Rond twaalf uur was het feest afgelopen. Louis had nog een paar wijntjes gehad en was wel goed aangeschoten te noemen. Ik zelf had natuurlijk geen alcohol meer gedronken. Ik legde mijn hand op Louis' onderrug om hem naar buiten te dirigeren.
"Zal ik je gewoon weer op het campus af zetten?" besloot ik te vragen. Dat was dan ook wel het meest logische om te doen. Ik kon niet zeggen dat ik daar zelf de voorkeur aan gaf, maar goed.
Louis liet een gekwelde kreun horen "ik wil helemaal niet terug naar het campus". Ik stopte met lopen en keek hem aan. Louis legde zijn armen weer op mijn schouders en keek me ook aan, ondanks dat zijn blik een stuk meer afwezigheid uitstraalde. "Je moet morgen gewoon naar de les" bracht ik in verweer.
"Hm-hm, maar ik wil bij je blijven vannacht. Kun je niet mee gaan?" zeurde hij.
Ik begon te grinniken "dat lijkt me een beetje tegenstrijdig met het feit dat jij nog uit de kast wou komen bij je vrienden. Dit lijkt me niet de meest ideale manier".
Louis zuchtte "Nou-houuu".
Ik nam hem in een omhelzing "ik heb je ook liever dicht bij me, maar morgen ben je me zeker dankbaar als ik je gewoon naar het campus breng. Ik zie je morgen wel weer, goed?"
Louis leek uiteindelijk met tegenzin in te stemmen. Ik dirigeerde hem richting de auto en hield vervolgens het portier weer voor hem open. Louis stapte echter niet in maar bleef me aan kijken. "Harry" bracht hij zielig uit.
"Ja, Louis?" vroeg ik maar weer. "Neem me alsjeblieft mee naar je appartement" smeekte hij. Ik keek hem twijfelend aan. Hij was oud genoeg om zijn eigen beslissingen te maken en wie was ik om die voor hem te maken?
"Nou Louis, dat wil ik wel doen maar dan moet je me iets beloven" stemde ik in. Louis knikte gelijk "ik ben bereid tot alles, zeg het maar". Ik begon te lachen "nou, ik denk dat ik er nog wat eisen achteraan plak in dat geval".
Louis lachte mee. "Louis, ik wil wel niet dat ik morgen schuldig ben aan het feit dat jij niet zo gemakkelijk naar school kan" legde ik uit. Louis knikte "ik beloof je dat ik jou niet de schuld er van geef".
Ik stapte naar hem toe en omhelsde hem. "Jij bent altijd welkom Louis" fluisterde ik zachtjes in zijn oor. Louis glimlachte naar me en gaf me een kusje "gezellig".
"Dat mag ik hopen" gniffelde ik. Louis stapte nu wel met plezier in de auto. Ik gooide het portier dicht en liep toen naar de bestuurderskant. Terwijl we richting mijn appartement reden vertelde Louis een paar verhalen over zijn week op school. Het waren dan niet de meest boeiende verhalen; ik liet hem gewoon vertellen. Het was leuk om te horen dat Louis het naar zijn zin had. Ik mocht dan niet per se van het verhaal genieten; Louis' stem was genoeg om van te genieten.
Eigenlijk was het best wel gek hoe druk het nog was in New York op straat op ieder moment van de dag. Ook in het appartementencomplex was nog genoeg leven te bekennen. Ik gaf toe dat ik wel blij was met de rust zodra we in mijn eigen appartement aan kwamen. Nadat ik mijn jas en schoenen uit gedaan had sloot ik de deur nog af. Vervolgens liep ik met Louis naar de slaapkamer. Zoals gewoonlijk kleedde we ons beide volledig uit en gingen toen op bed liggen. Louis kwam in een bepaalde houding bij me liggen en was toen stil. "Welterusten Lou" zei ik zachtjes.
"Welterusten Harry" fluisterde hij terug. Ik glimlachte tevreden en sloot mijn ogen.

Reacties (5)

 • EvaSalvatore

  Oooh je zou dan echt een held zijn! Mijn voetjes zijn kapot moe en zit aan de pizza en ben helemaal blij nu!

  4 jaar geleden
 • Qualantinos

  @ paardenvriend en smexy: haha leuke voorspellingen, we zullen zien (;

  @Eva Salvatore: haha helaas. Ik hoop dat je veel plezier zal beleven in Keulen en misschien dat ik vanavond nog een hoofdstukje post, kun je nog wat internet verspillen en even bijkomen van je loopdag, haha. Have fun in Keulen! (:

  4 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  Oooeeeeh no porn:(ik zit in keulen met school en ben gewoon internet aan het verspillen aan jou verhaal! XD snel verder zodat ik deze actieve loopdag (heb heel keulen rondgeshouwt) overleef
  xx

  4 jaar geleden
 • Smexy

  Ik vraag me af of hij morgen wel naar het campus gaat hahaa

  4 jaar geleden
 • Paardenvriend

  Hihi Louis gaat vlgm echt niet meer naar huis.
  Ik denk dat hij gewoon bij Harry gaat blijven.xD

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen