Sorry lieverdjes!!!
Maar ik heb eindelijk goed nieuws: mijn laptop is gemaakt en terug bij mij ^^ ik had dit deeltje nog op men laptop staan en ik ga zo snel mogelijk een vervolgje maken zodat ik terug elke week een vervolgje kan posten ^^ !!

Nadat mijn kom soep leeg is, neem ik afscheid van Scorpius.
'Ik zie je terug na de vakantie Scorp.' zeg ik hem en hij knikt glimlachend.
'Ik wacht wel aan het station net voor Hogwarts. Tot dan Faith.' zegt Scorpius, waarna hij me een knuffel geeft. Mijn moeder kijkt me streng aan als ik Scorpius los laat en ik neem snel haar hand vast, waarna we verdwijnselen. We komen terug uit in het Nest, waar ik tot mijn verbazing opa Severus zie.
'Opa!' roep ik en loop naar hem toe, om hem te kunnen knuffelen. Lachend neemt hij me in een stevige omhelzing.
'Je liet ons even allemaal schrikken jongedame.' zet hij op bezorgde toon. Als ik hem los laat, kijkt hij me met een kleine glimlach aan.
'Doe dat nooit meer.' zegt oma Molly bezorgt, waarna ze me bijna plat knuffelt. Ik verontschuldig me voor mijn wegloop gedrag en iets nadien zitten we allen aan tafel. Na aandringen van oma, stemde opa Severus toch in om te blijven voor het eten.
'Geniet maar van je vakantie dagen.' fluistert Rose me toe na het eten. Een grote grijns siert haar gezicht, waarna ze met een boek aan tafel gaat zitten en begint te schrijven.
Tante Hermoine, mag ik iets vragen?' vraag ik poeslief als mijn tante langs de haard stapt. Ze draait zich om en komt mijn kant uit met een glimlach.
'Vraag maar Faith.' zegt ze lief en komt naast me zitten.
'Is het waar dat er gevaarlijke asdeeltjes van een duistere iemand is gevonden die bedreigend zijn?' vraag ik haar en achter me hoor ik een kleine klap van iets dat gevallen is op de grond.
'Wie heeft jou dat wijsgemaakt? YouKnowWho kan op geen enkele manier ooit nog terug keren. Nooit meer.' zegt ze met grote ogen en een verbaasde toon.
'Wel Rose had dat laten vallen in de leerlingenkamer op school. En ze zei dat jij dit had verteld.' legde ik haar uit. Tante Hermoine zet zich recht en kijkt Rose met een boze blik aan.
'Waarom heb je gelogen Rose?' vraagt ze aan haar dochter.
'Dat is niet waar mam, ik zweer het. Ik zou zoiets nooit verzinnen.' probeert ze haar moeder wijs te maken, maar al snel lopen er tranen over Rose haar wangen en bekent ze dat ze dat wel gezegd heeft.

Reacties (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen