Foto bij Chapter 020 ~ Sindy

*Een tijdje later*
We waren allemaal weer in de loods, op Jayli na. We hadden letterlijk het hele bos afgezocht, maar haar niet gevonden. 'Fuck fuck fuck!.' gromde Jimin die rondjes door de loods liep. 'Hoe heeft dit kunnen gebeuren?.' vroeg Suga. 'Geen idee, die hunters zijn slimmer dan we dachten!.' zuchtte Jin. 'Wat doen we nu? We kunnen haar daar niet achter laten!.' zei ik. 'Natuurlijk niet!. zei Rap Monster. Jungkook en Jhope kwamen de loods binnen gerend. 'En?.' vroeg Rap Monster. Beide jongens schudden hun hoofden. 'Het enige wat we gevonden hebben isdit' zuchtte Jhope en hield een ketting omhoog. Ik stond op en keek naar de ketting, 'Dat is Jayli's ketting!.' zei ik. De jongens knikten. Ik haalde een hand door mijn haren en gromde iets. 'Ik ga haar zoeken!.' zei Jimin en liep naar de deur. 'Ik ga mee!.' zei Jungkook en liep ook naar de deur toe. 'Stop, jullie gaan nergens heen!.' zei Rap Monster. 'Hyung we kunnen haar niet daar achter laten!.' gromde Jimin. 'Doen we ook niet, het is een val. Ze willen dat we happen, zodat ze ons ook kunnen vangen!.' zei Rap Monster. Jimin en Jungkook keken elkaar aan en zuchtten. 'Wat kunnen we doen?.' vroeg Suga. 'We vragen Magnus om hulp!.' zei Rap Monster. 'Alsof hij kan helpen!.' zei Jimin. 'We hebben geen keus, het is dat of Jayli kan het schudden!.' zei Rap Monster. We trokken snel onze jassen aan en liepen naar Magnus's appartement. Magnus keek al verbaast op toen we naar binnen liepen. 'Magnus we hebben je hulp nodig!.' zei Jin. 'Wat is er gebeurd?.' vroeg Magnus. 'Jayli is ontvoerd!.' zei Rap Monster. Magnus keek ons even aan, 'Wie denk je dat dat gedaan heeft?.' vroeg hij en liep naar zijn kast. 'Geen idee, het kunnen de hunters zijn of die andere pack!.' zei Rap Monster. 'Hmm...hebben jullie een spoor?.' vroeg Magnus. 'Alleen Jayli's ketting!.' zei Jungkook een haalde de ketting uit zijn zak en gaf hem aan Magnus. 'Hebben jullie hem al nagetrokken?.' vroeg Magnus. 'Mijn schaduwkrachten alleen zijn niet sterk genoeg!.' zuchtte Jimin. 'Oké geef me even, Jimin meekomen!.' zei Magnus. Jimin knikte en liep met Magnus mee. Ik keek om en zag dat Jungkook voor het raam stond. 'Wat is er Jungkook?.' vroeg ik. Jungkook schudde zijn hoofd, 'Nee het is niks!.' zuchtte hij. 'We vinden haar wel kookie!.' zei Rap Monster en Jungkook knikte. 'Wat gaan hun nu doen?.' vroeg ik. 'Proberen Jayli op te sporen via haar ketting!.' zei Jin. 'Ik hoop alleen dat ze haar heel laten!.' zuchtte ik. 'Daar probeer ik niet aan te denken!.' gromde Jungkook en liep een kamer in. 'Waar heeft hij last van?.' vroeg ik. 'Laat hem maar!.' zei Rap Monster en stond op.
*Tegen de nacht*
Magnus en Jimin kwamen de kamer uit gelopen. 'En?.' vroeg Rap Monster. Jimin beet op zijn lip en schudde zijn hoofd, 'We kunnen niks vinden!.' zei hij. 'Er moet toch ergens een spoor zijn?.' vroeg Jungkook. 'Die is er wel, maar de hunters hebben hem weggevaagd!.' zuchtte Magnus. 'Hoe willen ze dat doen?.' vroeg ik. 'Meestal doen ze dat door de geur te verwijderen, of te verwarren met iets zoals parfum!.' zei Rap Monster. 'Ze willen echt niet dat we haar vinden!.' gromde Jhope. 'Dan hebben ze pech!.' zei V en stond op. 'Ik had door moeten hebben dat dit een val was!.' zuchtte Jimin. 'Jimin het is jouw fout niet!.' zei Jin. Rap Monster schudde zijn hoofd, 'Nee, die van mij!.' zei hij. 'Ook niet!.' zei Magnus. 'Ik had moeten weten dat het aan val was!.' zei Rap Monster. 'Jullie konden er allemaal niks aan doen, die hunters spelen het te vals. Zelfs een wolf als Rap Monster had niet door gehad dat het een val was!.' zei Magnus. Iedereen zuchtte iets. 'Haar nu gaan zoeken heeft geen zin!.' zei Jin. 'Nee, we wachten tot morgen tot de parfum geur weg is, ik zweer het ik vermoord die hunters nog eens!.' gromde Rap Monster en liep een kamer in. 'Misschien is het beter als wij ook proberen te rusten, morgen ochtend gaan we verder zoeken!.' zei Jin en liep een kamer in. Ik was als laatste nog over in de kamer met Jimin en Jungkook. 'We vinden haar wel!.' zei ik. 'Daar gaat het niet om!.' zei Jungkook. Ik keek hem verbaast aan, 'Hoe bedoel je?.' vroeg ik. Jungkook schudde zijn hoofd, 'Niks!.' zei hij en liep weg. Ik keek hem na en toen naar Jimin. 'Het is nogal ingewikkeld om uit te leggen!.' zei Jimin. Ik keek naar buiten, 'Denk je dat ze het lang uit houd?.' vroeg ik. 'Jayli is sterk, heel sterk ik hoop maar dat ze haar niet te veel aan doen!.' zuchtte Jimin. 'Ik maak me zorgen!.' zei ik. 'Wij allemaal Sindy, maar we krijgen haar terug ik zweer het!.' zei Jimin voor hij op stond en naar een kamer toe liep. Alsjeblieft hou vol Jayli...
De volgende morgen stonden we vroeg in het bos. 'Haar geur stopt hier!.' zei Rap Monster. Ik keek rond door het bos, ze hadden gelijk ik ruik van alles maar Jayli's geur niet meer. 'Dit is een hele ongebruikelijke plek voor de hunters om iemand te kidnappen!.' zei Magnus die bij ons stond. 'Zijn het dan toch de wolven?.' vroeg Jin. 'Misschien, ik kan beide niet met zekerheid zeggen!.' zuchtte Magnus. 'Naja, de plek afzoeken en roep als je iets vind!.' zei Jin. Suga pakte mijn hand vast en trok me mee. 'Ik hoop zo dat we haar vinden!.' zei ik. 'Komt wel goed, Jayli moet nu sterk wezen. En dat is ze!.' zei Suga. Ik knikte iets en zuchtte. 'Hey gaat het wel?.' vroeg Suga. Ik knikte, 'Ik maak je alleen zorgen!.' zei ik. Suga knikte, 'Het komt goed oké, als we haar vinden blijven we een paar dagen binnen!.' grinnikte Suga iets en ik knikte. Er is gewoon zoveel gebeurd deze dagen.... het is echt te erg voor woorden. Ik keek om en het bos in. 'We vinden je Jayli, je hebt mijn woord!.' zuchtte ik en liep toen Suga achterna.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen