Foto bij Chapter 66.1 ||

Alexis Sanchez


Na een goede wandeling met Atom & Humber voelde ik me al ietsje beter. Ik kon het verlies gewoon niet van me afzetten. Natuurlijk voelde ik me schuldig over hoe ik Anne had behandeld, maar ik kon mezelf niet inhouden na zo'n rot wedstrijd. Misschien moest ik maar eens mijn excuses bij haar gaan aanbieden. Natuurlijk vond ze me een ontzettende eikel, terecht ook, maar dit zal niet de laatste keer zijn, vreesde ik. Ik zuchtte en pakte mijn mobiel erbij om Anne een berichtje te sturen.
Hola hermosa, I'm so sorry for what happened.. Hopefully we can talk about it? Amor!
Zo, hopelijk antwoordde ze snel. Nu ik toch op mijn mobiel zat, besloot ik een foto van Atom en Humber te plaatsen op instagram en scrolde ik door mijn tijdlijn heen. Mijn oog viel op een groepsfoto die Alex had geplaatst. Ik bekeek de groep en zag Anne er ook tussen staan. Natuurlijk, ik had het kunnen weten dat ze met Nadieh zou meegaan. Waarom had ze niets gezegd? Dat was een domme vraag, maar het irriteerde me toch ergens. Nu ging ze voorlopig zeker niet antwoorden op mijn sms'je, dat was wel zeker. Ik had ook echt geen zin om naar die club te gaan, nogmaals. Daar was ik te uitgeput en eigenlijk, niet vrolijk genoeg voor. Bovendien, wie zei dat Anne het kon waarderen? Ik had zoiets al eens gedaan, ik ging er geen gewoonte van maken. Ik probeerde mezelf af te leiden, maar het lukte me niet. Ik besloot Anne te bellen en hoorde uiteindelijk luid geroezemoes toen ze opnam.
'Hello?!' vroeg ze.
'Anne, guapa, it's me. did you get the text?' vroeg ik meteen.
'Yes, was no answer not a good answer for you?' vuurde ze terug. Ik stond even met mijn mond vol tanden.
'Anne, I didn't mean it like that and-'
'Well, you should have realised that earlier before you treated me like trash.' riep ze door de telefoon vlak voordat ze ophing.

Nadieh Ramsey


'Hey, what's the matter? Aren't you enjoying yourself?' vroeg ik aan Anne en aaide even over haar rug. Ze zuchtte en draaide zich naar me toe.
'I just can't handle Alexis, Nadieh. I don't know what's wrong with him. I just called with him and showed some arrogance, but I'm just not happy.'
'Aw baby, it'll be fine.' pruilde ik en probeerde haar te troosten. Ik probeerde me in te denken hoe ze zich voelde. Zo zou ik me in ieder geval niet laten behandelen en het was maar goed dat Anne dat ook niet deed. 'Should I show him my old, true self again?' Anne begon voorzichtig te lachen en rolde haar ogen.
'You're the worst. But, in all fairness, he would deserve that right now.' Ik glimlachte.
'See! But I'm proud of you for being a bitch to him.' Ze rolde lachend haar ogen.
'Hey! Maybe I can cheer this pouty up!' lachte Alex en gooide Anne's haar door de war, maar daar was ze niet van gediend.
'Shouldn't you be getting street cred somewhere?' Ik moest mijn lachen inhouden en Chambo wist ook even niet wat hij moest zeggen.
'Well maybe I can get you some.' zei hij uiteindelijk.
'I don't need some.' vuurde Anne terug, draaide hem de rug toe en draaide zich naar mij. 'Anyway, I think I'm going home.' Nu was ik degene die pruilde.
'Are you sure?' Ze knikte.
'Yes, some sleep will do me good. And besides, Theo will keep an eye on you for me.' Ik grijnsde en knuffelde haar nog, waarna ze vertrok en we met een groepje overbleven. Het was erg gezellig en de drankjes vloeiden rijkelijk. Iets té rijkelijk misschien. Ik struikelde zowat over de drempel van ons appartement, maar gelukkig had Theo me vast.
'You shouldn't have had so much to drink.' zei hij lachend toen hij me op mijn bed zette.
'Why can't I get a drink somewhere? Besides it was sooooooo much fun.' giechelde ik, waarna de wereld wat draaide en ik Theo meetrok op bed. Hij belandde bovenop me, wat me nogmaals deed giechelen. 'You're so cute. And handsome. And sexy.' grijnsde ik terwijl ik met mijn handen langs zijn gezicht ging en hem toen zachtjes kuste.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen