oke zo dit is de proloog hope you like it

xx D

'Avalon do nu niet zo' kraamde de jongen gefrustreerd uit. 'Hoe bedoel je Avalon doe nu niet zo hé wat dacht je wel niet lekker makkelijk ik dacht dat we vrienden waren Shawn maar dat had ik inderdaad fout' na het uitspreken van die woorden been ik het schoolplein af. Ugh wat moet ik hier nou mee. Nu ik eenmaal in het fietsenhok terecht gekomen ben laat ik me langs de betonen koude muur naar beneden zakken. Wie hield ik nou voor de gek mezelf of hem ik mis hem nu al. Al zolang was ik vrienden met hem oké niet super lang ik herinner me de dag dat hij hier op school kwam nog wel en ook nog dat ik hem verschrikkelijk haatte terwijl ieder ander meisje aan zijn lippen hing. Zonder bedoeling denk ik treurig terug aan de dag dat hij bij ons op het westfield college kwam.

Zuchtend liet ik mezelf op het houten stoeltje vallen in lokaal 3.08 yeah latijn super. mevrouw van der meer stapt het lokaal binnen en klapt een in haar handen iedereen ploft neer op hun plek is gelijk stil ja dat effect had ze op mensen. 'Goedemorgen allemaal' nors bromde de gehele klas iets wat op een goedemorgen moest lijken.' May be you all know we have a new student' zonder op antwoord te wachten praat ze vrolijk Door ' meneer mendes wil je naar binnen komen'. Lang hoefde we niet te wachten of er stapte een lange vrolijke jongen binnen ik zou liegen als ik zeg dat ik hem niet knap vind. Focus Avalon.

'I don't know you yet' lacht de jongen hij is zo zelf zeker Ugh zeker weer zo'n kijk-mij-ik-ben-knap-dus-ik-kan-alles type. 'I know en dat is nou precies wat ik zo wil houden' zei ik op een kleine sarcastische toon. Net als ik me om draai en weg wil lopen pakt de jongen m'n pols vast 'I'm shawn' zegd de jongen me ongeïnteresseerd haal ik m'n schouders op 'nou jonge leuk en goed voor jou nou Doei ik heb nog wat anders te doen dan lekker met jou kletsen' snel keer ik me om en baan me een weg naar mijn vrienden.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen