Ik had mijn ogen gesloten terwijl Harry rustig met zijn penseel over mijn lichaam ging. Ik had werkelijk geen idee wat hij aan het schilderen was, maar het voelde als heel erg veel sierlijke lijnen. Ik gniffelde zachtjes omdat het penseel behoorlijk kriebelde. "Wat ben je eigenlijk aan het schilderen Haz?"
"Nou, ken je The Starry Night van Van Gogh?" vroeg Harry me vervolgens.
Ik maakte een bevestigend geluid. "Zoiets als dat". Ik glimlachte tevreden "dat klinkt mooi".
Toen Harry uiteindelijk al even geen penseel over me heen gestreken had, opende ik langzaam mijn ogen. Hij stond een eindje verderop en liet zijn ogen taxerend over mijn lichaam glijden. "Ik denk dat het klaar is, Lou" zei hij uiteindelijk. Hij gebaarde dat ik een rondje moest draaien, wat ik vervolgens langzaam deed.
Toen ik eenmaal weer naar Harry keek, zag ik hem lip bijtend toe kijken "damn Lou, that ass"
Ik grinnikte zacht "is die mooi geschilderd?"
Harry haalde zijn schouders op "ook dat, maar die is al perfect zonder verf". Ik voelde hoe ik bloosde en beet op mijn lip. Harry haalde wat canvassen weg, waar blijkbaar een spiegel achter verscholen ging. Hij bracht me richting de spiegel en ging vervolgens naast me staan terwijl ik mezelf bekeek. Het was inderdaad echt prachtig geworden. De lijnen vormde zich precies om mijn lichaamsvormen en vormde een prachtig geheel aan kleuren. Allemaal felle kleuren liepen in elkaar over en vormde een geheel dat leek op de regenboog vlag.
"Wat vind je er van Lou?" vroeg Harry zacht. Ik draaide me naar hem toe "je hebt zo veel talent".
Harry glimlachte tevreden en drukte een kusje op mijn mond "dat vind ik lief van je Lou". Ik glimlachte terug en keek weer in de spiegel "het is bijna zonde om het er af te wassen".
"Nou, ik kan het wel vast leggen" stelde Harry voor. Ik keek hem fronsend aan "als in fotograferen?"
Harry grinnikte "je hoeft je geen zorgen te maken hoor, ik ga de foto's niet met iedereen delen of op het internet zetten".
Ik beet op mijn lip "oké, maar als je ze echt privé houd". Harry knikte "natuurlijk". Hij wees naar het witte doek dat wat verderop hing, waar ik me vervolgens voor plaatste. Terwijl Harry wat verhalen vertelde, gecombineerd met grappen, maakte hij shots van hoe ik poseerde en lachte. Het waren zeer spontane foto's.
Toen ook de fotoshoot achter de rug was, vertelde Harry dat hij me wel zou helpen om het er af te wassen, om me vervolgens mee te vragen richting de badkamer. Ik zei dat ik er zo aan kwam, maar nog even wou kijken in de spiegel. Harry zei dat hij alvast het bad vol liet lopen, en liet me toen alleen.
Ik stilte draaide ik nog een paar rondjes voor de spiegel. Het was echt prachtig gedaan. Het bracht zoveel gevoelens teweeg. Ik had nog nooit iemand gevonden die zo veel aandacht aan me besteedde. Als een liefhebber van kunst en om dan zelf het canvas te zijn.. Dat voelde als een eer. Waar in godsnaam had ik Harry aan te danken? Het klonk misschien nogal triest, maar de tranen vormde zich in mijn ooghoeken. Ik beet op mijn lip en vocht tegen de tranen. Ik wou niet janken. Ik besloot maar gewoon naar Harry te gaan, gezien hier blijven staan me niet ging helpen met mijn emoties.
Toen ik eenmaal in de badkamer stond, kwam Harry net aan lopen met twee glazen rode wijn. Ik keek naar hoe het bad vol liep met water, gecombineerd met een heerlijke rozengeur dat het teweeg bracht. De zonwering was naar boven geschoven zodat er uitzicht op New York was. Harry zette de glazen naast het bad op een tafeltje neer en stapte toen uit zijn kleding. Ik keek gefascineerd toe en glimlachte. Ik was gelukkig.

Reacties (1)

  • EvaSalvatore

    Dit is zo ontzettend schattig❤😍 snel snel snel verder!

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen