De wekker haalde me uit mijn diepe slaap. Nogal loom reikte ik naar mijn telefoon en zette de wekker uit. Ik voelde hoe Harry's greep om mijn middel nog wat sterker werd, waarna hij me dichter tegen zich aan trok en zachtjes kreunde "Lou".
Ik draaide me fatsoenlijk tegen hem aan en glimlachte met gesloten ogen "hey Harry".
"Hey" zei hij nogal hees en suf in mijn haar. Ik genoot van zijn lichaamswarmte tegen mijn lichaam.
"Ik moet even naar school bellen" zei ik zachtjes. "succes" mompelde Harry zachtjes, om vervolgens zachtjes een kusje in mijn nek te drukken. Ik glimlachte tevreden en probeerde toen voorzichtig op te staan. Het feit dat ik op vrijdag later met mijn schooldag begon, had er voor gezorgd dat ik mijn wekker pas om half 9 af had laten lopen. Ik had ergens een knagend schuldgevoel. Ik was echt een vreselijk slechte leugenaar en vermeed zulke situaties meestal dan ook.
Met enigszins tegenzin belde ik wederom de schoolleiding en liet ik weten dat ik de les van die dag niet bij kon wonen. Het werd wederom vrij snel geaccepteerd en al snel had ik weer opgehangen. Ik liet een zachte zucht ontsnappen. Ik was hier enorm slecht in. Hoewel Harry aangeboden had om te bellen, was er geen logische reden om iemand anders te laten bellen. Hij had zich ook nog voor kunnen doen als mij, maar ik wist niet in tot hoeverre dat iets uit maakte. Ik besloot het maar gewoon achter me te laten en terug naar Harry te lopen.
Ik legde netjes de telefoon weer op het nachtkastje en stapte voorzichtig weer onder de dekens, om vervolgens mijn warme plek van zojuist terug te vinden. Harry lag op zijn rug met zijn gezicht in de andere richting. Natuurlijk kon ik het weer eens niet laten een kusje in zijn nek te plaatsen.
Hij leek er van te schrikken en keek me al snel ietwat loom aan. Ik glimlachte naar hem "het is geregeld".
Harry glimlachte "mooi". Harry trok me weer tegen zich aan. Net toen ik rustig was gaan liggen, voelde ik zijn vinger in mijn zij porren. Helaas was ik een van die personen die nogal slecht tegen porren en kietelen kon. Ik begon te grinniken en ging een beetje anders liggen. Harry leek er echter de lol wel van in te zien. Al snel drukte hij me met een behoorlijk kracht tegen het matras en kroop op me. Hij nam plaats op mijn middel en begon weer met kietelen. Ik begon te lachen en spartelde ietwat wild, gezien ik helemaal geen kant uit kon. Harry begon zelf ook te grinniken en stopte nadat ik hem met mijn hoofdkussen wist te raken op zijn hoofd. Harry kwam van me af, waarna ik wist te ontsnappen. Terwijl ik van het bed af wou stappen, voelde ik een hoofdkussen tegen mijn kont aan slaan. Ik draaide me strijdlustig om naar Harry en wou weer uithalen. Ik liep om het bed heen, richting Harry. Harry stond al in een houding die aan gaf dat hij op zijn hoede was. Ik kwam langzaamaan in zijn richting gelopen en haalde uiteindelijk uit op zijn heup. Harry haalde ook weer gelijk uit richting mij, maar ik liep snel weg. Helaas was het wel een niet erg slimme move, gezien Harry me vrij snel in een hoekje gedreven had. Met het raam aan de ene kant van me en de muur aan de andere, wist ik geen uitweg meer uit de hoek. Ik liet mijn kussen zakken. Harry deed hetzelfde en gooide het kussen op de grond, om me vervolgens te zoenen. Ik liet mijn kussen ook vallen en legde mijn handen in zijn nek, om vervolgens op de zoen in te gaan. Harry drukte me tegen de raam. Het maakte me echt even niet meer uit wie dit wel of niet zag, dit was Harry en mijn moment.
En ik genoot met volle teugen er van.

Reacties (3)

 • Smexy

  Waarom zijn ze zo cute! My heart can't handle this!

  4 jaar geleden
 • Paardenvriend

  Ja wat hier onder word gezegt.xD

  Ennnnnnn ze kunnen echt niet van elkaar afblijven. Ze zijn cuteeee!

  4 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  En ik genoot met volle teugen er van.

  en ik geniet van dit verhaal!

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen