De wandeling was prachtig. De zon was aan het vervagen, het gepraat in de straten was gedempt, en de lichten begonnen aan te knipperen en om hem heen te twinkelen. Pubs, winkels en de muren van de school waren allemaal geschilderd in avondblauw en de geur van zomer hing nog steeds een beetje tussen koele briesjes.

En Louis voelde zich eindelijk, eindelijk beter, de angst en het over-analyseren hadden zijn hoofd verlaten en hij was net op zijn weg terug toen de belachelijke gedachte dat hij de lange weg terug zou moeten nemen, zich aan hem voordeed. En ook al wist hij precies wat hij aan het doen was, hij liet zichzelf niet toe het te over-analyseren.

Maar nu is hij hier.

Staand in de tuinen, omhoog kijkend naar de rij met ramen van Harry’s flat. De lichten zijn aan. En soms kan hij de bovenkant van een krullende massa haar zien die langzaam heen en weer loopt. Af en toe ziet hij een glimp van een arm of een hand of het puntje van een jas die uitgetrokken wordt.

Harry is thuis.

Harry is thuis en nu moet Louis de stijgende paniek, nieuwsgierigheid en misschien-opwinding negeren, en een moeras van andere emoties die hem uit het niets overspoeld hebben. Omdat Louis bijna wankelt van de emoties die zijn lichaam overnemen en hij weet niet eens waarom. Omdat hij Harry haat, daar is hij best zeker van, maar hij toch niet kan wegkijken nu hij tussen chrysanten en madeliefjes op het grindpad staat en omhoog tuurt naar slecht verlichte ramen, zoekend naar een jongen die nauwelijks bestaat.
Hij staat daar totdat de lichten uitgaan en er geen beweging meer is en de maan de wereld in kalme schaduw heeft doordrenkt, voordat hij zichzelf eindelijk kan wegslepen.

En nu kan hij alleen nog maar denken aan morgen.

En Harry Styles.


HAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Ik ben echt een fucking klojo kut kind dat ik literally na 320 woorden ofzo stop, maar ja. i dont give a fuck honestly. dit is het einde van het officiële hoofdstuk 12.

Reacties (3)

 • NicoleStyles

  jaaa Harry is back!
  Snel verder!

  4 jaar geleden
 • magiclove

  snel verder

  4 jaar geleden
 • Long

  YAS denk jij maar lekker aan Harry.
  MAAR EEF JIJ BENT INDERDAAD KLOJO. en je font link klopt niet HAHAHAHA

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen