"Louis" hoorde ik iemand fluisteren.
"hmm?" reageerde ik zacht kreunend.
"eten" zei de stem weer. Ik voelde dat ik weer langzaam bij bewustzijn kwam. Ik opende langzaam mijn ogen en had even nodig om door te hebben dat Harry voor me stond en ik in zijn appartement was. De geur van eten drong mijn neus binnen en liet me glimlachen. Ik kwam overeind en nam Harry's hand vast, die me van de bank omhoog trok.
Ik ging netjes aan de eettafel zitten en keek toe hoe Harry zijn creatie uit de oven haalde. Het rook heerlijk en zag er ook zeker niet verkeerd uit.
"Jij hebt je uitgesloofd" bracht ik met een lichtelijk hese stem uit.
Harry knikte tevreden terwijl hij zijn ovenschotel op de tafel plaatste. "Ik weet niet of het smaakt want zo'n geweldige kok ben ik nu ook weer niet".
Ik wuifde het weg "ik heb vertrouwen in je".
Terwijl Harry het eten op schepte, rekte ik me fatsoenlijk uit. Harry keek me glimlachend aan "goed geslapen?"
Ik maakte een bevestigend geluid "ik had het echt even nodig, gezien ik vannacht al niet erg lang geslapen had en een vermoeiende schooldag er op heb zitten".
Harry knikte "ik kan het wel begrijpen hoor. Heb je niet voor niets laten slapen".
Ik glimlachte bedankend en nam toen mijn bestek vast. Harry had tevens netjes twee glazen wijn in geschud.
"Smakelijk eten, Louis" zei Harry netjes. Ik zei hetzelfde terug en begon toen voorzichtig de ovenschotel aan te snijden. Toen ik eenmaal een vork met eten in mijn mond had, viel het me pas op dat Harry me aan het bekijken was. Ik kreeg er lichtelijk de slappe lach van en toen ik eenmaal de portie doorgeslikt had vroeg ik dan ook gelijk wat er was.
"Ik peil je reactie. Ik wil weten of het goed gekookt is" zei Harry grinnikend. Ik knikte tevreden "niets op aan te merken". Harry glimlachte tevreden en begon toen zelf ook met eten.

Na het eten wou ik eigenlijk gewoon op de bank plaats nemen, maar Harry trok me terug aan mijn pols. Ik draaide me om en keek hem vragend aan.
"Wil je me misschien met een kunstwerk uit helpen?" vroeg hij zacht. Ik had die vraag niet verwacht moest ik zeggen. Ik haalde mijn schouders op "wat moet ik doen?"
Harry beet op zijn lip en wenkte me mee richting zijn atelier. Toen we eenmaal in het atelier stonden sloot hij de gordijnen en draaide zich toen naar me toe. Hij nam me in zich op en zei niets. Ik keek hem nog steeds vragend aan.
Uiteindelijk liep hij naar me toe en frunnikte een beetje aan de onderkant van mijn shirt. Zijn vingers gleden naar mijn riem en begonnen er rustig aan te sleutelen.
Al snel plaatste hij zijn zachte lippen op de mijne. Ik ging er gewoon in mee, terwijl ik nog steeds geen idee had wat er gaande was. Ik had mijn ogen tijdens de kus gesloten. Zodra Harry de kus stopte, voelde ik zijn voorhoofd tegen het mijne. "be my canvas, Louis"
Ik keek verbaasd op en glimlachte "wacht, wat?"
Harry's handen gleden over mijn heupen "precies wat ik zeg. Be my canvas".
Ik keek naar mijn eigen lichaam en toen weer naar Harry "je bedoelt body-.... Ik bedoel eh.. natuurlijk" bracht ik onhandig uit. Harry glimlachte tevreden en liep toen weg, om de verf te halen. Ik trok mijn shirt uit en vervolgens mijn schoenen en broek. Harry kwam inmiddels terug met zijn verf en had deze netjes opgesteld op een bijzettafeltje. Toen hij eenmaal weer voor me stond zette hij zijn handen in zijn zij en keek hoofdschuddend naar mijn boxer.
"Ik snap dat je verlegen bent Louis, maar ook die boxer zul je uit moeten doen" zei hij grappend. Ik begon te lachen en trok de boxer ook maar uit.

Reacties (1)

  • Smexy

    Oehh sexy.
    Bij het laatste stuk denk ik aan de film 'komt een vrouw bij de dokter.'
    Lijkt me trouwens wel gaaf om body paint te doen met je lover.

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen