Foto bij Chapter 83.1 ||

Theo Walcott


Ik merkte dat Nadieh zenuwachtig was, maar hoopte dat ze snel zou ontdekken dat mijn ouders en broer heel gewone mensen waren. Natuurlijk hadden ze raar opgekeken toen ik ze het hele verhaal over Mel en de scheiding had verteld, maar ze steunden me en zouden dat altijd doen zolang ik maar gelukkig was.
'Well played by the way, Theo,' feliciteerde Ash me en keek toen vanuit zijn ooghoeken naar Nadieh. 'And I'm not only talking about that goal.'
Ik lachte en gaf hem een duw tegen zijn schouder. Hij leerde het ook nooit.
'She seems like a nice girl,' vond mijn vader. 'Didn't really like Melanie that much anymore anyway.'
'Dad!' riep ik luid en beschaamd. Ik wierp vlug een verontschuldigende blik naar Nadieh, maar die leek mijn vaders opmerking juist leuk te vinden.
'I'm sorry, son, but I've always said that you rushed into marriage.'
Gelukkig zorgde mijn moeder voor de redding en veranderde van onderwerp.
'Wouldn't it be a nice idea if we all have dinner together so we can get to know Nadieh better and vice versa,' stelde mijn moeder voor.
Ik polste even bij Nadieh die enthousiast knikte.
'Sure,' zei ik toen. 'What about you, Ash?'
Hij keek even naar zijn vriendin en knikte. 'Of course I wanna catch up with my little brother! Let's go!'
We gingen met de hele groep naar Covent Garden. In die buurt wemelde het van de gezellige restaurantjes en pubs dus keuze zat. We hadden allemaal wel zin in Italiaans en vonden gauw een restaurant dat er traditioneel Italiaans uitzag. Ik vroeg of ze een tafel voor zes personen hadden en zodra de garçon mij herkende - hij was een Arsenal fan - bracht hij ons meteen naar het beste plekje in het restaurant. We kregen zelfs een aperitief van het huis aangeboden!
'Must be easy when your name opens doors, hmm?' grijnsde Nadieh.
'As if you haven't taken advantage of the fact that Aaron Ramsey is your brother,' kaatste ik terug.
'Loads!' gaf ze ongegeneerd toe. Ze stak haar hand onder tafel en zocht naar die van mij. 'Thank you for letting me meet your parents and brother. It really means a lot.'

Anne Ramsey


Diezelfde avond gingen Alexis en ik naar een restaurant dat net buiten Londen gelegen was. Dat was ideaal, want zo konden de paparazzi ons niet lastigvallen. Daarna reden we terug naar het huis van Alexis voor een ontspannende zaterdagavond.
Alexis leerde me enkele trucjes voor Atom en Humber. Het was echt grappig om te zien hoe ze achter een klein balletje aanstoven alsof het een kostbaar bezit was. Eenmaal ze het te pakken hadden, holden ze terug naar mij om het trots te overhandigen. Ik zat neergehurkt en viel elke keer omver toen ze op me sprongen. Alexis vond het natuurlijk geweldig en moedigde Atom en Humber alleen nog meer aan.
'Stoooop! I'm completely covered in dog drool!' lachte ik. Ik krabbelde weer overeind en aaide over hun koppen.
'You know what? This asks for a family photo,' vond Alexis die zijn mobiel uit zijn achterzak haalde.
'Oh, so I'm officially part of the family now?' vroeg ik al plagerig.
'Of course,' grijnsde hij en drukte een kus op mijn wang. Dan mompelde hij iets in het Spaans waardoor de honden braaf gingen stilzitten.
'You trained them for selfies too?!'
'Sí, they like a good selfie.' Ik schudde al lachend mijn hoofd en poseerde zo goed mogelijk voor de selfie. 'Alright niños. Time for bed,' zei Alexis toen. Hij knipoogde nog even naar me en bracht de honden toen naar hun slaapmanden.
Mijn ogen schoten meteen naar zijn mobiel die hij op tafel had achtergelaten. Ik neusde niet graag in iemands mobiel, maar dit was voor een goed doel. Ik had bedacht dat ik met Alexis' broer Humberto het zo kon regelen dat hij en misschien andere familieleden naar Londen konden overvliegen als verrassing. Ik had Humberto al eens op skype gesproken. Het was een heel aardige gast dus volgens mij zou hij zeker instemmen. Ik had nochtans eerst zijn nummer nodig.
Snel zette ik het nummer over op mijn iPhone, maar schrok me rot toen die plotseling geluid begon te maken. In een reflex gooide ik Alexis' mobiel weer op tafel en rolde toen geïrriteerd met mijn ogen toen de naam "Nadieh" op de display verscheen.
'Why are you calling?!' siste ik.
'Why are you hissing?' wierp mijn zus terug. 'Is that a new way to turn Alexis on?'
'Are you gonna tell me why you're calling or not?'
Ik hoorde haar verliefd zuchten aan de andere kant. 'I had the best evening with Theo! I met his family and they are truly the sweetest people ever!'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen