!!LEZEN OP EIGEN RISICO!!
DIT IS 16+ DIE VERDER GAAT DAN DAT IK GEWOONLIJK SCHRIJF.


Sorry als het van tegenwoordig-tijd naar verleden-tijd gaat.
Ik heb dit even snel geschreven, eventuele foutjes heb ik eruit gehaald.
Zie je toevallig toch nog een foutje, laat het me dan even weten..

Sam strompelde door de deur met zijn hand tegen zijn zij gedrukt. Hij werd ondersteund door zijn oudere broer Dean, wiens bang en ongerust gezichtsuitdrukking Shirley in een staat van paniek stuurde.
'Wat is er gebeurd ?! "riep ze uit.
Sam huiverde als Dean hem behoedzaam op de tafel neer legt.
"Blijkt dat we verkeerd waren. Het is niet een stelletje boze geesten die we zoeken; het is een big ass vampier clan." reageerde Dean nors.
Ze fronste in verwarring. Dat zou niet goed zijn geweest. Alles wat ze onderzocht hadden leidde hen om te geloven dat de massamoorden die in de stad waren werden geleid door een groep van geesten die in een moorddadige sekte waren terug in de jaren 1970. Niets vertelde hen dat het vampiers waren.
 Ze schudde snel haar hoofd. "Dat heeft geen zin .."
"Ik weet het niet," antwoordde Dean terug nogal hard, "Er is iets aan de hand. We moeten terug gaan en kijken naar alles wat we tot nu toe hebben. Het is duidelijk dat er iets mis ging - ik weet gewoon niet wat het is ".
Sam verschoof ongemakkelijk zijn zitpositie op de tafel, waardoor hij pijnlijk kreunen. Shirley haaste zich meteen met spoed naar zijn zijde met haar EHBO-kit in de hand en begon zijn wonden te verzorgen. Sam deed niets anders dan staren naar haar en glimlach vriendelijk naar haar. ''Dankje Shir".
Haar ogen lichtten op toen ze antwoordde: 'Anytime, Sammy. "
Dean kneep zijn ogen samen terwijl hij keek naar zijn jongere broer en staarde aandachtig naar de twee. Sam keek naar z'n broer maar keek ongemakkelijk weg toen Shirley zei dat hij z'n shirt uit moest trekken, zodat ze de wond van z'n messteek kon hechten.
Dean grijnsde en besloot dat wat tijd alleen tussen zijn broer en zijn broer's crush nodig was op dit moment.
'Nou,' Sprak Dean luid "Ik denk dat ik Cas maar is moet gaan zoeken ... hij uh, hij is verdwenen. Waarschijnlijk op zoek naar een White Castle ofzo, uh ... bye. "
Daarmee trok hij z'n jas aan en verliet de bunker voor dat Shirley en Sam hem gedag konden zeggen.
"Dat was raar." Mompelde Shirley. Sam knikte instemmend.
Op een bepaalde manier was Shirley dankbaar dat Sam was aangevallen door de vampiers. Niet op een slechte manier, alsof ze haatte hem. Maar ze was dankbaar omdat het haar een kans gaf om naar Sam's lichaam te staren zonder dat hij het verkeerd zou opvatten.
Haar ademhaling stopte toen ze alle wonden schoonmaakte en verzorgde die bezaaid waren met kneuzingen over z'n borst, ze had net de wond van de mes steek gehecht toen hij z'n keel schraapte.
"Uh, Shir? '
Shirley brak onmiddellijk uit haar trance, haar hart klopte sneller dan ooit. 'Wat, wat is het? "
"Ben je oke?"
"Ja waarom?"
"Je bent soort van ... aan het staren naar mijn borst .."
Shirley's gezicht branden met verlegenheid terwijl ze haar best deed om Sam's blik te vermijden en de wond verder afwerkt. Terwijl ze haar vingers over haar naaiwerk liet gaan, siste Sam zachtjes van de pijn.
Shirley mompelde "Sorry", terwijl ze de laatste wonden verzorgde en zichzelf dwong om haar hand niet helemaal over Sam's borst te bewegen.
Ze draaide zich om op de vuile watjes en kleding weg te gooien, maar bevroor op der plaats, terwijl Sam in een moment van moed zijn armen om Shirley had heen gewikkeld en haar zacht tegen z'n borst trok.
Shirley kon niets zien of voelen, maar Sam trilde toen hij haar tempel kuste en kuste langzaam langs de kant van haar gezicht , totdat hij haar nek bereikte. Haar ademhaling werd onregelmatig toen ze haar ogen sloot en hem zachtjes liet zuigen in haar nek.
"S-Sam .." stamelde ze. Hij mompelde een "hmm? 'Tegen haar huid als een reactie.
"W-wat ben j-je aan het doen? Oh ... " Ze liet een kleine zucht toen Sam haar borst door haar dunne t-shirt in z'n hand pakte en zachtjes begon te knijpen. Ze kreunde zachtjes van genot, totdat Sam tegen haar nek mopperde van verlangen. Hij draaide Shirley om en verstrengelde zijn vingers met de hare terwijl hij weer recht op ging zitten op de tafel met Shirley in tussen zijn benen.
Sam's lippen raakte zachtjes de hare terwijl hij z'n armen om haar middel wikkelde. Haar zachte handen streelde zijn biceps toen hij haar eindelijk kuste.
Hun lippen smolten samen in een warme omhelzing. Hoofden draaide, temperaturen liepen hoog op en hartslagen stegen. Sam kuste haar alsof ze een engel was gemaakt van sterrenstof en diamanten, hij hield haar in z'n armen alsof ze elke moment kon verdwijnen als hij der liet gaan. Shirley klampte zich aan hem vast, alsof dit allemaal een droom was, alsof ze wakker zou worden door haar telefoon alarm en haar kus met Sam nooit gebeurd was. Ze gaf der lippen over aan een man met al de heerlijkheid, liefde en vreugde die ze altijd al wilde. Het was een wonder, om gekust worden zoals Sam deed.
Sam's handen bewogen zachtjes op en neer haar lichaam als ze kuste, en het was niet totdat hij haar op pakte dat Shirley onverwachts terug trok.
"Sam, I-ik"
"Alsjeblieft. 'Zijn stem klonk schor. Het was wanhopig en oh, zo vol van liefde.
Hij pakte de achterkant van haar hoofd en legde zijn voorhoofd tegen het hare terwijl ze hem aan staarde met grote ogen.
"Laat dit gebeuren." Smeekte hij bijna, "Kan me niet schelen als dit een vergissing is, kan me niet schelen als er niet van komt. Maar alsjeblieft, laat het gebeuren. Ik hou zoveel van je; je hebt geen idee hoe lang ik heb gewacht voor iets zoals dit. Gewoon ... alsjeblieft. "
Ze smolt onder zijn woorden en knikte toen hij haar opnieuw strak tegen z'n brost trok, maar een beetje los liet om haar uit te kleden.
Binnen enkele seconden, lag er een stapel kleren op de vloer. Sam pakte Shirley op en ze sloeg haar benen om zijn middel terwijl hij blindelings zijn slaapkamer in struikelden. Daar raakte ze verstrikt in de lakens terwijl hij haar neer legde en haar lichaam aanbad.
Shirley kreunde lichtjes onder Sam terwijl hij haar dijen kusten en daarna zijn lippen op haar clit drukte. Hij zoog er zachtjes op terwijl ze zijn haar pakte en haar hoofd terug in de lakens gooide.
Een vinger werd naar binnen gebracht, dan een ander. Sam's vingers glijden in en uit terwijl hij omhoog keek en oogcontact maakte met Shirley. Hij groeide hard bij de aanblik van haar boven hem: ogen wijd open, borst deinende, perfect engelachtig gekreun en gefluister.
Ze ging rechtop zitten en trok Sam op het bed. Haar gezicht was rood en haar ademhaling was onstabiel, maar het deed er niet toe. Shirley duwde Sam op de lakens en ging boven hem hangen. Ze kuste van zijn nek naar beneden richting zijn harde lid. Sam kreunde terwijl ze zoog op het puntje, gleed met haar tong af en toe over het puntje en de rest pompte met haar hand.
Ze nam hem verder in haar mond, zuigde harder terwijl ze verder naar beneden ging. Hij greep zachtjes in haar haar terwijl Shirley verder omlaag ging op hem. Het gekreun en de schokkerig ademhalingen die tussen zijn lippen ontsnapte maakte haar meteen weer nat. Terwijl Shirley hem de achterkant van haar keel liet raken, kokhalsde ze een beetje maar daardoor kreunde Sam zo hard als hij kon.
'Stop!' Jammerde hij bijna. Shirley trok haar mond van hem af.
"Ride me." Smeekte Sam bijna. Zonder enige aarzeling, ging Shirley boven op hem zitten en plaagde hem een beetje.
"Oh, Jezus Christus." Kreunde Sam. Zijn vingers gegraven zich in de taille van Shirley en ze beet op haar lip om zich te onthouden van kreunen. Uiteindelijk stopte ze met plagen en gleed langzaam over zijn grote lid. Zodra ze helemaal over hem heen was, werd de visie van Shirley overspoeld met sterren. Ze slaakte een luide zucht terwijl Sam pijnlijk wachtte tot ze gewend was aan zijn grootte. Het vroeg alles van hem om zich in te houden.
Tenslotte begon Shirley te bewegen. Ze stuiterde perfect op en neer op hem. Een diep gekreun borrelde van hen beide terwijl Shirley verder stuiterde.
Sam begon plotseling zijn heupen tegen de hare te bewegen, niet meer in staat om werkeloos af te wachten toen hij besefte dat hij in staat was om Shirley volledig te vullen. Ze probeerde naar voren leunen om hem te kussen, maar ze bewogen te veel voor hen om echt met elkaar te kussen - en dus hees Sam zich in een zittende positie terwijl hij zijn lippen tegen de hare drukte.
Sam hijgde en kreunde onder haar waardoor de ervaring steeds aangenamer werd voor hen beiden. Shirley sloeg haar armen om zijn nek en ze stond hem toe om haar opnieuw en opnieuw te laten vullen, vasthouden voor het liefste leven terwijl ze zich liet betoveren door Sam Winchester.
Shirley voelde Sam's handen rond haar heupen terwijl ze kreunde en haar nagels begroef in zijn schouder. Sam gromde, hij wist dat er zichtbare afdrukken te zien waren tegen de tijd dat het voorbij.
"Ah! Oh God, Sam! "Schreeuwde Shirley bijna toen ze in de buurt van haar orgasme kwam.
"Fuck, Shir ..." Gromde Sam.
Hun orgasmes kwam over hen als een vloedgolf, stromend uit de diepste delen van hun lichaam terwijl ze zweefde in de lucht. Luid gekreun en gesteun kon worden gehoord als ze hun hoogtepunt bereiken. Het was een soort van euforie die nog nooit eerder was meegemaakt, en het was iets dat nooit zou kunnen worden ervaren met een andere persoon. Shirley hield van Sam vanaf het begin, maar de geweldige sex die ze net hadden deed haar beseffen dat ze meer van hem hield dan dat ze dacht. Sam voelde zich exact het zelfde er over.
Terwijl Shirley zich zacht van hem afduwde, sloeg Sam z'n armen om Shirley heen en klemde haar vast tegen z'n lichaam. Ze waren beiden moe en bezweet, maar dat maakte niet uit. Op dit moment, waren ze verdronken in elkaars ogen.
Terwijl ze daar lagen in stilte, voelde Sam de angst weer die hij voelde toen hij Shirley voor het eerst kuste weer opzwellen, waardoor zijn keel droog werd en zijn handen zachtjes trilde toen hij haar vasthield.
"Ik hou van je.'' Fluisterde hij zacht in de zwak verlichte kamer.
Shirley bevroor onder zijn aanraking. Haar hart sloeg meerdere slagen over toen ze Sam de drie woorden hoorde zeggen die ze al zolang uit zijn mond wilde horen komen.
"Ik hou ook van jou." Antwoordde ze bijna onmiddellijk terug, terwijl ze omhoog leunend en hem hartstochtelijk kuste.
Zowel Sam en Shirley glimlachte tijdens de kus terwijl ze elkaar vast hielden als twee mensen die voor het eerst verliefd waren.

Reacties (1)

  • NikMikaelson

    OMG YAS!!!
    Thankyou so much..
    I L♥VE IT!!

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen