Ik verveelde me behoorlijk onder de les psychologie. Het was inmiddels half 10. Mijn telefoon begon te trillen. Ik viste mijn telefoon uit mijn broekzak en hield deze zo onder mijn tafel dat de leraar het niet op kon merken. Het was een selfie van Harry in bed, die er verdomd goed uit zag.
Harry (09:34): Missing you already x
Ik had zo graag nog gewoon naast hem gelegen in het bed. Ik wou hier helemaal niet zijn. Ik mocht mijn schoolprestaties dan niet vergooien; ik was toch liever bij Harry. Ik wist nu al dat ik de minuten af zou tellen voordat ik weer naar Harry toe kon. Ik maakte subtiel een selfie van mezelf die liet zien dat ik me enorm verveelde in de les, om die vervolgens naar Harry te sturen.
U (09:36): Ik wou dat ik nog daar in het bed lag. Ik verveel me een ongeluk
Harry (09:40): wanna see what you could be touching right now? (;
Ik kreeg het spontaan warm. Ik had al een voorgevoel welke kant dit uit zou gaan. Al snel voelde ik mijn telefoon weer trillen.
Harry (09:41): foto
Ik beet op mijn lip. Goddamn Harry Styles, wat doe je met me? Dit keer kwam er weer een selfie met Harry's gezicht dat uitstraalde dat hij net wakker was. Tevens was zijn goed gevormde bovenlichaam te zien en liep de foto zo ver door dat ik zijn penis gedeeltelijk kon zien.
U (09:43): Goddamn Harry, ik kan me totaal niet meer concentreren op de les.
Harry (09:45): Dat is misschien ook wel mijn bedoeling (;
Ik beet op mijn lip en stopte de telefoon weg. Ik moest me concentreren op de les indien ik die opwinding wou verdringen. Het was niet gemakkelijk om dat gevoel op school te hebben.

Zodra ik klaar was met mijn schooldag, vertrok ik gelijk naar Harry. Ik kon niet wachten om hem weer te zien. Ik was nergens liever. Dit was iets waar ik al de hele dag naar uit keek. Ik voelde me onderhand schuldig dat ik die morgen naar school vertrokken was. Ik wou de gemiste tijd inhalen. Ik had behoorlijke hartkloppingen zodra ik met de lift aan gekomen was op de bovenste etage. Mijn vinger gleed over de deurbel. Het duurde even voordat Harry open deed.
"Louis Tomlinson" zei hij met een ietwat verleidelijke stem.
"Harry Styles" bracht ik zachtjes uit.
"Kom hier" fluisterde hij zacht. Ik deed een stap in zijn richting, waarna hij zijn hand achter me door op mijn kont plaatste en me naar zich toe trok. Hij drukte zijn lippen op de mijne en sloot ondertussen de deur weer. Ik ging mee in de kus totdat deze uiteindelijk onderbroken werd. Harry had zijn handen op mijn bovenarmen geplaatst en keek me glimlachend aan "ik ben blij dat je terug bent".
Ik drukte een kusje op zijn mond "ik heb de hele dag af zitten tellen voor dit moment".
Harry keek me tevreden aan en dirigeerde me naar de bank. Zodra Harry lag, kroop ik tussen zijn benen tegen hem aan.
"Dus, de foto van vanmorgen viel in de smaak?" fluisterde hij in mijn haar.
Ik grijnsde automatisch uitgebreid. "God damn, dat was een turn on. Helaas dat ik in de les zat".
Harry's hand ging over mijn been "je bent er nu in ieder geval". Ik maakte een bevestigend geluid en keek naar het programma op het televisiescherm. Ik had momenteel niet echt de behoefte om seks te hebben. Ik had genoegen met het tegen Harry aan liggen en genieten van zijn aanwezigheid. Ik kon dan ook niet voorkomen dat mijn oogleden al vrij snel zwaar begonnen te worden. Dat was ook een beetje gemiste tijd inhalen, toch?

Reacties (3)

 • Xindrie

  HArry??? Die een selfie maakt?!?!?
  We hebben maar 1 Harry selfie!!!!(huil)(huil)(huil)

  2 jaar geleden
 • Smexy

  Seriously, Harry is a bad boy, but I love it.

  4 jaar geleden
 • Paardenvriend

  Wtf die foto's die Harry stuurt.xD

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen