"Shit, Harry" mompelde ik.
Harry keek me fronsend aan "wat is er?"
"Ik moet eigenlijk mijn spullen nog ophalen voor onze trip, maar als ik ziek gemeld sta en kerngezond het campus betreed en verlaat, roept dat vast vragen op" zuchtte ik.
Harry begon te grinniken terwijl hij zijn koffer dicht ritste. "Dat is hetgene waar je je druk om maakt?"
Ik trok mijn wenkbrauw op "ja, hoezo?"
Harry liep naar me toe en nam me in zijn armen "je kunt heus wel wat spullen van mij lenen en desnoods gaan we daar nog even een winkeltje in". Met kleine tegenzin stemde ik in. Ik stond er niet volledig achter, maar het was beter dan betrapt worden op het schoolplein.
"Dus, ben je er klaar voor?" vroeg Harry vervolgens. Ik stak mijn armen in de lucht en grinnikte "as ready as I can be". Ik had werkelijk niets om mee te nemen naast de kleding die ik aan had, maar goed. Harry grinnikte zachtjes en nam zijn koffer "let's go then".
We namen de lift richting de parkeergarage en legde daar de koffer in Harry's auto. Harry hield me netjes het portier open en nam toen zelf plaats achter het stuur.
In New York was het natuurlijk weer eens hartstikke druk en duurde het best wel even voordat we aan kwamen bij die kleine luchthaven waar Harry over sprak. Ik stuurde Jamie een berichtje over het feit dat ik een weekendje weg was met Harry voordat ik het vliegtuig in zou stappen, om vervolgens mijn telefoon uit te schakelen. Ik wou optimaal genieten van mijn tijd met Harry.

Na zo'n 3 uur in het vliegtuig gezeten te hebben was ik toch blij zodra ik weer met mijn voeten op de vaste ondergrond stond. Harry stapte voor me uit het vliegtuig uit en stak vervolgens zijn hand naar me uit om mij er ook uit te helpen. Ik keek geïnteresseerd om me heen. Ik zag geen torenhoge skyscrapers zoals in New York. De meeste huizen waren twee etages hoog. Het was niet alsof ik dat nog nooit gezien had, maar het was gewoon een groot verschil met waar ik zojuist ingestapt was.
"Welkom in Saint Petersburg, Florida" zei Harry zachtjes tegen me. Ik glimlachte tevreden en nam zijn hand wederom vast.
"Wat is precies het plan?"
"Ik heb om 2 uur afgesproken met Naomi, onze makelaar" vertelde Harry. Ik keek op mijn horloge "maar het is al tien voor twee?!" bracht ik uit.
Harry wenkte me "dan moeten we maar eens die richting uit lopen"
Ik schudde grinnikend mijn hoofd "plannen is niet jouw beste skillset of wel soms?"
Harry keek me grijnzend aan "wanna know my best quality?"
Ik knikte gelijk. Ik was wel benieuwd naar het antwoord. Schilderen?
Harry gebaarde met zijn vinger dat ik dichterbij moest komen, zo lang totdat ik volledig tegen hem aan stond. Hij ging met zijn hand door mijn haar en bracht zijn lippen bij mijn oor. "I'm good at turning you on" fluisterde hij terwijl zijn lippen over mijn oor streken terwijl hij praatte.
Ik sloeg mijn armen over elkaar en bedekte mijn onderarmen met mijn handen "en hoe weet je dat zo zeker?"
Harry trok mijn arm onder de andere uit en bekeek mijn onderarm "je hebt zelfs op dit moment kippenvel Lou" begon hij lachend.
Ik beet op mijn lip en keek weg "oké oké ik geef al toe dat je daar heel goed in bent".
Harry grinnikte en sloeg zijn arm om mijn middel, om vervolgens me richting een cafeetje te dirigeren, waar we blijkbaar met Naomi afgesproken hadden. Ik liet Harry de leiding nemen en volgde hem wel gewoon, gezien ik geen flauw idee had wat precies zijn plan was.

Reacties (3)

 • Paardenvriend

  Hihi. <---- wrm Hihi?
  Okey, ik wil een reactie geven maar ik weet niet wat. Ik zeg ook wel wat er tot nu is gezegt.

  They Are cuter than cutest. (;

  4 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  They are so cute!

  4 jaar geleden
 • Smexy

  They are the cutest (:

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen