En toch van Sulit

Onderwijs, het is altijd een onderwerp van discussie geweest en dat zal het waarschijnlijk altijd zijn.
Waarom? Omdat we er na al die jaren nog steeds niet in geslaagd zijn het perfecte systeem te creëren, in de verste verte zelfs niet.
Voor zoiets complex als dit, rekening houdend met elke leerling ergens in in dit land, is het uiteraard onmogelijk om het perfecte systeem te verkrijgen. Er zijn namelijk zoveel mensen, elk met andere noden en wensen. Je kan gewoon geen vorm maken waarbij iedereen kan krijgen wat perfect bij hem of haar past, maar na al die jaren zou je toch denken dat er iets zou zijn dat al een beetje in de buurt komt van dat ideaal. (Lees verder)


En Het grote vraagteken van de toekomst van Dazai

De toekomst is altijd één groot vraagteken geweest, en dat maakt het akelig, maar wat het nog akeliger maakt, is dat jij dat vraagteken deels in de hand hebt, en dat jij ongeveer kunt bepalen waar jouw grote vragen stranden. Zo werkt het altijd, je maakt keuzes en die keuzes leiden tot een bepaald resultaat. Sommige keuzes zijn groter dan anderen zo is je reisbestemming voor deze vakantie net iets belangrijker dan welke outfit je vandaag zal aandoen om eens lekker heel de dag binnen te zitten. En je hebt ook Keuzes Keuzes met een hoofdletter. Keuzes die je leven bepalen. (Lees verder)

Het nieuwe thema is Idealen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen