Foto bij Chapter 91.1 ||

Theo Walcott


Ik had voor de double date iets aangetrokken dat zowel casual als ook chic oogde. De outfit bestond uit een simpel wit T-shirt met daarop een donkergrijze blazer en een jeans. Ik ging nog even met mijn vingers door mijn baard terwijl ik op Nadieh wachtte.
Toen ze uiteindelijk uit de badkamer kwam, kon ik niet anders dan haar aanstaren. Ze zag er werkelijk prachtig uit in haar rode jurk. Het ging moeilijk worden om mijn ogen van haar af te houden.
'You look absolutely stunning,' zei ik, nog half van slag door haar mooie verschijning.
Ze grijnsde zelfingenomen en kuste me. Daarna nam ze haar handtasje zodat we konden vertrekken. Ik legde mijn hand op haar onderrug en zo liepen we naar de auto.
'Okay, so we have to pick up Anne and Alexis at Alexis' place.' Uit haar stemtoon maakte ik op dat ze hem nog steeds niet mocht. Misschien kon daar vanavond verandering in komen... net zoals de verstandhouding tussen Anne en mij, want die was ook niet om over naar huis te schrijven.
Ik reed in een vlotte beweging de oprit van Alexis op en toeterde twee keer kort achter elkaar. Al gauw kwam het tweetal naar buiten en stapte in. Nadieh keek vol ongeloof naar haar zus en direct werd ook duidelijk waarom. Ze draaide zich met een snok om.
'Why aren't you wearing your new dress?' vroeg ze verwonderd. 'I thought we were going to a fancy restaurant!'
In de achteruitkijkspiegel zag ik dat Anne een moeilijk gezicht trok. 'Didn't I tell you that we're just going to a pub?'
'A PUB?!'
Ik dacht dat Nadieh's gelaat zo rood als haar jurk ging worden. In een poging om haar te bedaren, legde ik mijn hand op haar knie.
'It's no big deal, love. Pub or restaurant, as long as we have a good time, right?'
Mijn woorden leken een averechts effect te hebben.
'Do you already see me walking into an ordinary pub in THIS cocktail dress?! What an embarrassment!'
Alexis begon op de achterbank te grinniken, maar Anne prikte hem in zijn zij. Dan schraapte ze haar keel en keek sneu naar Nadieh.
'I'm sorry, okay. I didn't do it on purpose. I genuinely forgot to tell you,' zei ze.
Nadieh mompelde iets onverstaanbaars, maar leek toen met tegenzin vrede te nemen met haar foute dresscode. Ik klopte even op haar knie en startte toen de motor.
'C'mon baby, it's gonna be a great evening!' verzekerde ik haar.

Anne Ramsey


Ik hoopte maar dat Nadieh me snel kon vergeven of dat ze geen wraak zou nemen. Ze zou er zeker toe in staat zijn. In ieder geval leek Theo onder de indruk van haar jurk dus was haar missie geslaagd, toch?
Eenmaal in de pub waren even de ogen allemaal op Nadieh's opvallende rode jurk gericht waardoor ze me een vernietigende blik toewierp. We namen snel plaats aan een tafel voor vier personen en namen de menukaart door.
'Sabes qué? I'm gonna be English tonight and I'm gonna order fish and chips,' zei Alexis die al zijn keuze had gemaakt.
'Sure, let's go for it, hermoso,' knipoogde ik.
Nadieh keek me met een spottend gezicht aan. 'Ugh, don't tell me you two give each other Spanish nicknames.'
Ik lachte en schopte tegen haar been. 'Let us live!'
Het was leuk om nog eens typisch "pub eten" voorgeschoteld te krijgen met een grote pint erbij. Het deed me terugdenken aan Cardiff, aan de goede momenten welteverstaan.
De sfeer kwam trouwens steeds meer los. Ik merkte dat ik toch best met Theo overeenkwam en ik had zelfs Alexis en Nadieh om elkaars grapjes horen lachen.
Na het eten besloten we nog wat te drinken te bestellen. Terwijl ik rondkeek om de serveerster te wenken, viel mijn oog plots op de piano in de hoek. Ik stootte meteen Alexis aan.
'They have a piano! You should play a song!' Ik wist dat Alexis een paar liedjes kon spelen. Hij had thuis een piano staan en niets was sexier dan hem erop te zien spelen.
Hij keek me even aan alsof ik gek was geworden en hield zijn handen voor zich.
'No no no, Anne! I only know a couple of songs!' strubbelde hij tegen.
'Thats more than enough! Come on, I know you love it.'
Ik zag dat hij begon te twijfelen en gluurde even naar de piano die stond te lonken.
'To be fair, that piano looks really cool... maybe I should try it.'
'Yeah!' Ik klapte enthousiast in mijn handen.
'Ooh, the things you make me do,' fluisterde hij nog in mijn oor en stapte toen naar de piano en nam plaats.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen