Zodra ik terug kwam van het toilet, zat Louis met zijn rug in mijn richting. Ik besloot dat in mijn voordeel te gebruiken. Van achteren sloeg ik mijn armen om zijn middel. Louis leek in eerste instantie te schrikken, maar legde uiteindelijk zijn armen op de mijne en nam mijn handen vast. Zodra hij omhoog keek en ik oogcontact met hem had, boog ik voorover een kusje. Mijn handen gleden een beetje naar beneden, naar zijn broek. Louis' adem stokte even. Ik glimlachte ondeugend. "H-Harry wat doe je? Er zijn mensen-" begon hij onhandig te praten.
"Kom mee" zei ik zachtjes. Louis stond op en keek me vragend aan. Ik nam zijn hand en nam hem weer mee de dansvloer op. Louis keek me gniffelend aan "ik had even iets totaal anders verwacht" gaf hij toe.
Ik glimlachte ondeugend en gaf hem een knipoog "wacht maar af".
Louis bleef me gewoon aan kijken. Er was een bepaalde glimp van nieuwsgierigheid aan zijn gezicht af te lezen. "sluit je ogen, Louis" zei ik zachtjes.
Louis gehoorzaamde al snel. Ik kreeg nu al een kick van het feit dat hij niet wist wat er ging gebeuren en dat ik alle macht had. Ietwat lustig maakte ik mijn lippen vochtig. Ik moest me in houden. Ik moest het netjes houden. Ik moest er voor zorgen dat Louis meer wou hoewel dat niet kon.
Zachtjes ging ik met mijn lippen over de zijne. Louis begon automatisch even te grijnzen. Ik plaagde hem eerst een beetje met mijn lippen, voordat ik ze werkelijk op de zijne zette. Het was aan Louis te merken dat hij gelijk voor een hevigere kus wou gaan, maar dat liet ik niet toe. Ik liet zijn lippen even los "oké Louis we gaan even een spelletje spelen" zei ik zachtjes.
Louis maakte een bevestigend geluid terwijl hij zijn ogen gesloten hield.
"Stel je even voor dat we alleen zijn. Ik loop rustig naar je toe en trek ondertussen mijn jasje uit en ontknoop mijn blouse. Ik ontknoop tevens jouw blouse. Je voelt hoe mijn blouse over je bovenlichaam gaat, hier ongeveer" vertelde ik terwijl ik met mijn vingers zachtjes over zijn bovenlichaam ging. Ik zag dat Louis een rilling kreeg en dat hij glimlachte. Het spoorde me aan om verder te gaan.
"Vervolgens zet ik zachtjes mijn lippen op die van jou, zoals dit" vertelde ik verder, waarna ik mijn lippen op die van Louis zette. In tegenstelling tot zojuist tikte ik nu wel Louis' lippen aan zodat ze een beetje uit elkaar gingen. Nogal rustig ging ik met mijn tong over de zijne. Louis wou merkbaar meer, maar ik paste mijn tempo zeker niet aan.
Na een tijdje liet ik Louis' lippen weer los. "Dan besluit ik wat kusjes in je nek te drukken en vervolgens een spoor achter te laten naar beneden" vertelde ik verder terwijl mijn vinger langzaam over zijn nek en vervolgens zijn bovenlichaam naar beneden gleed. Louis beet op zijn lip.
Ik ging met mijn handen over zijn bovenarmen naar beneden "ik trek je jasje uit". Mijn handen dwaalde naar beneden over zijn zij en stopte waar zijn heupen ook eindigde "je broek gaat langzaam uit".
Louis liet een zachte zucht los. "Nu moet je me even aanvullen Louis. Heb je al een erectie?" fluisterde ik zachtjes.
Het duurde even voordat ik een reactie kreeg. "W-wat? Ja natuurlijk Harry!" bracht hij uit. Ik gniffelde zacht en gaf hem een kusje "doe ik het toch goed".
Louis opende zijn ogen weer. Mijn groene ogen vonden zijn helderblauwe ogen weer. Ik glimlachte naar hem "voldeed het aan je eisen?"
Hij knikte gelijk "ik had niet eens meer door dat we hier waren totdat je me zojuist een vraag stelde".
Ik trok hem tegen me aan voor een omhelzing en drukte een kusje op zijn kruin.

Reacties (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen