Alexis Sanchez


Met kriebels in mijn maag ging ik naar de piano en keek naar de zwart-witte toetsen. Ik had het ooit gespeeld en ja, ik vond het ook erg leuk om te doen, nog steeds, maar om nou in een pub op de piano te spelen.. Ik zag Anne met een twinkeling in haar ogen naar me kijken en grijnsde nog even terug waarna ik begon te spelen. De pub werd overvallen met muziek waardoor ik eerst schrok, van het harde geluid, maar daarna verder speelde. Ik eindigde het liedje wat ik uit mijn hoofd wist en hier en daar klonk wat geklap, maar ik keek naar Anne. Ik had niet vaak van haar weggekeken en toen ik dichterbij kwam zag ik ook dat het echt wat met haar had gedaan.
'Don't get soppy now, you fool!' lachte ik en plaatste een kus op haar voorhoofd.
'This was just too cheesy for words.' becommentarieerde Nadieh natuurlijk.
'At least I'm dressed properly.' vuurde ik terug. Gelukkig kon ze het wel waarderen en schudde lachend haar hoofd, waarna ze zich weer met Theo bezighield.
'I thought it was beautiful.' grijnsde Anne nog verliefd naar me en aaide even over mijn wang.
'Well, it was for you so it's supposed to be.' Anne lachte nog harder en kuste me op mijn mond, waarna we ons weer verder bezig hielden met het eten wat er net aan was gekomen. Het was natuurlijk pub food, maar soms was dat wel erg lekker. Na het toetje gingen we nog wat drinken in een andere tent dichtbij, waar Nadieh nogmaals de blikken moest ontwijken.
'Alexis may be sweet to you, but I'm not going to be so sweet.' Anne rolde lachend haar ogen en draaide zich met haar cider naar mij. Ze wreef met haar armen over mijn bovenbenen en kuste me zachtjes.
'My place or yours tonight?' Ik streek een haar uit haar gezicht.
'I think mine, since two are already occupying your place.' Anne grijnsde.
'Okay then. But when Theo moves out which will be soon, i need to spend more time at home.' Ik haalde mijn schouders op.
'Well it seems like Nadieh and I have made some progress so I should tag along.' Anne grijnsde.
'Piss off! I need my time!'

Nadieh Ramsey


'Have I mentioned that you look absolutely amazing tonight?' Ik lachte en deed alsof ik lang nadacht, terwijl ik mijn zoveelste cocktail naar binnen werkte. Ten minste deed dit mij niet aan alle blikken denken vanwege mijn jurk, dus hielp het iets.
'You might have, but I don't mind hearing you say that over and over again.' Theo grijnsde.
'Well, you do look amazing. I really like that dress.' mompelde hij en kwam met zijn gezicht dichterbij.
'Well, good to know.' zei ik terug, voordat hij hem op zijn lippen kuste. De muziek stond zachtjes in in de pub en ik greep Theo's hand. 'Shall we dance?'
'Dance?' Theo keek me aan alsof ik gestoord was. 'There's not even a dancefloor.'
'Then we'll make one!' knipoogde ik en sparring van de kruk af, terwijl ik in het rond zwierde met mijn jurk die mee bewoog en mijn dancemoves uit de kast haalde. Het kon me niet schelen of andere mensen keken, ik had tenminste plezier. Theo schudde lachend zijn hoofd, maar op een gegeven moment begon het wat te lang te duren. Ik maakte sensuele bewegingen naar hem en waarschijnlijk voelde hij zich opgelaten. Hij pakte me bij mijn middel en draaide zich om.
'I'm gonna take this troublemaker here home.'
'Trouble-troublemaker yeah that's your middle name.' giechelde ik op het deuntje van een liedje van Olly Murs. Theo nam me mee naar buiten en kreeg een taxi, waarna we naar mijn appartement gingen.
'You definitely had enough for tonight.' grinnikte Theo nog na.
'So what are you, my dad?' zei ik sarcastisch en rolde mijn ogen. Theo besloot er niks op te zeggen en legde slechts zijn hand op mijn knie en keek naar buiten. 'Oh come on, turn your face to me.' pruilde ik, draaide zijn hoofd en kuste zachtjes zijn lippen. Toen ik verder wilde hield Theo me tegen.
'Not here, Nadieh.'
'A few weeks ago you didn't have a problem with that.' vuurde ik terug. Theo was verstandig en zei er niks op. In het appartement deed ik expres mijn jurk langzaam uit en wist dat Theo naar me keek, waarna ik me onschuldig omdraaide. 'Well, still the same thoughts you had as in the cab?'
'This is not fair.' jammerde hij toen en klopte naast zich in bed. Die luilak lag er al lang in.
'Life isn't fair.' grijnsde ik, rolde in bed en greep mijn eigen dekbed, hoewel ik later toch naar Theo toerolde en hem begon te kussen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen