitten. ik keek naar het mooie meer en de mooie zon. alleen buiten kon ik mezelf zijn. ik dacht weer aan dat meisje.
dat mooie meisje.... ik viel in slaap. ik droomde over dat meisje, dat ze naar mij glimlachte. maar toen schrok ik wakker door een uil die hard kraaide. weg dat mooie beeld. ik zag dat mijn vrije uur bijna voorbij was! ik rende zo snel als ik kon over het nog steeds natte gras naar binnen. ik had weer les. ik rende weer door de gangen, die nog altijd even mooi waren. ik lette niet echt op. en ik botste tegen iemand op. bam! het was volgens mij een meisje. door de val lag ze op me.
ik kon niet zo goed zien wie het was, maar toen herkende ik haar......

Reacties (2)

 • hermoine02

  Leuk stuk !
  Snel verder!!

  4 jaar geleden
 • Uiltjes

  Nice nice ! Snel verder meid !

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen