Foto bij Chapter 70.1 ||

Alexis Sanchez


Die avond liep ik met Anne bij Westminster. Het was zo mooi 's avonds, met alle lichten. Ik zag dat Anne er ook van genoot en sloeg een arm om haar heen.
'This might be one of my favourite places in London, amor.' zei ik tegen haar, waarna ze glimlachte en knikte.
'I get that. It's really pretty but so busy too.' Ik grijnsde even en Anne merkte het. 'Why are you laughing?!'
'Well, it won't be so busy anymore soon.' zei ik geheimzinnig. We liepen over de lange brug naar de boulevard waar ook het London Eye stond. Ik grijnsde toen ik haar meetrok.
'Alexis, what are we doing?' vroeg Anne, maar ik negeerde haar vraag. Snel regelde ik wat met de bewaker en konden we zo een leeg bakje in. De deuren werden weer achter ons dicht gedaan en Anne keek verbaasd.
'Is this all ours?' Ik knikte.
'Si, hermosa, I rented the carriage just for the two of us.' Anne's mond viel open, maar dat was nog niet alles. Ik liep naar het tafeltje in het midden van de grote glazen bak toe en greep de fles champagne die er was neergezet.
'Champagne?' Anne begon te grijnzen, knikte en liep voorzichtig naar me toe terwijl ik twee glazen inschonk. Ik gaf er een aan haar en proostte. Het bakje kwam in beweging en ik ging samen met Anne op het bankje zitten, terwijl we over de skyline uitkeken.
'I can't believe you did this.' zei Anne toen. 'How did you know I was coming anyway?'
'Oh please, I heard from Theo that he was going on a date and you don't want to be alone the whole evening right?' grijnsde ik.
'Not like I minded,' sputterde Anne tegen en glimlachte toen. 'But this is really sweet, thank you.' Ze kuste me op mijn lippen en ik proefde de champagne smaak van haar lippen af. Ik zette mijn glas neer en kuste door, totdat Anne me tegenhield.
'No, no sexy time here.' Ik deed net alsof ik heel teleurgesteld was en trok een pruillip.
'Why not?!'
'Because we're in the middle of the city!'
'Alone.' grijnsde ik, waarna Anne haar ogen rolde en haar hoofd schudde.
'My answer is no. But I love the champagne, the candles, the skyline and the quality time we have.' grijnsde ze, kuste me nog een keer en keek toen verder over de skyline.

Nadieh Ramsey


Theo was de rekening aan het halen en ik keek nog eens een keer door het glas. De skyline was ZO mooi. Ik had hier altijd al een keer heen gewild en nu het eenmaal zover was, en dan ook nog met Theo, was ik helemaal gelukkig. Tot mijn verbazing schoof Theo weer aan, niet met de rekening maar met een gigantisch stuk cheesecake.
'I just saw it and I thought it'd be a good idea to share since it looks so delicious.' Ik grijnsde en keek nog een keer. Het was een chocolade cheesecake, perfect.
'You're gonna get me fat.' lachte ik en pakte gretig de lepel.
'Not with our work-out schedule.' lachte Theo terug, waarna ik mijn ogen rolde.
'I guess that's true.' De cheesecake was heerlijk en na het avondje, was het al laat en besloten we maar naar mijn appartement te gaan.
'I still have something for you.' begon Theo toen we op de bank zaten en haalde een klein pakje uit zijn jas.
'Theo! You didn't have to!' grijnsde ik en pakte het uit, waarna er een prachtige zilveren ketting tevoorschijn kwam. Mijn mond viel open. 'Are you insane?!'
'No, just in love.' grijnsde hij terug, waarna ik nog een keer keek en weer naar Theo.
'I can't take this.' zei ik toen.
'Yes you can!' zei Theo, pakte de ketting eruit en gebaarde dat ik om moest draaien. Toen de ketting vastzat, liep ik naar de spiegel en wreef er even over.
'It's beautiful.'
'I'm glad you like it.' knipoogde Theo, waarna ik weer terug liep naar de bank en op zijn schoot kroop.
'I'll definitely have to thank you now.' grijnsde ik, voordat ik zijn lippen kuste en zijn bloes open maakte.

De volgende ochtend zaten we zoals gewoonlijk weer aan het ontbijt. Eigenlijk was het erg gezellig met z'n tweeën, totdat Theo's telefoon af ging. Hij nam op en liep weg. Zenuwachtig draaide ik rond. Ik wist niet wat het was, maar er hing een naar gevoel in mijn buik. Eindelijk kwam hij terug en keek hij me verbaasd aan.
'What?' vroeg ik toen.
'I.. I..' klonk het schor, waarna ik de tranen in zijn ogen zag verschijnen en ik me lam schrok. Ik had Theo nog nooit zo gezien, zelfs niet na de scheiding. 'I'm not allowed to see Finley anymore.' zei hij toen, terwijl zijn stem oversloeg en ik bijna direct een flashback terugkreeg wat voelde als een stomp in mijn maag.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen