Ik schrok instinctief wakker. Ik graaide naar mijn telefoon en bekeek hoe laat het was. Half 7. Ik kon nog op tijd komen voor de les. Ik kon niet zeggen dat ik zin had om op te staan, maar ik had ook geen excuus om niet naar de les te gaan. Het zou opvallen als ik me weer ziek meldde. Zuchtend draaide ik me op mijn rug en keek naar het plafond. Moest ik gewoon gaan? Kon ik dat überhaupt maken tegenover Harry? Ik keek naast me. Harry verkeerde nog in een diepe slaap. Ik glimlachte tevreden bij het aanzicht van hem. Het zou beter zijn als ik gewoon naar school ging. Ik wou het niet, maar het zou in elk opzicht beter zijn. Met enorm veel tegenzin kwam ik voorzichtig overeind en stapte uit het bed. Ik stapte zachtjes in mijn kleding en ging met mijn hand door mijn haren. Ik moest sowieso eerst nog even langs mijn kamer om me om te kleden en tevens een beetje op te frissen. Ik wierp nog een laatste blik op Harry voordat ik de slaapkamer verliet. Harry leek niets te merken.
In de keuken vond ik een memo blaadje en nadat ik even gezocht had, vond ik ook een pen.
Hey Harry,
Ik werd vanmorgen nog op tijd wakker om naar school te gaan. Het leek me beter om te gaan, gezien ik geen logische reden had om afwezig te zijn.
Ik kom vanmiddag terug, goed?
Zie je dan!
x Lou

Ik schoof het briefje over het keukeneiland en legde het op een opvallende plaats neer, om vervolgens in mijn schoenen te stappen en mijn jas aan te trekken. Ik trok de deur van het appartement voorzichtig achter me dicht en stapte in de lift. Ik wilde echt niet gaan, maar ik moest wel gaan.

Eenmaal aangekomen op het campus wist ik niet hoe snel ik bij mijn kamer moest komen. Ik was voorzichtig binnen komen wandelen, maar het had Jamie al gewekt. "waar kom jij vandaan?" vroeg hij ietwat verbaasd.
"Harry" besloot ik maar gewoon eerlijk te beantwoorden. Er viel dan ook weinig te ontkennen. Terwijl ik wat door de kledingkast rommelde kwam Jamie overeind van het bed. "Lou, moet je me iets vertellen?"
Ik gooide een setje kleding op het bed en keek vervolgens Jamie aan. Moest ik het nu maar gelijk zeggen? Er zat weinig op. Hij had vast zo zijn vermoedens en ik zou sowieso naar Harry gaan vanmiddag. Er was nog weinig aan te ontkennen. Ik besloot er wel bij te gaan zitten, om het mezelf gemakkelijker te maken. Jamie keek me nog steeds fronsend aan.
"Nou, ik heb wel iets te vertellen" begon ik mee. Jamie knikte om me aan te sporen verder te gaan.
"I-Ik.. Harry en ik zijn meer dan vrienden" bracht ik onhandig uit.
Jamie schudde grinnikend zijn hoofd "ik had al zo'n vermoeden, het moest alleen nog bevestigd worden door je".
"Maar het is niet erg, toch?" vroeg ik voorzichtig.
"Nee natuurlijk niet. Waarom zou ik dat erg vinden? Hoewel ik me wel af vraag: zijn er meerdere kerels die je leuk gevonden hebt?"
Ik schudde mijn hoofd. "Zoals ik het zie is het zo dat het me niet uit maakt wat het geslacht van iemand is, zolang ik er maar gelukkig van word. Harry is de eerste man die me dit gevoel gegeven heeft".
Jamie knikte "oké Louis, ik ben blij dat je er voor uit gekomen bent". Ik glimlachte onschuldig en begon toen maar eens met mijn hedendaagse kleding aan doen.
"Maar wat zijn jullie nu dan? Hebben jullie een relatie of hoe zit het?"
Ik haalde mijn schouders op "we hebben er niet echt een naam aan gegeven. Ik weet ook niet wat Harry wil". ik hoopte natuurlijk op het beste.

Reacties (5)

 • Qualantinos

  @ smexy: tja ik had het hoofdstukje al even geleden geschreven en dit stond er toen al in. Tevens heb ik inderdaad een inleiding geplaatst, gezien ik het daar wel eens tijd voor vond worden. Ik ben een groot voorstander van gelukkige eindes, dus dat komt vast wel goed! Thanks (:

  4 jaar geleden
 • Smexy

  Alright, didn't expect that !!

  Poor Harry, hij is helemaal alleen nu en goed bezig Louis, je moet je niet verstoppen voor je geaardheid.
  Ik ben een beetje bang dat Harry nog niet klaar is voor een relatie, ik heb je voorpagina nog eens gelezen en ik hoop zeer zeker dat Louis Harry kan veranderen en dat ze samen oud zullen worden (verwacht ik wel).

  Love it as always!

  4 jaar geleden
 • Qualantinos

  @paardenvriend: surprise surprise haha

  @eva salvatore: no problem (:

  4 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  YOU JUST MADE ME (AND MY PAINFULL FEETS) SO GODDAMN HAOPY THANK YOU!

  4 jaar geleden
 • Paardenvriend

  Dat Louis naar school gaat verbaast me echt.xD
  Ik dacht, die meld zich ziek.xD

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen