Foto bij NawoordEn dan is het opeens al afgelopen...

Natuurlijk zien jullie hem al wel aankomen, het verhaal is nog niet afgelopen. Er zijn een boel vragen nog niet beantwoord en die kans die te krijgen geef ik jullie natuurlijk wel gehehe.

Ik wil jullie allemaal enorm bedanken voor jullie geweldige en super lieve reacties! Ik ben erg blij dat het verhaal zo goed in de smaak is gevallen. Ik was zo ontzettend verrast met het mega record aantal abo's dat ik heb gekregen en nu nog steeds spring ik een gat in de lucht als er weer eentje bijkomt. Elke keer keek ik weer enorm uit naar jullie reacties en die vrolijkten me altijd op. Mocht ik weer een rotdag hebben gehad, dan kon ik er zeker van zijn dat ik na het activeren van een hoofdstukje weer helemaal het zonnetje in huis was. Het was voor mij een enorme uitdaging om dit te schrijven, zeker omdat ik vanuit veel perspectieven heb geschreven en veel verschillende emoties op papier heb moeten zetten. Soms was dat enorm lastig, maar toch leek het altijd beter uit te pakken dan ik kon hopen. Ik was/ ben erg onzeker over het verhaal en mijn schrijfstijl, en dat is gek, want aan jullie reacties te zien was dat niet nodig, maar toch wil ik jullie bedanken voor het stukje zekerheid die jullie me hebben meegegeven. Ik hoop dat deel 2 net zo in de smaak gaat vallen als deel één.

Het zal nog eventjes gaan duren, in verband met alle drukte op school, maar ik hoop er zo snel mogelijk aan te beginnen (hopefully voor de zomervakantie...). Houd jullie abo dus nog maar even staan, want zodra ik aan deel 2 zal beginnen, plaats ik hier nog een berichtje. ^^

Ik hoop dat jullie hebben genoten hiervan! Jullie zijn geweldige lezers en jullie enthousiasme elke keer was super om te zien! Nogmaals ontzettend bedankt!
I'll miss you! (heart2)

Lots of love,
Leah

Reacties (14)

 • GoCrazy

  Ik wil even iets zeggen, gewoon omdat je het verdient. Eerst en vooral moet ik iets toegeven; ik volgde je niet vanaf het begin. Maar ik zie dat je ontzettend bent gegroeid in je schrijfstijl. Je kan de emoties geweldig weergeven en kan je duidelijk helemaal inbeelden hoe je je moet voelen op zo een moment. Er is ook een leuke afwisseling tussen drama en spanning:D. Verder is het ook ongeloofelijk hoe correct alles is, de verhaallijn klopt echt volledig (zelfs als ik dacht dat dat niet zo was;)). Zoals de echte J. K. Rowling klopte ook alle kleine details, de losse vloerplank, die leidde tot het dagboek. Je kan dit een beetje vergelijken met Schurfie, Ron's rat. Die ontbreekt een teen en dan is het Peter Pippeling enzo, je snapt wel wat ik bedoel denk ik;)Het is dus gewoon dat je van iets kleins, onbenulligs, een detail, toch zoiets belangrijks, onverwachts maakt. In het begin let je niet op zulke details, maar na dit moet ik wel toegeven, ze zijn veel belangrijker dan ik dacht!! Ik wil je echt proficiat wensen! Wat je hier hebt neergezet, is fantastisch! Je zou er zo mee naar een uitgeverij kunnen stappen (al moet ik toegeven, dat gaat natuurlijk niet met de auteursrechten van J.K. Rowling).
  Het is een fantastisch verhaal en het sleept je helemaal mee!! Je mag er terecht trots op zijn! Als je ooit een boek uitgeeft, zeg het dan even wil je;)

  Groetjes

  Ps: ik drukte op "door naar het volgende hoofdstuk", gewoon omdat ik hoopte dat je al aan deel 2 begonnen wasxD

  Pps: sorry voor het super lange berichtxD

  4 jaar geleden
 • Chantilly

  Jaaa, omg ik kan niet wachten tot het tweede deel!

  4 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  oh en: hufflepuf for life <3

  4 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  ik heb dit in een dag helemaal gelezen.... wauw! ik ken die drukte want tentamen stress maar ik hoop echt dat je snel begin!

  je schrijfstijl is geweldig en het is schitterend!! alsje alsje alsjeblieft begin snel weer!

  4 jaar geleden
 • TAMOCHi

  ik reageer vrijwel nooit, maar nu is het de tijd dat ik dat wel even doe want echt. Je verdient dit. Je verdient meer dan dit.
  Wat een geweldig goed verhaal. De opbouw, de personages, alles. Hoe je alles synchroon met het origineel hebt laten lopen en het toch helemaal hebt veranderd. Geweldig.

  Je hebt een groot talent, en daar mag je zeker niet aan twijfelen !

  Ik wacht vol (on)geduld op deel 2 !

  liefs x'

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen