Foto bij Chapter 65.1 ||

Anne Ramsey


Met stomheid geslagen keek ik toe hoe Alexis in zijn Bentley wegscheurde. Ik had even nodig om alles te bevatten en toen voelde ik een enorme woede opborrelen. Fucking klootzak. Ik wist wel dat hij het eerste uur niet te genieten was nadat hij een slechte wedstrijd had gespeeld, maar dat was geen excuus om me als een stuk vuil te behandelen.
Ik stond als aan de grond genageld, maar haalde toen opgelucht adem toen ik Nadieh en Theo uit de lift zag komen.
'Anne!' riep mijn zus. 'Where's Alexis?' Ze keek rond zich en vond het vreemd dat ik hier in m'n eentje stond.
'He drove off... without me,' mompelde ik beduusd.
'What the hell?! Why?!'
'He was angry about the game and took it out on me. I still can't believe he just left me standing here!' riep ik kwaad.
Theo zuchtte en wreef over zijn voorhoofd. 'Well, in the dressing room he was unbearable as well. Wouldn't talk to anyone. I guess he needs to let off some steam and needs some space.'
'That's still no reason to treat my sister like shit!' siste Nadieh.
Ik had het wel gehad en wilde zo snel mogelijk uit de parkeergarage. 'First he keeps going on about how he wants me to be his girlfriend and now he acts like this?! He can go fuck himself. Can we leave now?'
'Sure, honey,' zei Nadieh die lief haar arm rond me heen sloeg.
Theo gaf me nog een schouderklopje en opende toen de autodeur. 'Step in, ladies.'
We reden het stadion uit - wat altijd hectisch was met alle fans langs de kant van de weg - en na een halfuurtje zette Theo ons af bij het appartement.
'See you tonight?' vroeg Theo nog aan mijn zus.
'Sure, I'll be there at nine,' beaamde ze waarna ze hem nog een kus gaf.
Hij glimlachte en reed toen de straat uit.
'So where are you going tonight?' Eigenlijk was dit meer uit eigen belang. Hopelijk zouden ze uitgaan zodat ik meekon en een zekere rotzak uit mijn hoofd kon zetten.
'We're going out with Alex, Carl and maybe some more teammates,' zei ze waarna ik een tevreden glimlach op mijn gezicht kreeg.
'Can I come with?' vroeg ik meteen.
'Of course! You deserve a drink after what that asshole did!'

Theo Walcott


Iets na negen uur ging de deurbel en ik haastte me naar de voordeur. Ik deed open en zag Nadieh en Anne helemaal uitgedost voor me staan.
'I brought Anne. I hope you don't mind?' vroeg Nadieh die me voorzichtig een kus gaf. Ze wilde natuurlijk niet dat haar make-up al zou afgaan zo vroeg op de avond.
'The more the merrier,' zei ik. Ik riep Alex en Carl die allebei veel zin hadden om te clubben.
Alex keek verrast op toen hij Anne zag.
'Isn't your boyfriend with you?' vroeg hij smalend.
Ze rolde haar ogen en negeerde hem, wat volgens mij het beste was.
Het was enorm druk in Londen op een zaterdagavond dus het duurde even vooraleer we in Mayfair belandden. Gelukkig werden we dankzij onze naam en faam onmiddellijk in de club gelaten. Ik zag mezelf echt niet in die kou aanschuiven.
Binnen zagen we aan een van de VIP-tafels Hector, Kieran en zijn broer zitten die zo te zien nog wat meiden hadden uitgenodigd.
'Sit down! We just ordered drinks!' riep Hector.
Het was wel leuk om met zo'n hele groep weg te gaan, maar toch voelde ik me niet volledig op m'n gemak. Ik bedoel, het was natuurlijk altijd plezierig om eens de bloemetjes buiten te zetten, maar de hoeveelste keer was dit nu al deze maand? Was ik het niet meer gewend of werd ik toch te oud om zoveel te clubben?
Nadieh leek zich nochtans uitstekend te amuseren en de shotjes gleden gemakkelijk naar binnen.
'Oooh, I love this song!' schreeuwde ze half dronken. Ze trok me mee naar de dansvloer en ging met haar handen door haar lange haren waarna ze zich al dansend omdraaide en tegen me aan schuurde.
'Put your hands on my bum,' vroeg ze, maar ze had mijn handen al vast en legde ze op de plaats die ze wilde.
Toen het nummer gedaan was, ging ik terug naar onze tafel om bij te tanken. Nadieh volgde me en ging naar haar zus die er wat beteuterd bij zat.
'Hey, what's the matter? Aren't you enjoying yourself?'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen